Dr. Roy Martina, Arts & Inner Game Coach, komt weer naar Nederland op 9 en 10 maart 2019 met
De ultieme & betaalbare seminar voor...
.. het moeiteloos elimineren van jouw onbewuste sabotages en het ontwikkelen van 'jouw succes mindset'...
...voor een succesvol & gezond leven lang vol genot & geluk.
Ontdek de WARE kracht van je onbewuste en laat deze voor je werken in plaats van tegen je!
Na ruim 40 jaar onderzoek is bij duizenden deelnemers en clienten is het helder HOE jij jouw onbewuste patronen kan doorbreken.
Elk jaar hebben we dezelfde vluchtige voornemens als het jaar ervoor: we denken er kort of langer over na wat we beter kunnen doen, waarmee we willen stoppen en wat we meer en vaker zouden moeten doen.

De fanatiekelingen onder ons schrijven hun doelen op en maken soms zelfs een to-do list. Maar als je eerlijk bent, dan weet je dat er een paar weken na het plannen ‘iets raars’ gebeurt:

De meeste mensen stoppen binnen 10 dagen met hun goede voornemens, omdat ze zichzelf onbewust saboteren en het daarna opgeven….

3% lukt het wel
Hoe komt dit toch en wat is hier aan te doen? Hoe zou jouw leven eruit gezien hebben wanneer angst voor afwijzing, onbewuste sabotage en negatieve conditionering geen rol zouden hebben gespeeld?

Het slechte nieuws is, dat slechts 3% van de mensen het leven van hun dromen creëert. Helemaal niet gek als je weet dat we voordat we de stemgerechtigde leeftijd bereiken al meer dan 250.000 keer ‘NEE’ hebben gehoord of dat we ‘het niet kunnen’, dat we ‘niet de moeite waard zijn’ of dat we ‘beter normaal kunnen doen, dan zijn we al gek genoeg’.
Onbewuste Patronen & Programmeringen?
We ontwikkelen gedurende ons leven (voor het grootste deel onbewust)
diverse patronen die bepalen hoe we reageren op uitdagingen in het leven.
Het leven van je dromen bereik je NOOIT als je blijft hangen in jouw (onbewuste) overlevingsmodus. 
En intuïtief weet je dat, je hebt alleen nog niet ontdekt hoe je dit zelf duidelijk kunt herkennen en doorbreken. Nu en voor Altijd!
Het goede nieuws is dat je jezelf kunt bevrijden van ALLE patronen, geloofsovertuigingen en onbewuste sabotages die jou ervan weerhouden om het leven volledig te leven en je vitaler, gelukkiger en liefdevoller te voelen. De eerste stap is ervoor te kiezen om hier daadwerkelijk mee aan de slag te gaan

Maar nog belangrijker is consistente actie en dat is precies waarom Dr. Roy Martina dit seminar geeft!

Zou jij jezelf werkelijk willen bevrijden van ALLE beperkende patronen en onbewuste sabotages, waardoor je moeiteloos, in liefde en met diepe dankbaarheid:
 • elke dag wakker wordt met het gevoel dat je je missie leeft …beseft hoe dankbaar je bent voor alle zegeningen van het Universum.
 •  trots blijft op wie je bent wanneer je in de spiegel kijkt …je gelukkig, gezond en blij voelt
Het is nooit te laat om te beginnen en het is zeker niet jouw schuld. Je hebt nu pas de kennis, inzicht en ervaring opgedaan om in te zien dat je het glazen plafond kunt doorbreken en dat jij jezelf naar het volgende level mag brengen. Dat alleen al geeft een beter gevoel. 

Vergelijkbaar met dat je met chronische rugpijn bij een dokter komt en hij zegt: ‘ik weet hoe we dit eenvoudig kunnen oplossen en je pijn niet meer terug gaat keren, ik heb dit honderden keren gedaan!’ Hoe zou jij je dan voelen?

