Uitnodiging voor een Exclusieve 2-Daagse Training met Dr. Roy Martina & Giovanni Eleonora
QUANTUM VOYAGE™
*** Jumpstart jouw Verbinding met het Quantum Veld van Oneindige Mogelijkheden ***
Let op! We hebben slechts 50 plekken beschikbaar
Je kunt het ook via livestreaming bij jou thuis volgen, alsof je erbij bent.
Indien je een van de volgende zaken wilt:
 •  Genezen van Ziekte
 •  Je business naar een hoger plan wilt tillen
 •  Je spirituele groei wilt versnellen
 •  Je intuïtie wilt versterken
 •  Je meer uit het leven wilt halen
 •  Je levensmissie wilt ontdekken
 •  Je gelukkiger wilt zijn en je lekkerder in je vel wilt voelen
 •  Je weet dat het tijd is voor iets anders
 •  Je beland bent in een comfortzone maar niet helemaal happy bent
 •  Je op zoek bent naar de betekenis van je leven
 •  Je weet dat je meer wilt dan wat je nu hebt.
Quantum Jumpstart
naar je droom
Ja, deze 2-daagse workshop opent de deuren naar een betere toekomst voor jezelf, jouw business en je familie!

Dit is voor de eerste keer dat deze training in Nederland wordt gegeven, waarin we je begeleiden op een reis (Quantum VoyageTM) om je te verbinden met jouw beste Quantum Zelf in de meest ideale realiteit mogelijk.

Quantum wetenschap heeft aangetoond dat er verschillende tijdslijnen (realiteiten) tegelijkertijd kunnen plaatsvinden waarin jij verschillende levens beleeft.
Quantum is de uitleg van wat we allang wisten

Voor ondernemers begon de reis met het boek: “Think and Grow Rich” van Napoleon Hill. Hij legde uit dat wat jij kunt verbeelden jij ook waar kunt maken.

Toen kwam The Secret met de wet van aantrekkingskracht waarin werd uitgelegd dat je met visualiseren en een ‘vision-board’ dingen kunt bereiken die je anders niet voor mogelijk houdt.

Quantum gaat verder waar The Secret stopt en legt je precies uit hoe jij je dromen kunt waarmaken. Roy heeft samen met zijn vrouw een speciale techniek ontwikkeld die zij Quantum VoyageTM noemen. Dit is een combinatie van hypnose, brein training, speciale vorm van ademhaling en visualisaties met specifieke iconen waardoor je hersenen samenwerken om een verbinding te maken met het Quantum Veld. 

Kun jij je verbeelden wat mogelijk is?
Verbeeld je wat je zou kunnen leren van je Quantum Zelf (de ideale versie van jezelf)? Welke vragen zou je stellen? Welke inzichten zou je kunnen krijgen? Wat als je ook bepaalde kwaliteiten van je toekomstige zelf in je zelf kunt opnemen?


Kun jij je verbeelden wat mogelijk is?
Verbeeld je wat je zou kunnen leren van je Quantum Zelf (de ideale versie van jezelf)? 

Welke vragen zou je stellen? Welke inzichten zou je kunnen krijgen.

Wat als je ook bepaalde kwaliteiten van je toekomstige zelf in jezelf kunt opnemen?

Voor velen klinkt het te mooi om waar te zijn
Roy doet al 40 jaar onderzoek naar het versnellen van genezing en prestaties met het gebruik van je “mind”. 

En hij heeft het voor de meesten onmogelijke tot een gewoonte gemaakt: Wereldkampioen met 3 ongebroken records, Grootmeester in Karate, cum laude afgestudeerd als één van de jongste artsen, 86 boeken geschreven w.o. verschillende wereld bestsellers. Hij heeft daarnaast de grootste privé-praktijk gehad voor natuurgeneeswijzen in Nederland en ook de grootste opleiding in Holistische Geneeskunde in Europa opgezet. 

Hij is de meest succesvolle holistische arts met internationale faam van Nederland. Daarnaast heeft hij gewerkt met klanten van wereldfaam, w.o. Hollywoodsterren en wereldkampioenen. Als iemand wat van Quantum afweet, dan is het Roy Martina wel. Zijn vrouw Joy is in razendsnel tempo bekend aan het worden in de VS dankzij deze Quantum technieken en haar laatste boek over Intuïtie was een bestseller in de VS. 

Zij is binnen 2 jaar tijd doorgedrongen tot de top van de Topgroep in de VS op haar gebied. Zij is ook meerdere keren op de nationale TV geweest in de VS. Sinds anderhalf jaar is Roy al deze kennis aan het overdragen aan Giovanni Eleonora, die de eerste Quantum Trainer-Coach is, persoonlijk opgeleid door Roy zelf.
WAT JE MOET WETEN OM 'JA' TE ZEGGEN!
De missing link in het creëren van je gewenste toekomst heeft te maken met het vibratie verschil tussen jou en je gewenste resultaat. 

