Een unieke interactieve 2-daagse seminar met Dr. Roy Martina en Winston Scholsberg
LEER AF TE STEMMEN OP JOUW EIGEN AUTHENTIEKE FREQUENTIE 
EN VERANDER SAMEN MET ONS DEZE WERELD WAARIN WE LEVEN.
Weet jij wat jouw unieke frequentie is?
Leer af te stemmen op jouw eigen authentieke frequentie en verander samen met ons deze wereld waarin we leven.

We hebben het allemaal wel eens gehad. We bereiden ons goed voor en denken het solicitatie gesprek of presentatie wel 'binnen' te halen. Echter laten we ons beinvloeden door onze omgeving en merken we al snel dat het niet zo loopt zoals we het hadden gepland.

Sommige lopen vast en krijgen er geen woord uit. Anderen slaan de plank volledig mis, omdat ze maar door blijven ratelen. Typisch een response van ons brein: flight or fight.

Jouw 'Frequentie Programmering' bepaald hoe jij communiceert.
COMMUNICATIE is essentieel als je jouw levensmissie krachtig wilt overbrengen, zodat jij jouw bijdrage aan een betere samenleving kunt leveren.

Met Innerlijke kracht kun je jouw boodschap transformeren naar het geluid, de toon, het ritme van jouw LEVENSLIED. (Het ontwaken van je Keelchakra). Als je niet duidelijk voor jezelf en anderen kunt aangeven waar je intuïtief naar verlangt (missie), zul je dit nooit (snel) kunnen manifesteren. 

De manier waarop je communiceert, bepaalt de kwaliteit van je leven. Communicatie is belangrijk. Niet alleen naar andere mensen, maar des te meer naar onszelf.

Wil jij leren jouw unieke trillingsfrequentie te vinden en te verhogen?
Wanneer jij jouw persoonlijke trillingsfrequentie hebt gevonden kan je leren deze te verhogen. Want door het vinden van je ‘kern-zielsfrequentie’ – de hoogst haalbare en meest natuurlijke persoonlijke vibratie – ben je in staat je weerstanden en sabotages te verminderen en je kwaliteiten en unieke talenten te ontplooien. 

Een verhoogde trillingsfrequentie brengt je in jouw eigen unieke authenticiteit. En vanuit dit punt ga jij jouw stem laten horen aan de wereld. 
Authenticiteit is de nieuwe standaard, want alleen
dan zul je werkelijk gelukkig en succesvol worden
Krachtig en inspirerend communiceren gaat om authentiek jouw boodschap kunnen overbrengen
Loop jij vast door negatieve patronen? Is jouw unieke ‘fingerprint’ niet duidelijk omdat je jezelf niet kan zijn?
Door te blijven hangen in het verleden, sluiten mensen zichzelf uit en geloven ze dat ze niet de moeite waard zijn om gehoord te worden. 

Het stappen in en het ervaren van jouw Innerlijke kracht is de eerste stap.

Iedereen heeft een missie in zijn of haar leven. Iedereen is een puzzelstuk van het grotere geheel, wat we het leven of universum noemen. 

Je kunt het leven (en jouw missie) pas echt omarmen als jouw energie stroomt en innerlijke kracht ervaart of weet op te roepen (persoonlijk leiderschap). Het leven bestaat uit frequentiegolven van energie, een kwantum soep van mogelijkheden

COMMUNICATIE is essentieel als je jouw levensmissie krachtig wilt kunnen overbrengen, zodat jij jouw bijdrage aan een betere samenleving kunt leveren.

Iedereen heeft een missie in zijn of haar leven. Iedereen is een puzzelstuk van het grotere geheel, wat we het universum noemen. Wat we het LEVEN noemen.

Onze vraag aan jou is: neem jij je plek werkelijk in? Durf jij te gaan staan voor wie je werkelijk bent? Durf jij je stem te laten horen, zonder schroom en angst?

