Quantum VoyageTM
MANIFESTEREN VANUIT JE HART
Op 27 JANUARI 2020 in Arnhem of online wereldwijd.
Roy Martina, Holistisch arts, Quantum Mysticus
Wat wil jij manifesteren in jouw leven? Is het niet tijd om te leren hoe jij een beter leven kan creëren? 
Is het niet tijd om te leren hoe (nog) meer liefde in jezelf te ervaren? Hoe jouw hart te openen voor jezelf en voor anderen? Te ontdekken wie je werkelijk bent? Indien je hier klaar voor bent, lees dan verder.

Manifesteren, materialiseren, aantrekken, creëren, waarmaken en realiseren kan op verschillende manieren. Het is echter een feit dat de meeste mensen volledig onbewust hun leven creëren inclusief wat ze op zichzelf afroepen. 

Wist je dat meer dan 90% van de bevolking niet eens weet wie ze werkelijk zijn? Een grote groep mensen gelooft dat ze hier op aarde zijn om lessen te leren, maar kunnen niet ontdekken welke lessen dit precies zijn. Veel mensen mediteren, maar weten niet wat ze echt kunnen met meditatie. 

Veel mensen geloven in spiritualiteit, maar weinigen weten wat dit echt is. Veel mensen werken hard en rennen naar een toekomst met veel stress, ziekte en aftakeling. Veel mensen zijn niet echt gelukkig en lopen rond met hun ziel onder hun arm en houden hun hart gesloten voor ware liefde.

Het werkelijke ‘geheim’ van aantrekkingskracht
Sommigen spreken van de wet van aantrekking, de waarheid is dat er GEEN wet van aantrekkingskracht is. Er zijn principes van aantrekkingskracht. De kunst is om te weten hoe jij, dat wat je wilt, moeiteloos kunt manifesteren. Moeiteloos betekent niets anders dan dat het je geen energie kost. Integendeel, het zou zelfs mogelijk kunnen zijn dat je er energie van krijgt, blijer wordt, gelukkiger, dankbaarder, liefdevoller en zelfs opgewekter. 
Zou jij dat geheim niet willen leren? Wat als je zou weten dat het niet moeilijk is, maar juist moeiteloos door het gebruik van een paar simpele technieken die Roy dolgraag met jou wil delen tijdens het seminar “Manifesteren vanuit je HART”. 

Wat als je ook zou weten dat het niet veel tijd kost en dat jij je hersenen kan afstemmen op Geluk, Energie, Liefde en Daadkracht? 
Wat als je dat ook zou kunnen doen tijdens je slaap? Denk aan een magneet, een magneet verspilt geen energie aan het aantrekken van ijzer, het staat altijd aan!
Alles is ENERGIE!
De grote doorbraak van de Quantum wetenschap is dat materie en energie hetzelfde zijn op microniveau, dat alles wat we weten over materie begint op energetisch niveau. Als voorbeeld, ziekte begint niet op celniveau maar op energetisch niveau. Stress, conflicten, toxines, gebrek aan slaap hebben een impact op onze energie waardoor we stap voor stap het proces belemmeren van hoe energie in ons lichaam stroomt en uiteindelijk worden de cellen beïnvloed en daardoor ontstaat ziekte. In de acupunctuur is dit al 6000 jaar bekend en kan men met simpele behandelingen de energie doorstroming weer in evenwicht brengen en kan het lichaam weer herstellen. In Qi-Gong heeft men ontdekt dat de snelste herstel plaatsvindt als we ons verbinden met “liefdesenergie”. 

De Liefde Frequentie
Het woordje ‘liefde’ heeft zijn waarde verloren en als we heel eerlijk zijn, is het een woord dat te pas en onpas wordt gebruikt en het daarom moeilijk te definiëren is wat het echt betekent. Van iemand houden, is een voorkeur hebben voor deze persoon boven anderen. 