Dr. Roy Martina, holistisch arts, business coach, auteur en wereldkampioen vechtkunsten
Roy heeft duizenden spreekbeurten gegeven w.o. voor groepen tot 3000 man en is uitgeroepen tot beste spreker van NIMA en andere organisaties. Hij heeft vele trainers opgeleid om betere communicatoren te worden. 

Hij is wereldkampioen in martial arts (karate & kickboksen) en heeft aan meer dan 300 kampioenschappen deelgenomen waarvan alles (op 1 kampioenschap na) gewonnen. 

Zijn boek Emotioneel Evenwicht werd zelfs een wereldwijde bestseller, niet alleen in Europa, maar ook in China, Rusland en zelfs de Verenigde Staten! 

In de afgelopen 30 jaar mocht hij meer dan 500.000+ mensen over de hele wereld trainen, inspireren en coachen en velen van hen hebben nog steeds elke dag enorme baat bij de N.E.I. of OMEGA opleiding die ze hebben gevolgd bij Dr. Roy Martina. Ook heeft hij diverse atleten gecoacht naar nationale of wereld kampioenschappen in verschillende takken van sport.  
Roy heeft o.a. gewerkt met…
Het zal dan ook voor velen niet vreemd zijn dat zelfs Hollywood beroemdheden, waaronder muzikant Carlos Santana, al 30 jaar lang aangeven dat Dr. Roy Martina’s methodes nog steeds één van de meest effectieve therapieën zijn die ze hebben ervaren. Ook heeft hij gewerkt met grootheden zoals Deepak Chopra, Bruce Lipton, Debbie Ford, Cheryll Carter-Scott, Jasmuheen, Peggy Dylan, Eric Pearl, Albert Ignatenko en met vele anderen.

De doorbraak met duizenden patiënten en deelnemers

Door met duizenden patiënten en deelnemers te werken, ontdekte hij o.a. de 5 oorzaken waarom we steeds in dezelfde patronen blijven hangen. Hij leerde hoe we door middel van speciale technieken in 4 stappen moeiteloos kunnen communiceren met ons onderbewuste.

En hoe we vervolgens ons onderbewuste kunnen herprogrammeren met nieuwe krachtige overtuigingen en hoe we de sabotage patronen die we in onze jeugd hebben ontwikkeld kunnen neutraliseren. 

En hoe we onszelf op het diepste niveau, met veel eigenliefde, kunnen(her)programmeren voor succes, gezondheid, genot en geluk. Deze kennis wil Dr. Roy Martina tijdens dit seminar met jou delen.
Tijdens dit unieke seminar zal Dr. Roy Martina m.b.v. deze krachtige technieken met jou werken zodat ook jij je onbewuste kunt programmeren voor het leven dat jij wil bereiken!
Zodra je een beperkend patroon hebt verwijderd, is het voorgoed verdwenen! Dat betekent dat je stopt met jezelf in dat patroon te saboteren. Hoe fantastisch is dat? Dat wil jij toch ook?

Meer zelfvertrouwen, meer energie, meer motivatie & inspiratie in 2 dagen tijd

Tijdens dit 2-daagse seminar (ook wel “playshop” genoemd, je gaat namelijk enorm genieten van Roy’s humor en interactieve manier van lesgeven) gaan we werken aan de meest belangrijke onbewuste sabotages en ga je naar huis met een groter gevoel van zelfvertrouwen en veel meer inzicht over hoe jij jezelf saboteert en hoe je dat per direct kunt omdraaien! De technieken die je meekrijgt kun je voor de rest van je leven blijven gebruiken en daar je voordeel mee blijven doen. En 1 ding is zeker, na dit weekeinde ga je met meer zelfvertrouwen en vol energie naar huis!

Geen uren theorie maar DOEN-DOEN-DOEN!