Het is NU het moment om op te staan! Durf te stappen in je kracht en je stem duidelijk te laten horen. Dit is jouw geboorterecht. Dit is jouw lot.
Ontdek de 9 geheimen waardoor je duidelijk en
krachtig jouw boodschap leert te communiceren
 Maak Een Impact met jouw authentieke boodschap: Jij Bent Hiervoor Geboren!
Het is nu tijd om jouw levensrechten op te eisen en te laten zien WIE jij werkelijk bent.
Het is nu tijd om jouw levensrechten op te eisen en te laten zien WIE jij werkelijk bent.

In de afgelopen jaren hebben we meer dan 250.000 mensen mogen trainen en coachen en wat we hebben gemerkt, is dat de meeste mensen NIET geloven in hun eigen potentieel.

Het enige wat wij vaak doen, is hun de tools en het 'geloof' geven dat ze het wel waard zijn en dat ze tot veel meer in staat zijn dan dat ze denken. We merken direct verschil in zelfvertrouwen, eigenwaarde en innerlijke kracht! En dit gaan we ook in dit seminar voor jou doen.

Is zichtbaarheid of assertiviteit je grote angst of frustratie?
Dit seminar gaat niet over spreken in het openbaar, het gaat om je authentiek expressie te geven via je stem, je lichaamstaal en attitude. Dat betekent dat het je koud laat of je voor een groep staat of dat je op een video je moet presenteren of je jezelf simpelweg wilt voorstellen aan een ander. Niet je plek innemen houdt vele tegen om werkelijk te stralen en hun doelen te behalen!

Stel je eens voor dat....
... je met meer zelfvertrouwen gaat communiceren. Dat je duidelijk je grenzen durft aan te geven bij anderen. Dat je jouw dromen en verlangens op zodanige wijze kunt communiceren, dat je jouw dromen en doelen sneller zult bereiken. 

Zou je dan de bereidheid hebben om een weekend van je tijd te besteden met gelijkgestemde in het Kurhaus in Scheveningen?
Dit Seminar Gaat Over Hoe Jij Authentieke Expressie Kunt Geven Via Je Stem, Je Lichaamstaal En Attitude.
Jouw stijl van communiceren zal nooit meer hetzelfde zijn na het Kick-Out Seminar!
Als je de balans gaat vinden tussen je hoofd en je hart, zodat jouw expressie en communicatie congruent is met wie jij bent, zou dit alleen al niet de moeite waard zijn om aanwezig te zijn?

Hoe jij het ook wendt of keert, jij moet in je kracht staan, jij moet jezelf kunnen voorstellen en presenteren zonder schroom. Jij moet weten hoe jij een kans grijpt als het zich voordoet en binnen een paar seconden een impact creëert zodat de ander jou nooit meer vergeet!

Dit doe je door jezelf te blijven: AUTHENTIEK. Door je stem en lichaamshouding te gebruiken om jouw boodschap krachtig en inspirerend over te brengen. Door te geloven in wat je zegt. Door congruent te zijn met jouw boodschap. Door de juiste woorden weten te geven aan jouw gevoel.

Hoe jij dat allemaal doet dat zal van ons leren tijdens dit seminar. We gaan je laten zien hoe je jouw plek (weer) kunt innemen en werkelijk jezelf durft te zijn, ongeachte de mensen die je om je heen hebt of de situatie waarin je zit,


Herken je jezelf in een van het onderstaande?
 •  Heb jij moeite met het communiceren van duidelijke grenzen naar de mensen om je heen;

 •  Weet je nog niet zo goed weten hoe je authentiek, inspirerend en krachtig jouw boodschap kunt overbrengen naar jouw familie, vrienden, collega’s en/of klanten;

 •  Heb jij zeker een duidelijke missie, maar geen idee hebben hoe je jezelf zichtbaar moeten maken en/of hoe je jouw plek kunt innemen.
We hebben bijna allemaal deze bovenstaande uitdagingen en frustraties in een of andere vorm. Communicatie met anderen en met onszelf is essentieel voor ons algemeen welzijn. Hoe beter je hierin wordt, des te hoger de kwaliteit van je leven gaat worden. Authentiek leren communiceren is daarom een MUST om te leren.