Dit is geen zweverige bla-bla verhaal maar WETENSCHAP gebaseerd op simpele Quantum wetten. De allerbelangrijkste principe van Quantum is resonantie tussen wat je intentie is en wie jij bent. Denk aan twee stemvorken met dezelfde frequentie, als de één aangeslagen wordt, gaat de ander automatisch mee vibreren. Dat is geen magie maar zuivere wetenschap. Als de ene stemvork niet op dezelfde golflengte zit, dan zal de 2e stemvork stokstijf blijven en niet mee gaan vibreren. 

Dit is de ‘missing link’ in de Wet van Aantrekkingskracht, je kunt alles wensen wat je wilt maar je krijgt alleen dat waarmee je resoneert, de rest glipt weg tussen je vingers.

Door jouw gevoelens en gedachten op één lijn te brengen met wat je wenst, word je een magneet voor wat je wenst.

29 en 30 Juni (Zaterdag en zondag)
Doe je ook mee met de Quantum Voyage? Roy en Giovanni gaan je begeleiden op deze reis en iedereen die meer verbinding wilt met hun missie, purpose, of richting en iedereen die vragen heeft of angsten en trauma’s die geheeld moeten worden.
OPTIE 1#
ONLINE LIvestream ticket
149,-
Vroegboek prijs (voor 20 Mei) 
daarna is de prijs 199,-
 • 1 x Online Toegangsticket voor 
  het 2-daagse Quantum Voyage Seminar
 • INCLUSIEF: toegang tot de opnames van het Quantum Voyage Seminar (twv 199,-) Toegang tot onze online speciale membership learning portal
LET OP! Bovenstaande ticket is ALLEEN voor deelname aan de LIVE STREAM.
OPTIE 1#
ONLINE LIvestream ticket
299,-
Vroegboek prijs
daarna is de prijs 399,-
 • 1 x LIVE Toegangsticket voor het 
 • 2-daagse Quantum Voyage Seminar
 • Inclusief koffie, thee en een gezonde lunch
 • INCLUSIEF: toegang tot de opnames van het Quantum Voyage Seminar (twv 199,-) Toegang tot onze online speciale membership portal.
OPTIE 1#
SEMINAR VIP TICKET
399,-
Vroegboek prijs
daarna is de prijs 499,-
 • 1 x LIVE Toegangsticket voor het
  2-daagse Quantum Voyage Seminar
 • Inclusief koffie, thee en een gezonde lunch
 • INCLUSIEF: een specifieke en bijzondere initiatie ceremonie op vrijdagavond 29 juni.
 • INCLUSIEF: toegang tot de opnames van het Quantum Voyage Seminar (twv 199,-) Toegang tot onze online speciale membership portal.
PROGRAMMA / TIJDEN
Vrijdag
Registratie vanaf 09.30 uur. 
Workshop van 10.00-18.30 met koffiepauze
19.30-21.00 Initiatie
Zaterdag: van 10.00-18.30 met koffiepauze
Zondag 10.00 uur Initiatie voor livestreamers (info om aan te melden ontvang je via e-mail)

Prijs gaat omhoog MIDDERNACHT 20 juni, 2019

Met deze training leer je hoe je gedachten, woorden, gevoel en acties af te stemmen op de energetische vibraties van de levenservaring die jij wenst! Ook zal je de belangrijkste sabotage weghalen die jou blokkeert om in die overvloed te leven die jij wenst.

Op deze manier kun je in korte tijd ervaren wat de wet van resonantie voor jou kan veranderen.
Voor ondernemers is het volgende van levensbelang!
"Onze grootste sabotage voor overvloed"
Misschien weet je het al, het heeft te maken met je Onbewuste Eigenwaarde en wat je gelooft over hoe je overvloed kan manifesteren
 •  Voel jij in elke cel van je lichaam dat je een leven waard bent van overvloed, geluk, liefde en alles wat jouw hart wenst?
 •  Ben je ervan overtuigd dat jouw leven van overvloed mag komen met gratie, genot of gemak of ben jij geprogrammeerd voor succes dat het alleen zal komen met bloed, zweet en tranen?
 •  Weet jij hoe je het Universum kunt dwingen jou die toevalligheden te brengen die jouw succes gaan doen exploderen?
Indien je niet volmondig ja kunt zeggen tegen deze drie vragen dan werk je veel te hard voor veel te weinig succes.

Waarom lukt het Roy Martina om jaar na jaar grote successen te bereiken en doet hij het lijken alsof dat de normaalste zaak ter wereld is?

