covid-19
levenslang toegang tot de opnames van...
QUANTUM VOYAGE:
Coronavirus Paniek 
of Preventie?
HELING & PREVENTIE MET BEHULP VAN FREQUENTIES, MENTALE KRACHT, VISUALISATIE, HOMEOPATHIE, DETOXIFICATIE EN QUANTUM INTERACTIEVE TRAINING.
Roy Martina, Holistisch arts & Dr. Joy Martina, Psychic Psychologist
Ben je voorbereid op het Coronavirus?
Het is een kwestie van tijd. De motivatie om dit te doen, kwam op de dag dat paniek uitbrak in Italië en wij onze workshop daar hoogstwaarschijnlijk moeten cancelen. 

Dit was al eerder gebeurd in China en wij hebben duizenden Chinezen geholpen om beter resistent te zijn tegen de daar heersende paniek en epidemie van deze beruchte virus.
Mijn werk in China
Drie keer per jaar ben ik 2 weken in China om daar artsen, therapeuten e.a. te trainen in mijn Omega Health Coaching methode gebaseerd op mijn 40 jaar ervaring in de holistische geneeskunde. Toen de epidemie uitbrak, wist ik dat ik mijn reis in april moest cancelen en we kwamen gelijk in actie en heb mijn trainers daar geïnstrueerd hoe ze de mensen, die ons kennen, en hun kennissen konden trainen om zich voor te bereiden op wat er komen ging. 

We hebben ook speciale apparaten die werken op frequentie therapie (‘Healy’) gestuurd en ook speciale geleide meditaties gemaakt met speciale frequenties om het interferon (een antivirus stofje dat je lichaam kan maken tegen virale ontstekingen) gehalte in het lichaam te vergroten. 

De mensen, die wij daar onder ons bereik hebben, zijn sneller hersteld dan de anderen en geen van hen is ernstig ziek geworden. Dat is natuurlijk geen bewijs dat we 100% garantie kunnen geven, maar wat heb je liever: niets doen, een beetje doen of je volledig laten inlichten wat de beste methoden zijn om jezelf en je gezin te beschermen of in ieder geval voor te bereiden?
Het zal mij niet gebeuren of beter voorbereid en dat het nooit gebeurt?
Struisvogelpolitiek is handig zolang iets ver van je huis of land gebeurt. Je kunt ook nonchalant zijn en hopen dat het allemaal wel meevalt! Laten we eerlijk zijn, je kans op overleven is vrij goed. De Chinezen zeggen dat sterfte ligt tussen 2% en 4%, het zou niet erger zijn dan een griep! 

Is dat waar? 

Op de eerste plaats is één van de meest geavanceerde Virologie laboratoria (die o.a. gespecialiseerd is in bio-warfare, oftewel biologische wapens) in China gestationeerd waar de epidemie begonnen is (Wuhan). De kans dat het hier gaat om een laboratorium virus is meer dan 95%. 

Dit is geen griep en het komt ook niet van vleermuizen. Dat is allemaal onzin. 

Er is veel onzin in de media maar dat maakt niet uit, Het virus zal zich gestaag blijven verspreiden en er zullen nogal wat mensen sterven voordat het uitgeraasd is. Daarna komt de hype van vaccinaties waarvan niemand weet wat de bijwerkingen zijn tot een paar jaar later, daar zou ik niet op zitten te wachten.
Ik bid iedere dag dat dit virus snel overwonnen gaat worden, maar ondertussen heb ik maatregelen genomen voor mijn familie en gezin en we zijn preventief bezig ons voor te bereiden op wat er zou kunnen komen. 

Wat ik heb geleerd over virusinfectie, wil ik graag condenseren tot 2 intense dagen om je voor te bereiden, fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel op wat er zou kunnen gebeuren als er een pandemie uitbreekt en die kans is nu bijna 90%.
Wat gaan we doen?
deel 1.  Mind & Body. 10.00 tot 17.00 uur
 • Ontgiftingskuren, om je lichaam optimaal voor te bereiden. 
 • ​Ademhalingsoefeningen. 
 • Ook advies wat je voorlopig niet moet eten om je lichaam van zuur pH naar alkalisch te brengen.
 • Welke vitamines en mineralen aan te raden zijn. 
 • ​Welke kruiden het beste zijn. 
 • ​Hoe te werken met intenties
 • ​Welke acupressuur punten te gebruiken om je immuunsysteem te stimuleren.
 • ​Geleide meditaties (deze mag je opnemen of krijg je toegestuurd).
extra workshop: Homeopathie en isopathie.
 • Homeopathische middelen die je in huis moet hebben.
 • ​Hoe je van je eigen bloed een middel kunt maken (isopathie).
 • Ook hoe je dat doet van slijm uit de longen.
 • Wat je als eerste gaat doen. 
 • ​Wat je niet moet doen bij homeopathie.. 
 • ​Wat beginverergeringen zijn en hoe je daar mee omgaat
 • ​Welke verdunningen je moet gebruiken.
deel 2. Emoties & Intenties & Quantum Jumping. 
Deze dag gaan we werken om angst en paniek weg te halen wanneer je ziek wordt en te leren focussen op gezond worden en herstellen. Daar leer je allerlei technieken voor en ook leer je hoe jij met je diepste angsten om moet gaan. Je krijgt de geleide meditaties mee.
Hoe bereid jij je het beste
voor op een virusepidemie?
Door te leren in deze unieke workshop wat je zelf preventief 
kunt doen om je immuum systeem ijzersterk te maken. 
Maak hieronder jouw keuze en meld jezelf aan voor deze online workshop:
online workshop ticket
125,-
Excl. 21% BTW
 • 1 x ticket voor de workshop
  Coronavirus Paniek of Preventie
 • INCLUSIEF de audio van de brein-training (Digitaal mp3)
Extra Bonus voor alle deelnemers
Op het moment dat jij je inschrijft, krijg je van ons een geleide meditatie in het Engels waar speciale frequenties in zitten (zelfs als je geen Engels verstaat, werkt het omdat het gaat om auditieve trillingen in het geluid dat een bio-resonantie-effect creëert in je lichaam; het gaat om de vibraties en niet alleen wat er gezegd wordt).
Plus, ik ga werken aan een lijst van alle homeopathische middelen, kruiden en vitamines. Die lijst krijg je toegestuurd zodra het af is en jij ingeschreven bent.

