Uitnodiging voor Drs. Roy Martina’s unieke en EENMALIGE
QUANTUM HEALING 
met de Autogenetic Methode
- samen met co-trainer Ineke van Dam 

Open Brief van Drs. Roy Martina
Beste bezoeker,
Er is een grote kans dat jij, bij een (mogelijke) ziekte in de toekomst, jezelf de pijn en het lijden kunt besparen door het toepassen van deze nieuwe technieken, die wij je gaan leren.
En als je inzicht krijgt in de manier waarop je geest en lichaam werkelijk functioneren, dan kun je jouw verouderingsproces zelfs vertragen.
Ja, ik weet het - dit zijn nogal wat claims die ik maak! 

Geef me de kans om het je uit te leggen hoe het werkt…. 🙏

Gezondheid en Vitaliteit: dit zijn onderwerpen waar ik al ruim 40 jaar mee bezig ben. Dit is de reden waarom ik Holistisch Arts ben geworden en de werkelijke drive achter mijn succesvolle praktijk in Nederland van 1980 tot 1984, met een wachttijd van anderhalf jaar terwijl er 10 therapeuten voor mij werkten. Vervolgens had ik de grootste praktijk op de Nederlandse Antillen voor natuurgeneeswijzen.

Als dokter ontdekte ik al snel dat patiënten zich afhankelijk opstellen naar hun dokter toe. De reguliere dokter doet echter geen heling, maar bestrijdt de symptomen slechts met farmaceutische geneesmiddelen die altijd bijwerkingen hebben en zelfs weer leiden tot nieuwe klachten...

Dat maakt je toch depressief of niet?

Ik wist al op mijn 4e levensjaar dat ik arts wilde worden. In die tijd moest ik al vaak naar de huisarts of ziekenhuis vanwege astmatische aanvallen, eczeem, bronchitis en sinusitis. 

Dit vormde de motivatie en passie waarom ik mensen ECHT wilde genezen. Ik wilde mensen helpen om hun lichaam en geest beter te begrijpen, want ik wist intuïtief dat hier de sleutel zou liggen voor een gezond en gelukkig leven. Deze drang om mijn patiënten te genezen, is ook de oorzaak geweest van mijn eerste burn-out omdat ik er dag en nacht mee bezig was.

Dit startte voor mij een intensief onderzoek met als resultaat dat het mij lukte om meerdere succesvolle opleidingen op te zetten zoals NEI (Neuro Emotionele Integratie), INTEGRA (integrale geneeskunde), EE (Emotioneel Evenwicht) en OMEGA (de integratie van alles wat ik weet) maar belangrijker nog…
...het resulteerde in inzichten en kennis die een groot deel van mijn patiënten (“spontaan”) liet genezen, zelfs van kanker of chronische ziekten. 
Ik werd beroemd omdat ik hopeloze gevallen, die zelfs de natuurgeneeskunde niet kon genezen, alsnog kon omkeren naar vitaliteit en gezondheid. De patiënten vlogen van heel de wereld naar mijn praktijk in Maastricht en later op Aruba. Therapeuten en artsen kwamen stage bij mij lopen waardoor ik in 1986 begon met workshops geven.

Ja, ik weet het. 

Het klinkt wellicht ongeloofwaardig. 

En toen ik van de daken schreeuwde wat de grootste bron van alle ziekten was - omdat ik dit keer op keer zag in de praktijk - werd ik direct uitgemaakt voor kwakzalver en kreeg ik een hoop negatieve publiciteit over me heen. 

De meeste zouden het hierbij laten, maar ik wist gewoon dat er meer te ontdekken viel. We zijn gewoonweg tot veel meer in staat zijn dan ons wordt aangeleerd door de maatschappij en onze opvoeders.

Alleen al in mijn praktijk heb ik met mijn eigen ogen talloze ‘wonderen’ zien gebeuren. Van genezing en tot andere dingen die volgens de reguliere wetenschap gewoonweg niet mogelijk zouden moeten zijn...

En dat was meer dan 40 jaar geleden…

Tegenwoordig heeft bijna iedereen gezondheid hoog staan op zijn of haar prioriteitenlijstje. Juist vandaag meer dan ooit tevoren. 

Sommige mensen zijn bewuster van wat ze eten en drinken en kiezen steeds vaker voor biologische voedingsproducten. Velen proberen zelfs vaker te bewegen en/of te sporten.

Wellicht ben je wel aan het mediteren of aan het visualiseren, omdat je weet hoe je ‘mind’ jouw lichaam beïnvloedt en andersom.