Dr. Roy Martina gaat je niet alleen inzicht geven, maar hij gaat met jou specifieke oefeningen doen die onmiddellijk inwerken op je onbewuste! Hij zal niet stoppen totdat eenieder in de zaal een doorbraak heeft! Wanneer je naar huis gaat, heb jij je Oude Negatieve Zelfbeeld voorgoed getransformeerd in een Nieuw Positief Zelfbeeld dat voor de rest van je leven zo blijft en alleen maar beter kan worden.

Het is dus een praktische training, een ‘doe’ seminar, waar je met gelijkgestemden, vrienden en bekenden, werkt aan het allerbelangrijkste waar je aan kunt werken: 
EN DAN BEN JIJ!
Schrijf jezelf echter wel zo snel mogelijk in, want de plekken zijn
beperkt en Dr. Roy Martina’s seminars zijn meestal snel uitverkocht
Wow, voor iets minder dan € 150,- krijg je 2 dagen van intensieve training van Dr. Roy Martina. Voor deze lage prijs zal dit weekend zeker uitverkocht raken. Mensen zullen uit alle hoeken van Nederland en België afreizen om bij dit unieke seminar aanwezig te kunnen zijn, omdat dit het meest krachtige seminar ooit zal zijn!  
We hebben 3 speciale opties voor je:
optie 1# General ticket
(Slechts 350 17 beschikbaar)
149,-
Voor 2 TICKETS (BTW VRIJ)
 • 2 x Toegangsticket voor 
  het 2-daagse Kick-Start Seminar
  (Neem een vriend of vriendin mee of kom alleen en dan wordt je automatisch een sponsors voor iemand anders)
 • Uitgebreid Seminar manual 
  & speciale flowcharts
 •  INCLUSIEF: Toegang tot onze online speciale membership learning portal
  (Met extra video's en opdrachten)
 • FOLLOW UP: Toegang tot de Kick Facebook groep + 2 x Facebook LIVE waar je persoonlijk vragen kan stellen aan Dr. Roy Martina.
 • EXTRA BONUS*: een voucher ter waarde van
  € 50,- die je kunt verzilveren voor één van de volgende KICK Seminars in 2018/2019! 
UITVERKOCHT!
optie 2# VIP ticket
(SLECHTS 200 51 BESCHIKBAAR)
249,-
Per Persoon (BTW VRIJ)
 • 1 x Toegangsticket voor 
  het 2-daagse Kick-Start Seminar
 • Uitgebreid Seminar manual 
  & speciale flowcharts
 • INCLUSIEF: Toegang tot onze online speciale membership learning portal
  (Met extra video's en opdrachten)
 • INCLUSIEF toegang tot de opnames van het Kick-Start Seminar (twv 199,-)
 • EXTRA > ZATERDAG VIP AVOND 
  ‘Millionaire's Money Magnet Mindset (M4)’ met Dr. Roy Martina om jouw magnetische aantrekkingskracht in de materiele wereld met gemak te vergroten. 
 • FOLLOW UP: Toegang tot de Kick Facebook groep + 2 x Facebook LIVE waar je persoonlijk vragen kan stellen aan Dr. Roy Martina.
 • EXTRA BONUS*: een voucher ter waarde van 
  € 50,- die je kunt verzilveren voor één van de volgende KICK Seminars in 2018/2019! 
UITVERKOCHT!
Optie 3# PREMIUM ticket
(SLECHTS 100 9 BESCHIKBAAR)
349,-
Per Persoon (BTW VRIJ)