Gun jij het jezelf om een nieuwe niveau van persoonlijk leiderschap te gaan ervaren?
Speciale Masterclass voor VIP & PREMIUM TICKETS
RoyKov Effect 2.0
Op zaterdagavond 18 november 2018 - van 20.00 tot 22.30 uur
De manier om jouw 'helden' te downloaden in je onbewuste en gedragspatronen over te nemen.
Een Russische psycholoog Raikov heeft wetenschappelijk aangetoond dat je de beste vaardigheden en skills van een andere persoon kunt ‘downloaden’ in je neuronale systeem en direct daar profijt van kan hebben!

Benefits
Stel je voor dat je de schrijverskunsten van een bekende auteur kon overnemen en daardoor een veel betere schrijver worden? Sinds ik dat heb gedaan van de bekende Dr. Deepak Chopra heb ik 86 boeken geschreven! Terwijl ik niet kon schrijven, nog wilde schrijven totdat ik bedacht dat het wel goed zou zijn om informatie te verspreiden en bingo! Meer dan 2 miljoen boeken verkocht wereldwijd.Op mijn 18e heb ik de vechters talenten van een van de beste en snelste leraar die wereldberoemd was door zijn films. Ik heb nu 3 wereldrecords waarvan 2 gelijk aan Bruce Lee.

Richard Branson, Elon Musk, Jeff Bezos, Bill Gates, Warren Buffet
Van wie van deze wereld talenten zou je wat kwaliteiten van willen overnemen en het in korte tijd je eigen maken? Welke voordelen zou dat voor jou en als je ondernemer bent voor je business hebben?

Op de VIP avond
Gaat Roy je laten zien hoe simpel het is om jouw talenten en vaardigheden te versnellen, hij zal je voorbeelden geven uit zijn eigen leven en verklaart waarom hij zo succesvol is en het onmogelijke schijnt te bereiken. Na een korte uitleg gaat Roy jou leren hoe je te verbinden met je rolmodellen en hoe dan die eigenschappen down te loaden die jou sterker maken.
Vervolgens krijg je een paar technieken mee waarmee je het integratie proces kunt versnellen.

Paar voorbeelden uit mijn eigen leven:
Alchemie (maken van natuurgeneesmiddelen) van een sjamaan gedownload
Stand up: De vaardigheden van stand up comedians waardoor ik heel veel humor kan creëren in een zaal. Spreekvaardigheden van de beste sprekers die ik ken: Les Brown en Tony Robbins. Waardoor ik wereldwijd een key note speaker ben en verschillende awards heb gewonnen w.o. NIMA: de beste public speaker.

De mogelijkheden zijn onbeperkt.

Speciale Sessie alleen voor PREMIUM TICKETS
'Ultimate YOU' Sessie
Op vrijdag 16 november 2018 - van 19.30 tot 21.00 uur
 Voor iedereen die klaar is voor de volgende stap, hebben we het 'Persoonlijke 3 Maanden Plan' 
NIEUW! Een Meet & Greet + Bonus Sessie voor PREMIUM Tickets
Stel je eens voor dat je dit geweldige seminar weekend zou kunnen starten met een persoonlijke welkom met dr. Roy Martina & Winston Scholsberg.

Wat houdt een PREMIUM ticket in?
- Het seminar start voor jou op vrijdagavond om 19.00 uur
- Een exclusieve Meet & Greet met dr. Roy Martina & Winston Scholsberg
- Een extra bonus 'Ultimate You' Sessie van 1,5 uur
- Maximaal 100 tickets beschikbaar

Meet & Greet met dr. Roy Martina & Winston Scholsberg
We hebben gemerkt dat persoonlijk contact ervoor zorgt dat je meer open gaat staan om dingen te leren. Best logisch natuurlijk, want persoonlijk contact is namelijk één van de basisbehoeftes van de mens. En om aan deze basisbehoefte tegemoet te komen vinden wij het heel belangrijk dat er voorafgaand aan het seminar al persoonlijk contact tussen de deelnemers en de topsprekers is. Alles wat je gaat leren in dit bijzondere weekend ga je dieper integreren als je voorafgaand aan het seminar persoonlijk contact hebt gehad. 