In de afgelopen 15 jaar heb ik zelfs meerdere bestsellers mogen schrijven over dit onderwerp zoals ‘Emotioneel Evenwicht’, ‘Vitaliteitskunde’ en ‘Ziek zijn is niet normaal’. Deze boeken zijn inmiddels door miljoenen mensen gelezen en letterlijk verslonden….wow!
Dan zou je toch verwachten dat anno 2019 de bron van alle ziekten en het zelfhelend vermogenstandaard basiskennis’ is voor iedereen, toch?
Nee, jammer genoeg niet! 

Hoe komt het toch dat er nog steeds miljoenen mensen jaarlijks geconfronteerd worden met lichamelijke klachten, chronisch ziekten, kanker, depressies en andere ziekten?

Hoe komt het toch dat je zelf nog niet alle nieuwe wetenschappelijke inzichten en ontdekkingen van de afgelopen 25 jaar volledig hebt geïntegreerd in je levensstijl, zodat je de vitaliteit ervaart waar je van droomt? 

Wees eerlijk!

Is ziek zijn dan wel heel normaal?

Is ziek zijn gewoon een ‘fact of life’?

Ik zeg NEE

Het kan en moet anders!

Ik was het toen zat en ik ben het nu weer zat. Er moet gewoon iets aan gedaan worden. Er lijden op dit moment gewoon te veel mensen onnodig veel pijn. En daarom heb ik besloten om dit Quantum Healing seminar te organiseren om mijn vernieuwde kennis met jou te delen. 

Dit is een EENMALIGE SEMINAR, mede omdat ik druk bezig ben met een mega groot project die de gezondheidszorg drastisch kan gaan veranderen. Ook heb ik besloten mijn krachten te bundelen met Ineke van Dam die een eigen versie heeft bedacht “Autogenetic Healing” die diep inwerkt op je DNA en autonome zenuwstelsel.

We hebben een onaangeboorde bron van kracht in ons, die ons gaat helpen om de meeste ziekten te voorkomen. Om deze te ontdekken, moet je jezelf eerst twee belangrijke vragen stellen:

1) Wat is ziek zijn eigenlijk?

2) En waarom worden we ziek? (waardoor is vaak niet de echte oorzaak)

Met deze vragen hoop ik jouw gedachtenproces te stimuleren, zodat je klaar bent om... 
...de 5 kwaliteiten van zelfherstellend vermogen te begrijpen en een boost te geven:
 • Upgrade jouw immuunsysteem op 100%
 • Regeneratie op 100% (herstelvermogen)
 • Rejuvenatie op 100% (stamcellen en verjonging)
 • ​Detoxificatie op 100% (ontgiftingsproces)
 • ​Vitaliteit op 100% (mitochondriën)
Preventie is de goedkoopste vorm van healing
Met de technieken die wij je gaan leren, ga je ook ziekten voorkomen oftewel genezen wat in aanleg nog moet gaan gebeuren, dat is de meest krachtige manier van heling. 

Ik wil tot mijn dood gezond en vitaal blijven.

Wil je weten hoe ik dat doe, schrijf je dan in, dan vertel ik je het best bewaarde geheim van lang leven. 

Ik ben onlangs uitgenodigd om medeoprichter te worden van de Club van 100 in Nederland, voor mensen die gezond en vitaal over de 100 jaar willen worden. Ik zal je inlichten over hoe Quantum een virtuele realiteit kan creëren waarin je niet ziek wordt.

Hoe doe je het bovenstaande? 

In het tweedaagse Quantum Healing seminar 
leer je de technieken om deze 5 kwaliteiten...
...te integreren in je leven, jouw immuunsysteem een boost te geven en jouw zelfherstellend vermogen weer terug in actie te zetten.
De geheimen die we tijdens dit seminar met je gaan delen zijn:
 • Dat er in jouw geest (mind) een potentieel zit die sterker is dan welk medicijn dan ook (het placebo-effect).
 • Dat er in jouw geest (mind) een potentieel zit die sterker is dan welk medicijn dan ook (het placebo-effect).
 • ​Dat bepaalde visualisatie technieken sterker zijn dan medicijnen.
 • ​Hoe je zelfhypnose als genezingsproces kunt gebruiken.
 • ​Hoe je met je ademhaling je lichaam kan aanzetten tot genezing en verjonging.
 • ​Hoe je controle kunt nemen over je ‘gezondheids blauwdruk’. 
 • ​Hoe je het natuurlijke proces van verouderen kunt vertragen.
 • ​Het toepassen van de kunst en kunde van zelfgenezing. 
 • Hoe je jezelf immuun kunt maken tegen de meest voorkomende ziektes.
 • ​Hoe je de ‘DNA-code’ van je familie voorgoed kunt doorbreken.
Ja, het worden zeker intensieve dagen. Je zult ook zelf de verantwoordelijkheid moeten nemen over je eigen gezondheid en stoppen met het afhankelijk opstellen naar anderen. We behandelen alles om jou de tools en inzichten te geven die jouw een maximale boost zullen geven in je gezondheid voor de rest van je leven. 