➕EXTRA WORKSHOP OP VRIJDAG: 
'Geld & Succes Blokkades elimineren.'
van 15:00 uur tot 22:00 uur
incl. Meet & Greet met dr. Roy Martina 
 • 1 x Toegangsticket voor 
  het 3-daagse Kick-Start Seminar
 • Uitgebreid Seminar manual 
  & speciale flowcharts
 • INCLUSIEF: Toegang tot onze online speciale membership learning portal
  (Met extra video's en opdrachten)
 • INCLUSIEF: speciale gereserveerde plek op de eerste RIJEN voor het podium.
 • INCLUSIEF: toegang tot de opnames 
  van het Kick-Start Seminar (twv 199,-)
 • EXTRA > ZATERDAG VIP AVOND 
  ‘Millionaire's Money Magnet Mindset (M4)’ met Dr. Roy Martina om jouw magnetische aantrekkingskracht in de materiele wereld met gemak te vergroten. 
 • PLUS EXTRA: Meet & Greet met dr. Roy Martina op vrijdagmiddag 8 maart van 14:30 uur tot 15:00 uur (incl. welkomsdrankje)
 • FOLLOW UP: Toegang tot de Kick Facebook groep + 2 x Facebook LIVE waar je persoonlijk vragen kan stellen aan Dr. Roy Martina.
 • EXTRA BONUS*: een voucher ter waarde van 
  € 50,- die je kunt verzilveren voor één van de volgende KICK Seminars in 2019! 
UITVERKOCHT!
BEN JE ER OOK KLAAR VOOR OM TE KICKSTARTEN IN 2019?
Ja, natuurlijk ben je er klaar voor! We willen je daarom graag uitnodigen om te komen naar het ‘KICKSTART YOUR LIFE’ Seminar op 9 en 10 maart 2019. Een 2-daags event dat absoluut een blijvende positieve indruk zal achterlaten voor de rest van je leven. Dit is een unieke kans om Dr. Roy Martina zelf in actie te zien en vragen te stellen.

De seminars van Dr. Roy Martina zijn niet alleen waardevol, maar ook een genot om te ervaren. Zijn wijsheid, warmte en humor vullen elke keer weer alle hoeken van de zaal. Voor de velen die hem al een keer hebben mogen meemaken, zal dit zeker niet onbekend in de oren klinken.

Voel je weer vrij, want alleen als jij volledig in je KRACHT staat, kun je het leven ECHT omarmen en er het beste uit halen!

De beste investering is in jezelf

Iedereen weet dat het belangrijk is om aan ‘jezelf’ te werken. Alleen als jij in je kracht staat, kun je het leven ECHT omarmen en er alles uit halen. Het is dus niet alleen een PRE om te groeien, maar een absolute MUST. Alleen als jij groeit, kun je jouw bijdrage aan de wereld leveren. En daarom kan je het jezelf niet veroorloven om dit seminar te laten schieten.

5 jaar van nu kijk je terug en…….

Stel je eens voor, dat je deelneemt aan dit event en leert hoe jij jouw grootsheid kunt ontwaken, dat je snel en gemakkelijk jouw innerlijke knelpunten ontdekt en deze direct kunt aanpakken… Hoe dankbaar en voldaan zal jij je dan voelen over een aantal jaar van NU?

Het equivalent van 25 Coaching Sessies in 1 weekeinde

Dr. Roy Martina heeft zich voorgenomen dit een van zijn meest krachtige seminars ooit te maken. En als je hem een beetje kent, dan weet je dat deze twee dagen gelijk staan aan 25+ therapie- en/of coaching sessies. Soms confronterend en andere keer met humor, maar altijd met liefde en respect. Als jij echt een kwantum sprong wilt maken in 2019, dan is dit het seminar dat je niet mag missen. Je zult zo veel succesvoller en gelukkiger zijn wanneer jij stopt met jezelf te saboteren en als je de technieken toepast die jij gaat leren tijdens dit unieke event!

Nogmaals, er zijn maar een beperkt aantal tickets beschikbaar voor dit seminar. Bestel daarom snel jouw ticket, zodat jij in ieder geval zeker bent van een plek in maart 2019. Neem je een vriend of vriendin mee, dan ontvang je zelfs een korting.

Trainers: Dr. Roy Martina

Voertaal: Nederlands
Mijn 200% Garantie En Belofte Aan Jou!

