Frequentietoepassing ontworpen om jouw bio-energetische veld te harmoniseren en herstel, vitaliteit en welzijn te verbeteren

QUANTUM HEALYou 

BEGINNERS TRAINING©

Ontdek hoe je de Healy op de meest effectieve manier kunt gebruiken en ervaar hoe jouw gezondheid, geluk en vitaliteit hierdoor verbeterd worden.

Deze training is ontwikkeld door Drs. Joy & Roy Martina en wordt georganiseerd door Quantum Multiverse©

Voor wie is de Quantum HEALYou Beginners Training© bedoeld?

De Quantum HEALYou Beginners Training© is voor iedereen die een snelle start wil maken met de Healy en een basisbegrip wil hebben van de werking van de programma’s van de Healy.

Zodra jij jouw Healy besteld hebt, kun je direct beginnen met deze training. Tegen de tijd dat jij jouw Healy ontvangen hebt, kan je er direct mee aan de slag.

De training is ontwikkeld voor iedereen die interesse heeft om meer te leren over de Healy en hoe je deze kunt gebruiken om opmerkelijke resultaten te bereiken in je leven.

Daarnaast voor iedereen die een praktijk heeft op het gebied van natuurgeneeskunde, quantum healing, holistisch geneeskunde, chakra’s en aura’s, homeopathie, frequentie therapie, bio-resonantie therapie etc.
Deze training is ontwikkeld door Drs. Joy & Roy Martina. Klik hier voor meer info over Drs. Joy & Roy Martina

Nieuw bij Healy?

Leer hier meer over wat de Healy is en alles wat je met dit bijzondere apparaat kan bereiken:

Heb je nog geen Healy?

Plan een GRATIS Healy Call met één van onze Quantum Multiverse Teamleden om meer te leren over Healy, het kopen van een Healy en het lid worden van onze Healy community.
En over hoe je extra korting kunt ontvangen!

Heb je al gehoord wat enthousiaste gebruikers vertellen over de Healy en de HEALYou Trainingen©? 

Wat leer je allemaal in deze training?

In de Quantum HEALYou Beginners Training© ligt de nadruk op uitleg over de diverse programma’s die de Healy biedt:

 • Introductie Video: Alles wat je moet weten over de Quantum Wetenschap om het maximale uit je Healy te kunnen halen.
 • Lesson 1: Begrip van het belang van de gescande programma’s en wat je er mee kunt. 
 • ​Lesson 2: Begrip van hoe je de chakra’s kunt scannen en hoe je jouw intentie kunt zetten om te focussen op wat er nu gaande is in jouw leven.
 • ​Lesson 3: Begrip van de Flower Essences (Bach & Australian Bush Flowers) & Gem Elixirs & Omgekeerde Diagnose interpretatie om feedback te krijgen over jouw mentaal-emotionele staat.
 • Lesson 4: Begrip van het brede scala en toepassingen van Digitale Homeopathie, hoe deze te gebruiken en hoe vaak.
 • Lesson 5: Begrip over wanneer het beter is om micro-stroompjes te gebruiken in plaats van frequenties.
 • Lesson 6: Begrip van de toepassingen van Leren, Stress & het Gold Programma.
 • Lesson 7: Begrip van de toepassingen van de Fitness, Beroep, Stress en Slaap Programma’s.
 • Lesson 8: Begrip van de toepassingen van de Beauty & Huid Programma’s.
 • Lesson 9: Begrip van de toepassingen van de Mentaal Evenwicht en Stress Programma’s.
 • Lesson 10: Begrip van de toepassingen van de Bio Energetische Balans Programma’s 1 & 2.
 • Lesson 11: Begrip van de toepassingen van de Meridianen Programma’s 1 & 2.
 • Lesson 12: Begrip van de toepassingen van de Bescherming & Diepe Cyclus Programma’s.

De meeste video’s duren ongeveer 20 tot 40 minuten. In de meeste video’s geeft Roy Martina een demonstratie van de programma’s. Je kunt dan meedoen, jezelf scannen en het resultaat daarvan direct begrijpen.

Hoe kun je het maximale uit jouw Healy halen?
Door deel te nemen aan onze trainingen!