Uiteraard wil jij ook lang leven en vitaal blijven. 
Zou je willen leren hoe jj jezelf sneller kunt genezen? Zou dit je rust geven? En stel je eens voor dat je deze kennis zou delen met de mensen om je heen? Wat voor een impact zou dat hebben op hun leven en op die van jou? 

Doe je met ons mee?
Voor wie is dit seminar in het bijzonder geschikt?
 • Voor eenieder die klachten heeft en wil leren hoe zichzelf te genezen.
 • ​Voor eenieder die wil weten hoe ze zichzelf kunnen genezen in geval ze ooit weer ziek worden.
 • ​Voor eenieder die gelooft dat de medische wetenschap soms meer schade aanricht dan het goed doet.
 • ​Voor eenieder die niet vitaal (genoeg) is.
 • ​Voor eenieder die erachter wil komen wat de blokkades zijn die ziekte veroorzaakt!
 • ​Voor therapeuten die hun therapeutisch arsenaal willen uitbreiden en hun klanten ‘tools’ mee willen geven waardoor ze in hun eigen kracht komen.
 • ​Voor eenieder die weet dat het lichaam een zelfgenezend vermogen heeft dat fenomenaal is en minder afhankelijk wil zijn van artsen en ziekenhuizen.
 • ​Voor eenieder die liever de natuurlijke weg wil volgen dan artsen vertrouwen met hun gezondheid.
 • ​Voor eenieder die geen slachtoffer wil zijn en het heft in eigen handen wil nemen.
Na 40 jaar met chronische ziekten te hebben gewerkt en gemiddeld 80% te hebben helpen genezen, is het tijd om mijn kennis over te dragen. Ineke en ik zullen je uit onze arsenaal van therapieën simpele tools leren die je kunt gebruiken om vitaal en gezond oud te worden. 

Sinds een paar maanden leef ik van het licht, hetgeen betekent dat ik noch voedsel of vloeistof nodig heb om te overleven. Met mij zijn er minstens nog 60.000 mensen op aarde die dit kunnen. Als dit mogelijk is, dan is de honderdduizend euro vraag: 

welke dogma kunnen we samen nog meer doorbreken? 

Ik zal vertellen welke methodieken ik gebruik om dit te kunnen en hoe jij dit ook kunt toepassen om je lichaam te genezen of gezond te blijven tot je dood! Ineke van Dam zal haar eigen methodieken, die haar en haar klanten hebben geholpen, met je delen. Je kunt dit ook gewoon thuis volgen via je computer of tablet.

Ook merk ik dat het genezend vermogen van mijn handen steeds krachtiger wordt waardoor ik bij anderen het zelfgenezend vermogen nog een extra boost kan geven. Dat doe ik ook voor je op de VIP-avond. Deze avond is niet verplicht en alleen voor hen die dat echt willen.
Over mijn co-trainer: Ineke van Dam
Ineke van Dam
Ineke:"Ik werd reeds op jonge leeftijd geconfronteerd met talloze ongeneeslijke ziekten, w.o. een schildklieraandoening, hartproblemen en later een burn-out en nog meer totdat ik besloot dat ik het niet wilde en ben op zoek gegaan naar zelfhelende technieken. 

Zelfheling werd een leidraad in mijn leven en ik ontwikkelde de methode “Autogenetic Healing”. Steeds weer keerde ik terug naar deze methode en combineerde ik deze methode met diverse andere elementen van heling zelfs op DNA-niveau.  

Autogenetic Healing” is een combinatie van de best werkende technieken die ik heb geleerd en ontdekt. Ik heb honderden klanten gecoacht naar gezondheid, vitaliteit en zelfgenezing."
Ineke en ik hebben dezelfde missie:
Mensen die lijden aan een ziekte of pijn of juist gezond willen blijven weer te laten geloven in het zelfgenezend vermogen van hun lichaam en ze te laten ontdekken dat ze niet met pijn of ziekte hoeven rond te lopen, zoals vele dokters hen vertellen. 
Met Quantum Healing technieken kun je meestal jezelf geheel genezen!
Neem NU de controle over je gezondheid terug.
Wist jij dat je een auto-regulerend systeem in je hebt dat alle functies moeiteloos reguleert? Denk maar eens aan je hartslag, spijsvertering, regeneratie, hormonen en nog veel meer! 