Ik, Roy Martina, beloof je dat dit seminar een enorme Impact op je leven gaat hebben en Dat Jij Je Opmerkelijk Positief Zult Voelen Na Dit Seminar. Als Jij Je Houdt Aan De Technieken En Inzichten Die Wij Jou Gaan Aanreiken EN Als Je Deze Minstens 3 Maanden Consequent Toepast, Dan Zul Je Echt Alles Uit Dit Seminar Halen. Veel Meer Dan Dat je Hebt Geinvesteerd. Bovendien Kosten De Oefeningen Je Slechts 10 Minuten Per Dag. 

Als Jij Er Dan Absoluut Zeker Van Bent Dat Er Niets Is Veranderd, Krijg Jij 200% Van Je Investering Terug. Ik Geef Je Dit Terug Aan Waarde Als Tegoedbon Die Te Besteden Is Aan Onze Toekomstige Seminars Of Online Programma’s! Dus Zoveel Vertrouwen Heb Ik Dat Jouw Leven Ingrijpend Zal Veranderen, Net Zoals Het KickStart Your Life Seminar En Kick Ass Seminar Al Hebben Gedaan Bij Meer Dan 1200 Deelnemers. Ik Weet Zeker Dat Er Geen Enkele Coach Of Trainer Deze Garantie Durft Te Geven Op Hun Werk! 
Locatie: Hotel NH Eindhoven Koningshof 

Indien je van ver komt, is het misschien slim en handig om te overnachten (vrijdag en/of zaterdagnacht). Om zeker te zijn dat er een hotelkamer vrij is, raden wij je aan om dit nu al te reserveren. Dit kan rechtstreeks bij Hotel NH Eindhoven Koningshof door hier te klikken. Vermeld er wel bij dat je voor het Kick-Start Seminar komt van dr. Roy Martina. 

Wacht niet te lang met boeken! De inschrijving sluit een week voor het seminar. De vorige keer waren vele deelnemers te laat met aanmelden. 

Een GENERAL ticket geeft toegang tot het seminar en een aantal extra bonussen.

Een VIP ticket geeft toegang tot het speciale VIP programma op zaterdagavond en extra bonussen.

Een PREMIUM Ticket geeft toegang tot de meet & Greet, Extra sessie op vrijdag, het speciale VIP programma op zaterdagavond en extra bonussen.

*VOORWAARDEN EXTRA BONUS: de voucher van 50,- Euro is alleen in te leveren tegen een korting op één van de Kick Seminar te weten, Kick-Start, Kick-Ass, Kick-Out of Kick-Off. En alleen 1x te gebruiken per bestelling. Deze is ook niet te verzilveren tegen contant geld en/of i.c.m. Super Ticket. Vraag de randvoorwaarden op bij onze support afdeling.
Seminar Programma:

Vrijdag 8 maart 2019 (PREMIUM ONLY)

13.45 – 14.30 Registratie Premium
14.30 – 14.55 Meet & Greet
15.00 – 18.00 seminar
18.00 – 19.30 diner break
20.00 – 22.30 VIP Programma

Zaterdag 9 maart 2019

08.30 – 10.00 registratie General + VIP
10.00 – 13.00 seminar
14.00 – 15.30 lunch break
15.30 – 18.00 seminar
18.00 – 20.00 diner break
20.00 – 22.30 VIP Programma

Zondag 10 maart 2019

10.00 – 13.00 seminar
14.00 – 15.30 lunch break
15.30 – 17.30 seminar afsluiting
Koffie, thee, lunch, reis- verblijf zijn NIET bij de ticket prijs inbegrepen. Je kunt verblijven in het hotel door hier te boeken: 
Speciale Masterclass voor VIP & PREMIUM TICKETS
Millionaire's Money
Magnet Mindset
Op zaterdagavond 9 maart 2019 - van 20.00 tot 22.30 uur
Met de M4 Mindset programmeer je in jouw DNA de magnetische kracht van flow en geld manifesteren met gratie, genot en gemak.
Tijdens de VIP workshop ‘Millionaire's Money Magnet Mindset (M4)’ gaan we nieuwe super sterke overtuigingen integreren om jouw magnetische aantrekkingskracht in de materiele wereld te vergroten. 
Je deprogrammeert jouw hersenen en onbewuste van dat de weg van hard werken de beste weg is om financieel succesvol te zijn. Met de M4 Mindset programmeer je in jouw DNA de magnetische kracht van flow en geld manifesteren met gratie, genot en gemak. Je leert nieuwe visualisatie technieken die werken op het moeiteloos manifesteren van succes.