Je krijgt de mogelijkheid om dr. Roy Martina & Winston Scholsberg persoonlijk de hand te schudden en zelfs even te delen wat jouw grootste frustratie is of waar je graag aan zou willen werken dit weekend. 

Over de 'Ultimate You' Sessie
Direct na de Meet & Greet vindt de 'Ultimate You' Sessie plaats. In deze 'Ultimate You' Sessie gaan we meteen aan de slag om jouw (eerder gedeelde) frustraties, doelen of problemen die je ervaart om jouw unieke stem te laten horen te tackelen. Hierdoor wordt je voorafgaand aan het seminar al in je eigen persoonlijke innerlijke kracht gezet. 

Roy en Winston geven je alvast belangrijke tips en adviezen om het maximale uit dit weekend te halen voor jou. Jouw eigen 'Ultimate You' zal gaan ontwaken tijdens dit seminar, waardoor jouw mogelijkheden onbeperkt zullen zijn.

De meerwaarde van deze avond voor jou:
Waarom is deze extra upgrade, deze extra avond een meerwaarde voor jou? Stel je eens voor dat je dit geweldige seminar weekend zou kunnen starten met opgeheven blokkades, inzichten in je doelen en vanuit jouw eigen persoonlijke innerlijke kracht. Dat jij alvast helemaal klaar bent om jouw 'Ultimate You’ te laten ontwaken. 

Er zijn slecht 100 93 tickets beschikbaar, waardoor dit een unieke intieme bijeenkomst zal zijn. Dit is daarom dan ook een uitgelezen mogelijkheid om te netwerken met gelijkgestemden. Deze extra avond is uitermate geschikt voor mensen die een eigen onderneming hebben of voor de mensen die een grote ambitie hebben om echt willen groeien de komende twaalf maanden. Een kans die je gewoon niet mag laten liggen. 
Dr. Roy Martina, holistisch arts, business coach, auteur en wereldkampioen vechtkunsten
Roy heeft duizenden spreekbeurten gegeven w.o. voor groepen tot 3000 man en is uitgeroepen tot beste spreker van NIMA en andere organisaties. Hij heeft vele trainers opgeleid om betere communicatoren te worden. 

Hij had vroeger zelf enorme spreekangst maar door gebruik van speciale trainingen en eigen technieken is hij uitgegroeid tot een van de meest gevraagde sprekers van Europa. Zijn gave is dat hij voor elk publiek kan spreken. Van leken, therapeuten, universiteiten, Speakers Academy, bedrijven, spirituele adepten tot en met TV-presentator voor 2 TV-programma’s van FOX. Zijn 86e boek heet Experttips Voor Onstopbaar Succes.

Hij is wereldkampioen in martial arts (karate & kickboksen) en heeft aan meer dan 300 kampioenschappen deelgenomen waarvan alles (op 1 kampioenschap na) gewonnen. Zijn boek Emotioneel Evenwicht werd zelfs een wereldwijde bestseller, niet alleen in Europa, maar ook in China, Rusland en zelfs de Verenigde Staten! 

In de afgelopen 30 jaar mocht hij meer dan 500.000+ mensen over de hele wereld trainen, inspireren en coachen en velen van hen hebben nog steeds elke dag enorme baat bij de N.E.I. of OMEGA opleiding die ze hebben gevolgd bij Dr. Roy Martina. Ook heeft hij diverse atleten gecoacht naar nationale of wereld kampioenschappen in verschillende takken van sport.  
Winston Scholsberg, public speaking architect
Vanaf zijn derde jaar is hij al aan het entertainen. Daar ontdekte hij door goed te kunnen dansen dat mensen bereid waren om er geld voor te betalen. Dat stimuleerde om nog meer te willen dansen, te trommelen en te entertainen. De laatste 25 jaar werd Winston dan ook vooral bekend in Nederland als presentator, acteur en verhalenverteller. Met meer dan 9000 voorstellingen en zijn ervaring om zijn publiek in vervoering te krijgen door zijn passie, is Winston de ideale trainer om professionals te begeleiden bij het optimaliseren van hun communicatieve vaardigheden. Naast de communicatie- en presentatietrainingen die hij verzorgt, is hij tevens actief als coach persoonlijke ontwikkeling. Winston is ook auteur van het boek 50 Experttips voor Wervend Spreken.