Wat als de cursus niet kan doorgaan?
In the worst-case scenario dat Nederland bepaalde delen in quarantaine moet zetten (wat niet geheel onmogelijk is), dan gaat de cursus gewoon door via livestream en zullen we jou alsnog kunnen helpen. Ondertussen heb je al een geleide meditatie met antivirale frequenties.

Bonus je krijgt binnen een week na de cursus alle audio meditaties toegestuurd.
LET OP! Voertaal Engels/Nederlands
Aanvullende Voorwaarde, afwijkend van de Algemene Voorwaarden:
 
Afmelding voor fysieke deelname om welke reden dan ook incl. ziekte, autopech, onweer, enz., aan een Quantum Multiversity seminar betekent automatisch omzetting naar een livestream deelname van de betreffende workshop. De link voor de livestream blijft 3 maanden geldig.

De deelname kan helaas niet doorgeschoven worden naar een volgend seminar en terugbetaling is ook niet mogelijk. Je kunt wel iemand anders in jouw plaats deel laten nemen. 
Over Drs. Roy Martina?
Dr. Roy Martina is een gerenommeerde Europese holistische arts, een profilic bestsellerauteur (85 boeken), Business & Life Coach en trainer / spreker. Een van zijn grootste internationale bestsellers is Emotional Balance (Hay-House).

Hij heeft gewerkt en les gegeven aan workshops bij Deepak Chopra, Bruce Lipton, Eric Pearl, Masaro Emoto en vele anderen. Hij heeft veel nieuwe holistische therapieën ontwikkeld, zoals Omega Healing en Remote Chi (Distance Healing). Hij heeft meer dan 1000 natuurlijke remedies ontwikkeld die worden verkocht in de VS, China en Europa.

Hij is al 40 jaar holistisch arts en heeft meer dan 250.000 therapeuten, artsen, managers en leken zijn technieken geleerd; miljoenen van zijn 84 boeken zijn verkocht. Keynote-spreker: hij is een wereldberoemde keynote-spreker op conferenties en seminars wereldwijd, en lezingen in heel Europa, Zuid- en Noord-Amerika, Mexico, Rusland, Taiwan, China en het Caribisch gebied.
Drs. Roy Martina, Holistic doctor, Quantum Mysticus
Over Dr. Joy Martina
Dr. Joy Martina, psychisch psycholoog en een Channeler van Christallin Consciousness is gespecialiseerd in hoogwaardige intuïtieve intelligentietraining voor ondernemers en beroemdheden. Ze is een bestseller auteur, de maker van de Christallin Oracle-training (een training om meesterschap over onze aangeboren paranormale vermogens te ontwikkelen), een meester-hypnotiseur en trainer van trainers.

Haar nieuwe boek 'Hoe gebruik je je intuïtie om je leven te veranderen' geeft iedereen de opleiding en het inzicht dat formeel alleen aan meesters werd gegeven. Dr. Joy gelooft dat iedereen zijn paranormale vaardigheden kan ontwikkelen en zijn levenservaring fundamenteel kan veranderen.

Ze is gepassioneerd om mensen te helpen hun intuïtie te versterken, toegang te krijgen tot hun interne intelligentie en meer van hun potentieel te gebruiken om het leven van hun dromen te creëren. Ze is dol op het begeleiden van mensen uit hun vastzittende staat en hen inspireren om van het leven te genieten.
Over de QUANTUM VOYAGE:
Je kunt het ook via livestreaming bij jou thuis volgen, alsof je erbij bent
Wie kunnen er aan dit seminar deelnemen?
Iedereen die klaar is om een quantum sprong te maken in hun persoonlijke ontwikkeling. Voor eenieder die ondernemer, coach, therapeut of trainer is.
Is het event inclusief eten en drinken?
Ja, lunch en drinken zijn bij de prijs inbegrepen.
Waar kan ik terecht met andere vragen?
Heb je nog andere vragen? Mail deze dan naar support@roymartina.com.
© 2020 All rights reserved | Quantum Multiversity BV | Operettelaan 167, 3543 BP Utrecht - Nederland
Empowered and created by Marketing Revolution BV | Privacy policy