Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

👨🏽‍⚕️ Holistic MD 📙 Bestseller Author 🥋 Karate World Champion
🙌🏽 Trainer of Trainers 👤 Quantum Mysticus 💎 Quantum Hypnosis Founder

🎊🎁🎉 Speciaal voor Drs Roy's 69ste verjaardag 🎉🎁🎊

2# Word Slank Blijf Slank gewichtsverlies Programma

Zolang de timer loopt van 297,- voor slecht 69,- (Excl. BTW)

Gewicht verliezen met geestkracht in plaats van wilskracht! Kan dat?

Ja, want met onze speciale gewichtsverlies programma wordt je geest geprogrammeerd om 24/7 gewicht te verliezen en een 'vetverbrandende machine' te worden. 

Nadat je 100 dagen naar ons slaapprogramma hebt geluisterd, heb je jouw gedachtenpatroon veranderd met nieuwe overtuigingen, strategieën en de emoties verwijderd die jou al zo lang gevangen hielden in de strijd tegen het gewicht!

Kortom, dit programma is voor iedereen die slank wil worden en blijven voor de rest van hun leven.

Van € 297,- voor slecht € 69,- 

Direct Bestellen

Veilig bestellen en direct toegang tot jouw product.

Onze baanbrekende
'Word Slank Slaap Programmering' 
technologie

Je leert en ervaart geavanceerde hypnose technieken voor mentale (her)programmering door gebruik te maken van verschillende gereedschappen:

 • het installeren van de Virtuele Maagband, audio sessies voor het verwijderen van disfunctionele synapsen

 • het creëren van nieuwe automatische gedrag triggers voor afvallen

 • de installatie van een nieuw vetreducerende metabolisme door onze baanbrekende Word Slank Slaapprogrammering Technologie (7 tot 8 uur continue audio sessies om gedurende de nacht naar te luisteren).

 • Direct Bestellen

  Veilig bestellen en direct toegang tot jouw product.

  Direct toegang tot de speciale learning portal 🔒

  Aanmelden is heel simpel. Na de bevestiging van de betaling, ontvang je uitgebreide instructies om toegang te verkrijgen tot onze speciale learning portal. We hebben niet alleen duizenden uren aan online materiaal in deze portal staan, maar dit is ook direct een community met gelijkgestemde mensen.

  Je kunt comment achter laten, communiceren met andere members, maar ook extra ‘CHI PUNTEN’ verzamelen om toegang te verkrijgen tot extra materiaal. Laten we samen groeien!

  Alles wat je nodig hebt om radicaal je eetgewoontes te veranderen:

 • Uitgebreide PDF Handleiding en alle audio sessies om thuis mee te werken.

 • Meest belangrijke is ons exclusieve ‘Slaap jezelf Slank’, 7 uur audio sessie dat is geconstrueerd om je moeiteloos af te laten vallen.

 • Ons unieke 2-stappen programma naar het verkleinen van je maag: Voorbereiding op de Maagband en de vervolgsessie de Virtuele Maagband implementatie.

 • Extra versterkers en de ‘Christallin Command’ (5 minuten)

 • Van € 197,- voor slecht € 69,- (Excl. BTW)

  Direct Bestellen

  Veilig bestellen en direct toegang tot jouw product.

  🔺 LET OP! Deze speciale actie loopt totdat de onderstaande timer is verlopen...

  00

  DAGEN

  07

  UREN

  21

  MINUTEN

  51

  SECONDEN

  Als de timer is verlopen, wordt je automatisch doorverwezen naar de...

  👇👇 Volgende trainingsprogramma met korting: 👇👇

  Beschikbaar voor slechts 69,- van donderdag 24 september, 20 uur tot zaterdag 24 september 19.59 uur


  3# Omega Healing Downloads

  Omega Healing is een nieuw heling systeem dat volledig gebruik maakt van de kracht van de mind voor heling en ter voorkoming van ziektes.

   Het is ontwikkeld door Drs. Roy Martina, die de meest effectieve strategieën van acupunctuur, homeopathie, Reiki en vele andere technieken heeft gebruikt om een systeem te creëren, dat met behulp van synergie functioneert.

  Daardoor kan elke heling versnellen omdat het alle onderbewuste blokkades verwijdert en vervolgens de mind herprogrammeert om 100% op één lijn (congruent) te zijn met heling, gezondheid en geluk.

  Drs. Martina raadt iedereen voor heling of als preventieve maatregel aan om elke dag te luisteren naar een serie van geleide meditaties, die bekend staan onder de naam Omega Healing Audio series.

  De Omega Healing Audio series is een serie van 12 opeenvolgende geleide meditaties, die je mind zullen trainen voor heling en preventie van ziektes en om je lichaam jong, vitaal en gelukkig te houden.

  Van € 99,- voor slecht € 69,- (Excl. BTW)

  Drs. Roy Martina

  Drs. Roy Martina is een gerenommeerde Europese holistische arts, een ‘prolific’ bestseller auteur (88 boeken), Business & Life Coach en trainer / spreker. Eén van zijn grootste internationale bestsellers is Emotional Balance (Hay-House).


  Hij heeft gewerkt en lesgegeven in workshops bij Deepak Chopra, Bruce Lipton, Eric Pearl, Masaro Emoto en vele anderen. Hij heeft veel nieuwe holistische therapieën ontwikkeld, zoals Omega Healing en Remote Chi (Afstandsheling). Hij heeft meer dan 1000 natuurlijke remedies ontwikkeld die worden verkocht in de VS, China en Europa.


  Hij is al 40 jaar holistisch arts en heeft meer dan 250.000 therapeuten, artsen, managers en leken zijn technieken geleerd; miljoenen van zijn 84 boeken zijn verkocht. Keynote-spreker: hij is een wereldberoemde keynote-spreker op conferenties en seminars wereldwijd, en lezingen in heel Europa, Zuid- en Noord-Amerika, Mexico, Rusland, Taiwan, China en het Caribisch gebied.

  © 2022 All rights reserved | Quantum Multiverse B.V. | Diavottenweg 40, 5222 BH ’s-Hertogenbosch | The Netherlands

  Marketing empowered and created by Marketing Revolution BV