Winston Scholsberg is de Public Speaking Architect die de WES methode heeft ontwikkeld en getest met zichtbare resultaten. Met de 7 stappen van beproefde WES methode leer je om je maximaal goed voor te bereiden op het geven van jouw presentatie. Met dit programma leer je in 7 praktische stappen hoe jij de juiste verbinding maakt met jezelf, met jouw verhaal en tenslotte met jouw publiek.

Laat jij je authentieke stem horen?
Voor iedereen met grote ambities, zowel zakelijk, financieel als privé.
Iedereen die authentieker wilt zijn en hun waarheid wilt durven uitspreken zonder schroom.
Iedereen die klaar is om een sprong te maken in hun persoonlijke ontwikkeling.
Voor eenieder die ondernemer, coach, therapeut of trainer is.
LET OP: het is echt een DOE Seminar en geen public speaking training. We gaan direct aan de slag, 2 dagen lang. Zodat jij na dit weekend jouw ECHTE DROMEN kan gaan waarmaken.

Wij gaan jou tijdens dit seminar leren hoe jij vanuit jouw eigen authentieke kracht kan gaan spreken, jouw stem te laten horen. Maak met ons samen een aantal kwantumsprongen en leer te communiceren vanuit Innerlijke Kracht
Schrijf jezelf echter wel zo snel mogelijk in, want de plekken zijn
beperkt en Dr. Roy Martina’s seminars zijn meestal snel uitverkocht
countdown
00Hours00Minutes00Seconds
Doe je mee? We hebben 3 speciale opties voor je:
optie 1# General ticket
(Slechts 250 118 beschikbaar)
149
Normale prijs GENERAL TICKET € 199,-
vanaf 10 november 2018
 • 1 x Toegangsticket voor
  het 2-daagse Kick-Out Seminar
 • Seminar flowcharts
 • Uitgebreid Seminar manual
 • Toegang tot onze  online learning portal
  (Speciale Membership Gedeelte met extra video's en opdrachten)
 • Toegang tot onze speciale Facebook Community voor ondersteuning en antwoorden op je vragen. 
 • Follow up: 2 x Facebook LIVE waar je persoonlijk vragen kan stellen aan Dr. Roy Martina en Winston Scholsberg.
 • EXTRA BONUS*: een voucher ter waarde van
  € 50,- die je kunt verzilveren voor 1 van de volgende KICK Seminars in 2018/2019! 
Of kies voor een
DUO Ticket en bespaar:
optie 2# VIP ticket
(SLECHTS 225 144 BESCHIKBAAR)
249
Normale prijs VIP € 299,-
vanaf 10 november 2018 
 • 1 x Toegangsticket voor 
  het 2-daagse Kick-Out Seminar
 • Seminar flowcharts
 • Uitgebreid Seminar manual
 • Toegang tot onze online learning portal
  (Speciale Membership Gedeelte met extra video's en opdrachten)
 • Toegang tot onze speciale Facebook Community voor ondersteuning en antwoorden op je vragen. 
 • Follow up: 2 x Facebook LIVE waar je persoonlijk vragen kan stellen aan Dr. Roy Martina en Winston Scholsberg.
 • INCLUSIEF toegang tot de opnames 
  van het Kick-Out Seminar (twv 199,-)
 • Een EXTRA VIP AVOND met Dr. Roy Martina waar hij je gaat inwijden in de geheime technieken die in handen van verkeerde personen desastreuze effecten kunnen hebben. 
 • EXTRA BONUS*: een voucher ter waarde van 
  € 50,- die je kunt verzilveren voor 1 van de volgende KICK Seminars in 2018/2019! 
Of kies voor een
DUO Ticket en bespaar:
Optie 3# PREMIUM ticket
(SLECHTS 100 79 BESCHIKBAAR)
349
Normale prijs PREMIUM € 499,-
vanaf 10 november 2018 