Wat is het geheim?
Purpose Passion Profit
Sommige mensen hebben het van nature, anderen ploeteren zich een slag in de rondte, maar hoe zou het zijn om je vitaal en gepassioneerd te voelen en te weten dat je op weg bent van het ene succes naar het andere?

Hoe meer vervuld zou jij je voelen wanneer je de tijd, energie en kansen hebt om een positieve impact te maken op de wereld?

De synchroniciteitsfactor
Hoe zou jij je voelen als je weet dat je een magneet bent voor geld en overvloed en geluk? Hoe zou het voelen om te weten dat kansen je toekomen vallen zoals sommige mensen die de jackpot winnen, keer na keer. Dat noemt Roy de synchoniciteitsfactor..
Wil je meer weten?
Dan zijn deze twee dagen voor jou, je gaat het Quantum Vibrationele Manifestatie Programma leren (Quantum VoyageTM zoals gecreëerd door Joy & Roy Martina). Hier een paar van de voordelen van dit programma:
 •  Ontdek hoe de vibrationele frequenties van de levenservaring, die je wilt, te ontdekken (en op de juiste manier uit te zenden in het Quantum veld.)
 •  Verbind je met de bron in jou om je Motivatie naar een hoger plan te tillen en daarmee ook je vibratie getal te verhogen. (Dan stop je met uitstel, afstel en jezelf te saboteren door twijfels!)
 •  Voorkom de valkuil van aantrekking van iets dat je niet kan vasthouden” (de meeste mensen die de lotto winnen zijn het binnen 5 jaar kwijt!)
 •  Trek jouw ‘Soul-Mate’ aan die bij jou past, indien dat niet zo is (bij ieder persoon past een zielenmaat waarmee je samen kunt groeien).
 •  Word een kanaal voor Overvloed (Door je relatie met geld te veranderen en alle weerstand om het te ontvangen of uit te geven te verwijderen)
 •  Sta jezelf toe om getrokken te worden naar je levensmissie i.p.v. het na te jagen of te zoeken (waardoor elke dag een dag is van vreugde en voldoening)
 •  En nog VEEL meer …
Twee dagen op ontdekkingsreis
Op de eerste dag van deze twee dagen gaat Giovanni je inleiden in de wereld van Quantum, de basisprincipes die je moet weten en ook de sabotages verwijderen die jouw resonantie blokkeren met je gewenste resultaat.

Op de tweede dag gaat Roy met je werken door je in te wijden in de techniek van Quantum VoyageTM , waarin je gaat leren hoe je bewustzijn te laten vibreren met je gewenste levenservaring.  

Het geheime ingrediënt!
Succes is een formule in je onbewuste, Roy noemt het een geheim ingrediënt die iedereen kan leren en daarmee het geluk afdwingen.
Nu is het ook beschikbaar voor jou.
Vip-avond: Initiatie
Roy zal hen, die sneller willen gaan, initiëren met een specifieke ceremonie die hun vibratie getal verhoogt waardoor je sneller dat gaat aantrekken wat je wilt. 

Dit is de eerste keer dat hij dit doet in publiekelijk doet (de persoon wordt daarbij aangeraakt). Het is alleen voor hen die voelen dat ze tegengehouden worden door iets onzichtbaar waar ze niet bij komen en openstaan om hun bewustzijn ontwaking te versnellen.

Zondag ochtend van 10.00 tot uiterlijk 12.00 is er de gelegenheid om geïnitieerd te worden voor diegene die meedoen met de LIVESTREAM. 
 
(Let op: Inschrijving zondag om 09.30 uur, om 10 uur gaan de deuren dicht en kan er niemand meer bij)
Over de QUANTUM VOYAGE:
Je kunt het ook via livestreaming bij jou thuis volgen, alsof je erbij bent
Wie kunnen er aan dit seminar deelnemen?
Iedereen die klaar is om een quantum sprong te maken in hun persoonlijke ontwikkeling. Voor eenieder die ondernemer, coach, therapeut of trainer is.
Is het event inclusief eten en drinken?
Ja, lunch en drinken zijn bij de prijs inbegrepen.
Wat is de locatie van het event en kan ik daar blijven overnachten?
Locatie: Het Gulden hart (www.guldenhart.nl)
Bakenbergse weg 72, Arnhem
Overnachten kan in de omgeving van Arnhem.
Waar kan ik terecht met andere vragen?
Heb je nog andere vragen? Mail deze dan naar support@roymartina.com.
© 2018 All rights reserved | Christallin BV, Emancipatie Boulevard 31, New Haven E Zone, Willemstad, Curacao, Netherlands Antilles 
Empowered and created by Marketing Revolution BV | Privacy policy