Daarnaast geeft Dr. Roy Martina op de avond zelf een unieke brain-training voor succes die elke VIP & Premium deelnemer enige tijd na het seminar als digitale download ontvangt. Dr. Roy Martina is expert op het gebied van brain-trainingen. Door middel van een speciale geleide audio sessie programmeert hij het brein en ontwikkel je nieuw gedrag dat jou onstopbaar maakt om de door jou gestelde doelen te bereiken.

Deze brain-training kan je zo vaak als je wil afluisteren en zorgt er voor dat je jouw nieuwe programmering nog dieper kunt verankeren. Dr. Roy Martina’s advies is om ermee in slaap te vallen of er mee wakker te worden!

Zodra jouw sabotages zijn verwijderd, zal jouw succes exploderen. Dr. Roy Martina heeft dit fenomeen al duizenden keren gezien! Als ondernemer of iemand met aspiraties/ambitie kies je dus voor het VIP TICKET
Speciale Sessie alleen voor PREMIUM TICKETS
Geld & Succes Blokkades elimineren.
Op vrijdag 8 maart 2019 - van 15.00 tot 22.00 uur
Dr. Roy Martina zal precies uitleggen waarom dat zo is
en hoe snel je bepaalde geldblokkades kan elimineren.
Met ruim 40 jaar ervaring en onderzoek bij duizenden klanten en patienten heeft Dr. Roy Martina meer dan 100 negatieve overtuigingen ontdekt op het gebied van geld en succes.
Alex B. had van zijn ouders een vermogen nagelaten kreeg nadat zij overleden waren in een auto-ongeluk. Hij begon echter in zijn trust-fund geld te verliezen. Roy zat naast hem in de vliegtuig en kwam toevallig in gesprek over zijn problemen. Roy gaf hem een gratis behandeling en vanaf dat moment ging zijn Trust Fund weer winst maken.

Magneet kracht Voor Ondernemers
Magneet kracht is niet alleen voor geld, maar ook voor succes en balans in je leven. Hard werken zal omgezet worden naar ‘in FLOW’ werken en met het verliezen van je geld blokkades gaat je business ook (nog) beter lopen. 

Zeg “Goodbye” tegen Negatieve kernovertuigingen over geld en succes

Ontdek in deze intensieve premium workshop precies welke overtuigingen je tegenhouden werkelijke rijkdom en succes te hebben die je verdient. Je leert de methode om al jouw negatieve overtuigingen over geld en succes te elimineren. Nu en voor altijd.

Jouw meerwaarde is groter dan je eigenwaarde
Het allerbelangrijkste wat je gaat leren is hoe jij jouw onbewuste en bewuste doelen op 1 lijn kunt krrijgen, waardoor je jezelf niet meer saboteert! Hierdoor wordt je meerwaarde groter dan je eigenwaarde en trek je de ‘synchroniciteit’ aan die bijna continu nieuwe kansen gaat manifesteren in je leven. De wet van aantrekkingskracht wordt op turbo boost gezet!

Dr. Roy zegt bijna iedereen kan zijn karma met geld veranderen door 2 dingen te doen:
1# Alle 100 negatieve overtuigingen (blokkades) te elimineren, in ieder geval de krachtigste.
2# Door alle karma met geld om te zetten naar positief en hij gaat je leren hoe je dat kunt doen en ook bepaalde geheime rituelen en visualisaties die onmiddellijk je magnetische kracht vergroot naar “Midas Touch”!