➕PLUS EXTRA: Meet & Greet met
dr. Roy Martina op vrijdag 16 November 
(1,5 uur 'Ultimate YOU' Sessie)
 • 1 x Toegangsticket voor
  het 2-daagse Kick-Out Seminar
 • Seminar flowcharts
 • Uitgebreid Seminar manual
 • Toegang tot onze online learning portal
  (Speciale Membership Gedeelte met extra video's en opdrachten)
 • Toegang Kick-Ass Facebook groep + 2 x Facebook LIVE waar je persoonlijk vragen kan stellen aan Dr. Roy Martina.
 • Follow up: 2 x Facebook LIVE waar je persoonlijk vragen kan stellen aan Dr. Roy Martina en Winston Scholsberg.
 • INCLUSIEF speciale plek op de 
  eerste RIJEN voor het podium.
 • INCLUSIEF toegang tot de opnames
  van het Kick-Out Seminar (twv 199,-)
 • EXTRA ZATERDAG VIP AVOND met Dr. Roy Martina waar hij je gaat inwijden in de geheime technieken die in handen van verkeerde personen desastreuze effecten kunnen hebben. 
 • PLUS EXTRA: Meet & Greet met dr. Roy Martina op vrijdag 16 November 
 • EXTRA BONUS*: een voucher ter waarde van 
  € 50,- die je kunt verzilveren voor 1 van de volgende KICK Seminars in 2018/2019! 
Of kies voor een
DUO Ticket en bespaar:
Nogmaals, er zijn maar een beperkt aantal tickets beschikbaar voor dit seminar. Bestel daarom snel jouw ticket, zodat jij in ieder geval zeker bent van een plek in november. Neem je een vriend of vriendin mee, dan ontvang je zelfs een korting.

Als jij net als vele anderen een leerling bent van het leven, dan ben je het aan jezelf verplicht om aanwezig te zijn bij dit seminar. Iedereen heeft geleerd om te praten, maar authentiek spreken is iets heel anders. Dit leer je niet van je ouders of in de schoolbanken. Hoe jij het ook wendt of keert, jij bent het product, jij moet in je kracht staan, jij moet jezelf kunnen verkopen, voorstellen, presenteren zonder schroom en angst.

Trainers: Dr. Roy Martina en Winston Scholsberg 

Voertaal: Nederlands
Mijn 200% Garantie En Belofte Aan Jou!

Ik, Roy Martina, beloof je dat dit seminar een enorme Impact op je leven gaat hebben en Dat Jij Je Opmerkelijk Positief Zult Voelen Na Dit Seminar. Als Jij Je Houdt Aan De Technieken En Inzichten Die Ik Wij Jou Gaan Aanreiken EN Als Je Deze Minstens 3 Maanden Consequent Toepast, Dan Zul Je Echt Alles Uit Dit Seminar Halen. Veel Meer Dan Dat je Hebt Geinvesteerd. Bovendien Kosten De Oefeningen Je Slechts 10 Minuten Per Dag. 

Als Jij Er Dan Absoluut Zeker Van Bent Dat Er Niets Is Veranderd, Krijg Jij 200% Van Je Investering Terug. Ik Geef Je Dit Terug Aan Waarde Als Tegoedbon Die Te Besteden Is Aan Onze Toekomstige Seminars Of Online Programma’s! Dus Zoveel Vertrouwen Heb Ik Dat Jouw Leven Ingrijpend Zal Veranderen, Net Zoals Het KickStart Your Life Seminar En Kick Ass Seminar Al Hebben Gedaan Bij Meer Dan 1200 Deelnemers. Ik Weet Zeker Dat Er Geen Enkele Coach Of Trainer Deze Garantie Durft Te Geven Op Hun Werk! 
Locatie: Grand Hotel Amrâth Kurhaus 

Indien je van ver komt, is het misschien slim en handig om te overnachten (vrijdag en/of zaterdagnacht). Om zeker te zijn dat er een hotelkamer vrij is, raden wij je aan om dit nu al te reserveren. Dit kan rechtstreeks bij Grand Hotel Amrâth Kurhaus door hier te klikken. Vermeld er wel bij dat je voor het Kick-Out Seminar komt van dr. Roy Martina. 