Heb jij een enthousiast gevoel over de mogelijkheden die de Healy biedt en ben je er in geïnteresseerd om getraind te worden door Drs. Joy en Roy Martina om een meester te worden in het gebruik van de Healy? We bieden 3 levels van HEALYou trainingen aan:

 • HEALYou Beginners©: voor iedereen die een snelle start wil maken met de Healy en een basisbegrip wil hebben van de werking van de programma’s van de Healy. Investering = € 149,- (excl btw).
 • HEALYou Practitioner©: voor iedereen die een meer diepgaande kennis wil over het gebruik van de Healy voor persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling en die tegelijkertijd ondersteuning zoekt in preventie en/of heling van (chronische) ziekten. Na het volgen van de training kom je in aanmerking voor certificering. Investering = € 299,- (excl btw).
 • HEALYou Master Practitioner©: voor iedereen die het maximale uit de Healy wil halen. Niet alleen voor je eigen heling, succes en groei maar ook om anderen op een professionele manier te helpen om gezonder, vitaler en welvarender te worden. Investering = € 499,- (excl btw).

  De Beginners Training (waarde € 149,-) en de Practitioner Training (waarde € 299,-) zijn hierbij inbegrepen. Dus voor € 499,- ontvang je 3 trainingen (wanneer je dus de Master Practitioner Training koopt).

Ben jij coach, therapeut of healer? Komt de Healy over als iets waar jij jouw business mee kunt opbouwen of als aanvulling op jouw eigen business?

Leer hoe je dat kunt doen met de Quantum HEALYou Master Practitioner Training©

Voel jij je al comfortabel in het gebruik van de Healy, maar wil je meer weten over de onderliggende betekenis van de analyses ter preventie en/of heling van ziekte en symptomen?

Leer hoe je een Holistisch, Gelukkig, Gezond en Vitaal leven kunt leiden in onze Quantum HEALYou Practitioner Cursus©

Meld je aan voor de quantum 
HEALYou Beginners Training

Krijg €200 extra korting op de Quantum HEALYou Master Practitioner Training!   
Als speciaal cadeau voor jou, wanneer je via ons een Healy Resonance aanschaft, bieden we je alle 3 de trainingen aan voor slechts € 299,- (ipv € 499,-). Op die manier bespaar je dus een extra € 200,-. De andere trainingen zijn beschikbaar voor de normale prijs zoals hierboven vermeld.
 
Klik hier voor het inplannen van een GRATIS Healy Call met een Quantum Multiverse© HEALYou Teamlid. Indien je andere specifieke vragen hebt, stuur dan een mail naar healy@christallin.com.

Nee! Ik wil niet alle 3 de trainingen aanschaffen voor slechts €499,- (of €299,- in combinatie met de aanschaf van een Healy Resonance).

Quantum HEALYou Beginners© Training
149,-
Excl. 21% VAT
 • 13 X  Online Interactieve Masterclasses (20-40 minuten elk)
 • Pdf’s van elke PowerPoint als geheugensteun
 • E-book "Hoe om te gaan met ontstekingen door slechts 3 kruiden te gebruiken"
 • Lidmaatschap van de Quantum HEALYou Martina Facebook Groep
 • Email Support 
Het Healy apparaat is NIET INBEGREPEN bij deze prijs. Je moet je Healy apart bestellen. Ons team kan je hier wel bij helpen.
Over Drs. Roy Martina MD
Drs. Roy Martina is een bekende Europese holistische arts, auteur van 88 boeken, business en Life Coach en trainer/spreker. Eén van zijn bekendste internationale bestsellers is Emotioneel Evenwicht (Emotional Balance, te koop bij Hay-House).

Hij heeft gewerkt en workshops gegeven met Deepak Chopra, Bruce Lipton, Eric Pearl, Masaro Emoto en vele anderen.
Hij heeft vele nieuwe holistische therapieën ontwikkeld zoals Omega Healing, Emotioneel Evenwicht en Remote Chi (Heling op Afstand). Hij heeft meer dan 1.000 natuurlijke remedies ontwikkeld die in de USA, China en Europa worden verkocht.
Hij is al meer dan 40 jaar holistisch arts en heeft meer dan 250.000 therapeuten, artsen en managers opgeleid. Van zijn 88 boeken zijn er miljoenen verkocht.

Hij is een bekend keynote spreker op conferenties en seminars over de hele wereld, en geeft lezingen en workshops in Europa, Noord en Zuid Amerika, Mexico, Rusland, Taiwan, China en het Caraibisch gebied. 

