HEALY: DÉ FREQUENTIE THERAPIE VAN DE TOEKOMST VOOR PREVENTIE EN HELING ALS WEARABLE (DRAAGBAAR APPARAAT)!

GRATIS Healy Call

Schrijf je in voor een GRATIS Healy Call met een van de Quantum Multiverse Healy teamleden (getraind door Drs. Joy & Roy Martina)

Om in aanmerking te komen voor dit GRATIS 1 op 1 gesprek:

Let op: indien je naar ons bent doorverwezen door een Healy distributeur, dan adviseren we je om de Healy via deze distributeur te kopen.

Hoe kun je het maximale uit jouw Healy halen?
Door deel te nemen aan onze trainingen!

Heb jij een enthousiast gevoel over de mogelijkheden die de Healy biedt en ben je er in geïnteresseerd om getraind te worden door Drs. Joy en Roy Martina om een meester te worden in het gebruik van de Healy? We bieden 3 levels van HEALYou trainingen aan:

 • HEALYou Beginners©: voor iedereen die een snelle start wil maken met de Healy en een basisbegrip wil hebben van de werking van de programma’s van de Healy. Investering = € 149,- (excl btw).
 • HEALYou Practitioner©: voor iedereen die een meer diepgaande kennis wil over het gebruik van de Healy voor persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling en die tegelijkertijd ondersteuning zoekt in preventie en/of heling van (chronische) ziekten. Na het volgen van de training kom je in aanmerking voor certificering. Investering = € 299,- (excl btw).
 • HEALYou Master Practitioner©: voor iedereen die het maximale uit de Healy wil halen. Niet alleen voor je eigen heling, succes en groei maar ook om anderen op een professionele manier te helpen om gezonder, vitaler en welvarender te worden. Investering = € 499,- (excl btw).
 •               De Beginners Training (waarde € 149,-) en de Practitioner Training (waarde
                € 299,-) zijn hierbij inbegrepen. Dus voor € 499,- ontvang je 3 trainingen 
                (wanneer je dus de Master Practitioner Training koopt).

Indien je er klaar voor bent om je op te geven voor één van onze trainingen EN je wilt een Healy bestellen via ons, vul dan aub het formulier in zodat een van onze teamleden persoonlijk contact met jou kan opnemen om je hierbij te helpen.
Nadat jij je hebt opgegeven voor onze GRATIS Call, ontvang je binnen enkele dagen een email met mogelijke data en tijden voor dit gesprek, Het gesprek kan plaatsvinden via telefoon, Skype of Zoom. Tijdens dit gesprek bespreken we met jou de diverse type Healy’s die verkrijgbaar zijn en assisteren wij je bij het inschrijven en het aanschaffen van een Healy. We leggen je dan ook uit hoe eenvoudig je jouw investering binnen 3 maanden kunt terugverdienen (en meer dan dat). Jouw gesprek vindt plaats met de persoon die jou ook na jouw aankoop zal helpen met de Healy.

🎁 Ons speciale cadeau voor jou!

Als speciaal cadeau voor jou, alleen wanneer je via ons een Healy Resonance aanschaft, bieden we je alle 3 de trainingen aan voor slechts € 299,- (ipv € 499,-). Op die manier bespaar je dus een extra € 200,-. De andere trainingen zijn beschikbaar voor de normale prijs zoals hierboven vermeld.

De investering in jouw welzijn
Ja, ik ben me er van bewust dat

 • de Healy Resonance een investering is van circa €2100,- (excl btw)
 • ik, na het bestellen van mijn Healy Resonance met hulp van het team van Quantum Multiverse, een extra korting van € 200,- ontvang wanneer ik mij ook inschrijf voor de Master Practitioner Training (ik betaal dan € 299,- ipv € 499,- voor 3 trainingen).

Schrijf je hier in voor een GRATIS Healy Call

Met Één Van De Teamleden

Ja, ik ben me er van bewust dat
- de Healy Resonance een investering is van circa €2100,- (excl btw)
- ik, na het bestellen van mijn Healy Resonance met hulp van het team van Quantum Multiverse, een extra korting van € 200,- ontvang wanneer ik mij ook inschrijf voor de Master Practitioner Training (ik betaal dan € 299,- ipv € 499,- voor 3 trainingen).

Quantum Multiverse respecteert uw privacy. Daarom blijven alle door u verstrekte persoonlijke gegevens vertrouwelijk. De gegevens kunnen worden gebruikt om u op de hoogte te houden van uw gesprek en van de ontwikkelingen binnen Quantum Multiverse. Verzamelde gegevens zullen nooit worden uitgeleend, verhuurd of verkocht.

Bekijk hier Roy Martina’s video “Wat is de Healy”:

Bekijk hier Roy Martina’s video “Wat is de Healy” voor een demonstratie van wat de Healy allemaal kan doen.

 • Hoe de Healy frequenties meet van al jouw organen en weefsels en ze weer in balans brengt wanneer er onbalans gemeten wordt.
 • ​Hoe de Healy de meridianen en chakra’s in balans brengt en daarmee helpt het lichaam sneller te herstellen.
 • ​Hoe de Healy helpt om jouw lichaam en geest in balans te brengen op elk moment van de dag (zelfs als je slaapt).
 • ​Hoe jij jouw geliefden op afstand kunt behandelen wanneer zij zich niet lekker voelen, stress hebben of door uitdagende tijden gaan.
 • ​Hoe je meer informatie kunt verkrijgen over wat er allemaal in jouw onbewuste speelt, hoe jij elke verstoring die jij niet eens in de gaten hebt herstelt en hoe jij je beschermt tegen toekomstige problemen.

Disclaimer: Healy is een medisch product voor het behandelen van chronische pijn, fybromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daaraan gerelateerde slaapstoornissen.

Alle andere toepassingen van de Healy worden (nog) niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan (nog) niet wetenschappelijk is aangetoond. Healy is aanvullend en ondersteunend en vervangt geen medische adviezen.

Quantum Multiverse is een onafhankelijke partner van de Healy organisatie (Healy World GmbH). Op geen enkele wijze is de Healy organisatie betrokken bij deze training en kan als zodanig dus niet verantwoordelijk gehouden worden voor enig deel van deze training of claims gemaakt tijdens deze training. Deze training is gebaseerd op de ervaring en kennis van de trainers.

Onze missie

Onze missie is om de meest positieve bijdrage te leveren aan de planeet... en om de kracht van genezing van geest, lichaam en ziel in JOUW handen te leggen.

© 2020 Alle rechten voorbehouden | Marketing Revolution BV | Postbus 508 | 1420 CA, UITHOORN- The Netherlands
Empowered and created by Marketing Revolution BV  | DisclaimerPrivacy   | Terms of Service