Wacht niet te lang met boeken! De inschrijving sluit een week voor het seminar. De vorige keer waren vele deelnemers te laat met aanmelden. 

Een GENERAL ticket geeft toegang tot het seminar en een aantal extra bonussen.

Een VIP ticket geeft toegang tot het speciale VIP programma op zaterdagavond en extra bonussen.

Een PREMIUM Ticket geeft toegang tot de meet & Greet, Extra sessie op vrijdagavond, het speciale VIP programma op zaterdagavond en extra bonussen.

*VOORWAARDEN EXTRA BONUS: de voucher van 50,- Euro is alleen in te leveren tegen een korting op een van de Kick Seminar te weten, Kick-Start, Kick-Ass, Kick-Out of Kick-Off. Deze is ook niet te verzilveren tegen contant geld en/of i.c.m. Super Ticket. Vraag de randvoorwaarden op bij onze support afdeling.
Seminar Programma:

Vrijdag 16 November (PREMIUM ONLY)

18.30 – 19.00 Registratie Premium
19.00 – 19.30 Meet & Greet
19.30 – 21.00 'Ultimate YOU' Sessie met dr. Roy Martina en Winston Scholsberg

 Zaterdag 17 november 2018

08.30 – 10.00 registratie General + VIP
10.00 – 13.00 seminar
13.00 – 14.30 lunch break
14.30 – 18.00 seminar
18.00 – 20.00 diner break
20.00 – 22.30 VIP Programma Roykov Effect 2.0

Zondag 18 november 2018

10.00 – 13.00 seminar
13.00 – 14.30 lunch break
14.30 – 17.30 seminar
Koffie, thee, lunch, reis- verblijf zijn NIET bij de ticket prijs inbegrepen. Je kunt verblijven in het hotel door hier te boeken: 
Locatie: Grand Hotel Amrâth Kurhaus (Den Haag)
Meest gestelde vragen over het Kick-Out Seminar:
Wie kunnen er aan dit event deelnemen?
Iedereen die authentieker wilt zijn en hun waarheid wilt durven uitspreken zonder schroom. Iedereen die klaar is om een sprong te maken in hun persoonlijke ontwikkeling. Voor eenieder die ondernemer, coach, therapeut of trainer is.
Vanaf welke leeftijd kan ik mijn kinderen meenemen?
Vanuit vorige seminars is gebleken dat het de meeste impact heeft voor kinderen vanaf 12 jaar, maar in ons laatste seminar hadden wij een kind van 8 jaar die prima meeging.
Wat zijn de voorwaarden van de voucher?
De voucher van € 50,- is alleen in te leveren tegen een korting op één van de Kick Seminar te weten, Kick-Start, Kick-Ass, Kick-Out of Kick-Off. Deze is niet te verzilveren tegen contant geld en/of i.c.m. een Super Ticket. 
Is het event inclusief eten en drinken?
Reis, verblijf, eten en drinken zijn NIET bij de prijs inbegrepen. Klik hier voor de speciale aanbieding van Grand Hotel Amrâth Kurhaus voor verblijf. Bovendien zijn er in de nabije omgeving tuientallen restaurants te vinden.
Wat is de locatie van het event en kan ik daar blijven overnachten?
Locatie: Grand Hotel Amrâth Kurhaus
Gevers Deynootplein 30, 2586 CK Den Haag

Overnachten kan zeker. Klik hier om een reservering te maken, rechtstreeks bij Grand Hotel Amrâth Kurhaus. 
Ontvang ik een manual of naslag werk tijdens of na het event?
Ja, om het geleerde goed te kunnen toe passen in de praktijk ontvangt je ook nog een manual, zodat je een naslagwerk hebt om thuis mee aan de slag te gaan.
Waar kan ik terecht met andere vragen?
Heb je nog andere vragen? Mail deze dan naar support@roymartina.com.
Ben je klaar voor de volgende stap in je leven?
Meld je dan NU aan voor het KICK-OUT seminar van het jaar!
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
© 2018 All rights reserved | Christallin BV, Emancipatie Boulevard 31, New Haven E Zone, Willemstad, Curacao, Netherlands Antilles