Wist jij dat jij met dit systeem kunt communiceren en vertellen wat je wilt? Heel vaak raakt het geblokkeerd door stress, emotionele trauma’s, belemmerende geloofsovertuigingen, negatieve gedachten enz. 

Jij kunt dat weer gaan aansturen en dat is precies wat we jou gaan leren.

Maak een Quantum Healing sprong
Jouw historie bepaalt hoe je denkt, hoe je reageert, maar die historie heeft een groot deel weggenomen van wie je ECHT bent. Wij gaan je leren dat je een ongelimiteerde krachtbron hebt met oneindige mogelijkheden om uit te kiezen. Jij kunt bepalen welke kant jij opgaat. 

Jij bent van nature happy, liefdevol, compassievol en gelukkig. Dus als jij je alleen maar ongelukkig, gevoelloos of verdrietig voelt, dan ben je jezelf ‘even’ kwijt. 

Laat ons helpen je de weg naar jezelf terug te vinden! 
Jouw Quantum Zelf is
de beste versie van wie jij kunt zijn!
Veel spirituele mensen praten over liefde, wij hebben het over de liefdesfrequentie, de ultrafijne zuivere quantum energie waar jij van vandaan komt, dat ben jij zelf. Dat is niet hetzelfde als houden van iemand, dat is menselijke geprojecteerde liefde en affiniteit. 

Jij bent liefde in oorsprong. Door je daar weer mee te verbinden, start je het lichaam weer te voeden met jouw eigen energie en dat versnelt het helingsproces. Wij gaan je leren hoe dat te doen! 

Alles gebeurt in Thèta Brein staat
Thèta is de staat van heling en verbinding met je liefdesfrequentie. Daarom zeggen mensen zo vaak na een meditatie dat ze zich vredig en goed voelen, omdat men in meditatie heel vaak in de Thèta brein staat komt. Daar gebeurt alles wat je wilt, ook de kwantumsprongen naar de toekomst waar je genezen bent en je gelukkig voelt en dat leer je ook! 

Blokkades herkennen en opruimen
Om terug te gaan naar de wijsheid van je lichaam leren we je hoe jij je blokkades opruimt om alles weer te laten stromen. Het oplossen van pijnlijke herinneringen en trauma’s zijn belangrijk, omdat die blokkades creëren in je energie stromingen (meridianen).

Door een bijzondere zelfmeditatie methode krijg je inzichten om 
het blokkade punt herkennen en direct op te lossen.

Wonderen zijn normaal
Wonderen gebeuren heel vaak met deze methoden, mensen die genezen van ongeneeslijke ziekten, zelfs kanker. Voor de medische wetenschap onverklaarbaar, maar een simpel gevolg van jouw verbinding met je oerkracht, de wezen die je in essentie bent.
Doe je mee om (weer terug) in jouw
Autogenetic Self-healing Power” te komen?
Een betere vraag zou zijn: wat is het je waard, 
het is eigenlijk onbetaalbaar, op zijn Engels “priceless”. 

Wat zou het je waard zijn om je lichaam immuun te maken tegen ziektes, jezelf biologisch te verjongen? 

Bijvoorbeeld, ik word op 29 september 66 jaar maar mijn biologische leeftijd is minder dan 50 jaar, het is zichtbaar zowel aan mijn lichaam als mijn energie. 

Zou jij dat ook niet willen? 
We hebben nog slechts 
60 43 plekken in de zaal!
doe je met ons mee?
Roy en Ineke gaan je begeleiden op deze bijzondere reis en is voor iedereen
beschikbaar die een gezonder en gelukkiger leven wilt creëren.
LIvestream ticket
129,-
excl. 21% BTW

Prijs voor 1 oktober 
daarna is de prijs 149,-
 • 1 x Online Toegangsticketvoor het 2-daagse Autogenetic Healing Seminar
 • INCLUSIEF toegang tot de opnames van het Seminar (twv 199,-) 
 • Toegang tot onze online speciale membership learning portal
 • 12 geleide meditaties van Omega Healing (t.w.v. €99,-)
When we connect to the infinite source of wisdom within, creative new ideas, opportunities, and healing spontaneously unfold.
 - Deepak Chopra
© 2019 All rights reserved | Quantum Multiversity B.V., Operettelaan 167, 3543 BP Utrecht
KVK-nummer: 75455978, BTW-nummer: NL 860289424B01 
Empowered and created by Marketing Revolution BV | Privacy policy