Je leert en krijgt inzicht in, welke negatieve en positieve overtuigingen de meeste impact op je succes en welvaart hebben en hoe ze onmiddellijk en voorgoed te elimineren of juist versterken.

Deze premium workshop gaat dus niet alleen over geld & succes. Je gaat de meest krachtige tool ontdekken die je jouw geliefden zou gunnen in hun persoonlijke ontwikkeling: inzicht in en concrete technieken om het ‘kleine zelf’ te overstijgen en grootsheid te ontwaken door de alignment van JEZELF.

Magneet voor welvaart en geluk
De workshop is geschikt voor iedereen die nu een stap dieper durft te gaan en bereidt is om een magneet te worden voor overvloed. Met name ondernemers, managers en zelfstandige zullen hier de grootste impact direct terugzien in de manier waarop je anderen mensen van dienst zult zijn.

Stel je eens voor dat je dit geweldige seminar weekend zou kunnen starten met een persoonlijke welkom met dr. Roy Martina. Dat kan. En daarom is er s’avonds voorafgaand aan de workshop nog een….

...Meet & Greet met dr. Roy Martina
We hebben gemerkt dat persoonlijk contact ervoor zorgt dat je meer open gaat staan om dingen te leren. Best logisch natuurlijk, want persoonlijk contact is namelijk één van de basisbehoeftes van de mens. En om aan deze basisbehoefte tegemoet te komen vinden wij het heel belangrijk dat er voorafgaand aan het seminar al persoonlijk contact tussen de deelnemers en de topsprekers is. Alles wat je gaat leren in dit bijzondere weekend ga je dieper integreren als je voorafgaand aan het seminar persoonlijk contact hebt gehad. 

Meest gestelde vragen over het Kick-Start Seminar:
Wie kunnen er aan dit seminar deelnemen?
Iedereen die authentieker wilt zijn en hun waarheid wil durven uitspreken zonder schroom. Iedereen die klaar is om een sprong te maken in hun persoonlijke ontwikkeling. Voor eenieder die ondernemer, coach, therapeut of trainer is.
Vanaf welke leeftijd kan ik mijn kinderen meenemen?
Vanuit vorige seminars is gebleken dat het de meeste impact heeft voor kinderen vanaf 12 jaar, maar in ons laatste seminar hadden wij een kind van 8 jaar die prima meeging.
Wat zijn de voorwaarden van de voucher?
De voucher van € 50,- is alleen in te leveren tegen een korting op één van de Kick Seminar te weten, Kick-Start, Kick-Ass, Kick-Out of Kick-Off. Je kunt je voucher 1x per bestelling gebruiken. Deze is niet te verzilveren tegen contant geld en/of i.c.m. een Super Ticket. 
Is het event inclusief eten en drinken?
Reis, verblijf, eten en drinken zijn NIET bij de prijs inbegrepen. 
Klik hier voor de speciale aanbieding van Hotel NH Eindhoven Koningshof voor verblijf. 
Wat is de locatie van het event en kan ik daar blijven overnachten?
Locatie: Hotel NH Eindhoven Conference Centre Koningshof
Locht 117, 5504 RM Veldhoven

Overnachten kan zeker. Klik hier om een reservering te maken, rechtstreeks bij Hotel NH Eindhoven Conference Centre Koningshof. 
Ontvang ik een manual of naslag werk tijdens of na het event?
Ja, om het geleerde goed te kunnen toe passen in de praktijk ontvang je ook nog een manual, zodat je een naslagwerk hebt om thuis mee aan de slag te gaan.
Waar kan ik terecht met andere vragen?
Heb je nog andere vragen? Mail deze dan naar support@roymartina.com.
Ben je klaar voor de volgende stap in je leven?
Meld je dan NU aan voor het KICK-START seminar
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
© 2018 All rights reserved | Christallin BV, Emancipatie Boulevard 31, New Haven E Zone, Willemstad, Curacao, Netherlands Antilles 
Empowered and created by Marketing Revolution BV | Privacy policy