Zijn passies zijn Quantum Wetenschap en Quantum Hypnose.
Drs. Roy Martina, Holistisch arts, Quantum Mysticus
Drs. Joy Martina, Intuïtieve Psychologe
Over Drs. Joy Martina
Drs. Joy Martina, is Intuïtieve Psychologe en channelt (is de spreekbuis) van Christallin Groep (het Christus Bewustzijn in ons allen). De missie van Christallin is mensen te doen ontwaken in hun authentieke kracht en hun Goddelijk potentieel te ontdekken. Joy heeft zich gespecialiseerd in Intuïtieve Intelligentie trainingen voor ondernemers, directeuren en eenieder die zijn intuïtieve gaven verder wil ontwikkelen.

Ze is bestseller auteur, de creator van de Christallin Oracle Training (om onze aangeboren paranormale vermogens te ontluiken), het Joyful Kids Programma (om kinderen emotionele intelligentie aan te leren en te leren omgaan met tegenslagen) en het “Sleep Your fat Away” programma (een app en boek in het Engels) om moeiteloos af te vallen. Ze is Master Quantum Hypnotiseur en trainer van trainers.

Haar nieuwe bestseller boek “How to Use Your Intuition To Change Your Life” geeft iedereen kennis en inzicht om toegang te krijgen tot zijn/haar aangeboren intuïtie. Ze gelooft dat iedereen zijn/haar paranormale vermogens kan ontwikkelen en daarmee zijn/haar levenservaring fundamenteel kan veranderen.

Ze is gepassioneerd in het helpen versterken van de intuïtie van mensen en het hen meer gebruik laten maken van hun potentieel om het leven van hun dromen te gaan leiden. Ze houdt ervan om mensen die vastzitten te begeleiden om daar uit te komen en hen te inspireren om van hun leven te genieten. Ze is een meester in het helpen van mensen met slaapstoornissen.

Naast het zijn van een gepassioneerde Life Coach is haar passie ook om kinderen te helpen in hun kracht te gaan staan.

Wij bieden een 60-dagen 100% geld terug garantie

Indien je de training volgt en toepast wat je leert en je bent na 60 dagen niet tevreden met hetgeen je geleerd hebt, dan bieden we jou een 100% “Niet Goed – Geld Terug” garantie op jouw betaling voor de training.
Healy World GmbH hanteert een 14-dagen “Niet Goed - Geld Terug” garantie voor de Healy.

Jouw Kans (Rendement op Investering)

Met deze training zal het zóveel makkelijker zijn om andere mensen geïnteresseerd te krijgen in het aanschaffen van een Healy, dat wij er van overtuigd zijn dat je heel snel mensen kunt vinden die ook een Healy aan willen schaffen. Dit zal jou helpen om het geld dat jij geïnvesteerd hebt in de Healy en in deze training, binnen enkele maanden terug te verdienen. De meeste mensen kopen een Healy voor zichzelf en niet vanwege het business model dat er achter zit.
De Healy is daarnaast ook zeer interessant voor Coaches en Therapeuten vanwege de mogelijkheid om klanten te behandelen, zowel ter plekke als op afstand.
Disclaimer: Healy is een medisch product voor het behandelen van chronische pijn, fybromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daaraan gerelateerde slaapstoornissen.

Alle andere toepassingen van de Healy worden (nog) niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan (nog) niet wetenschappelijk is aangetoond. Healy is aanvullend en ondersteunend en vervangt geen medische adviezen. 

Quantum Multiverse is een onafhankelijke partner van de Healy organisatie (Healy World GmbH). Op geen enkele wijze is de Healy organisatie betrokken bij deze training en kan als zodanig dus niet verantwoordelijk gehouden worden voor enig deel van deze training of claims gemaakt tijdens deze training. Deze training is gebaseerd op de ervaring en kennis van de trainers.
Onze missie

Onze missie is om de meest positieve bijdrage te leveren aan de planeet... en om de kracht van genezing van geest, lichaam en ziel in JOUW handen te leggen.

© 2020 Alle rechten voorbehouden | Marketing Revolution BV | Postbus 508 | 1420 CA, UITHOORN- The Netherlands
Empowered and created by Marketing Revolution BV  | DisclaimerPrivacy   | Terms of Service