Hoe weten we of het echte liefde is, hoe weten we hoe diep die liefde gaat? Is liefde jouw belangen wegcijferen voor een ander? Is dat onvoorwaardelijk of heb je de hoop dat de ander hetzelfde voor jou zou doen? Je begrijpt dat we daar uren over kunnen discussiëren zonder dat we dichter bij elkaar komen. 
Wat als je nu wist dat in de quantum wetenschap alles een frequentie heeft? Frequentie is een trillingsgetal, iets meetbaars. Dat je dan ontdekt dat er geen liefde bestaat, maar een serie van frequenties die we kunnen leren creëren waardoor we makkelijker bepaalde zaken kunnen realiseren, terwijl we ons er beter door gaan voelen en zelfs vitaler en gezonder kunnen worden. Zou jij dat ook niet willen?
De Chakra’s zijn toegangspoorten tot het immateriële.
Heel veel mensen hebben van chakra’s gehoord, maar er zijn weinig mensen die weten hoe daar gebruik van te maken om het leven te creëren dat jij wilt. 
Alles begint met een idee, een gedachte, een wens, een inzicht of een droom. Wat we niet weten, is dat op het moment dat we het ‘bedenken’ we het reeds hebben gecreëerd in het quantum veld (immateriële ruimte oftewel 5e dimensie). 
Dan is de kunst, hoe trek je het vanuit de 5e Dimensie (immateriële blauwdruk) naar de 3e dimensie (onze materiële realiteit)? Dat gaat vele malen makkelijker met het gebruik van de zogenaamde liefdesfrequentie. 
Door te weten hoe de chakra’s werken en hoe zij verbonden zijn met het immateriële veld, kunnen we dit proces beïnvloeden en versnellen. Wat als je zou weten dat het niet moeilijk is en slechts een kwestie van weten en dan doen? Wat als je zou weten dat het niet veel moeite kost en dat het makkelijk aan te leren is?

Na het idee komt de intentie en synchroniciteit.
Je hebt een idee, wens, doel of verlangen, daar begint het mee. Wat doe je dan? Hoe trek je het aan? Hoe creëer je in jou een energetisch veld van potentialiteit waardoor wat je wenst en reeds gecreëerd is door je gedachte, naar je toekomt door een serie van toevalligheden die we synchroniciteit noemen? Is toeval geluk of het gevolg van een bewuste of onbewuste creatieproces? 

Als alles energie is, stoot jij af wat je wilt of trek je het juist aan? Wat als je zou weten dat het beheersen van intentie een kracht is voor materialisatie? Zou jij niet willen weten hoe beter je intentie te gebruiken? Wat als je wist dat de meeste mensen niet weten dat intentie in het veld van immateriële energie (quantum veld) de grootste kracht is waardoor de energie beïnvloed wordt? Zou jij niet willen leren hoe jij je intentie kracht en synchroniciteit kunt vergroten? 

Ja?! Dan is het seminar “Manifesteren vanuit je HART” voor jou de moeite waard.
Het magnetisatie proces.
Stap 1 is het leren gebruiken van je intentie kracht. Wat we nu weten, is dat in het quantum veld de intentie al de creatieproces in gang zet. Vervolgens is het belangrijk te weten hoe je dat materialiseert en uiteraard, als dat moeiteloos kan, is het nog mooier. 

Wat je gaat leren, is hoe visualisatie te gebruiken samen met het oproepen van liefdesfrequenties hetgeen we het magnetisatie proces noemen oftewel de aantrekkingskracht vergroten tussen jou en je gewenste resultaten. 

Je leert ook wat deze magnetisatie processen verstoren en hoe je dat direct kunt aanpakken. Magnetisatie is de magie van aantrekking en materialisatie. Het is simpel en moeiteloos.
Alles wat je wilt, bestaat al, geloof je dat?
Eén van de tegenwerkende krachten van materialisatie is het niet geloven dat je het kan of dat je het verdient of dat het niet zo makkelijk is. 

Wat jij gelooft, creëert namelijk ook energie en kan het magnetisatie proces verstoren. Het is beter om niets te geloven dan te geloven dat iets niet kan. In het quantum veld is alles mogelijk en zijn er oneindig veel variaties op ons leven, m.a.w. alles wat je zou willen wensen, bestaat al in het quantum veld of je dat gelooft of niet. De kunst is om jouw hartenwensen te realiseren met gratie, genot en gemak.
Waarom je absoluut bij het seminar “Manifesteren vanuit je HART” aanwezig wilt zijn!
De allerbelangrijkste reden waarom je zou willen komen, is dat je droomt dat er meer mogelijk is dan jij tot nu toe hebt gerealiseerd. Dat jij weet dat er meer is, maar niet weet hoe je dat gedaan krijgt! 
Dat je diep in jou weet dat jouw leven je niet het genoegen geeft dat jij zou kunnen ervaren! Je moet naar dit seminar komen als je gefrustreerd bent met waar je bent. Een andere reden is dat je moe wordt van hard werken met weinig resultaat. Of dat je weet dat jij jezelf saboteert!
Voor wie is deze dag?
 • Iedereen die meer moeiteloosheid wil ervaren, zonder activiteiten te doen waardoor je (weer) energie verlies 
 • Voor hen die een partner willen aantrekken die bij hen hoort, omdat je jezelf op de ‘juiste’ liefdesfrequentie kunt zetten
 • Voor eenieder met grote dromen, maar al bijna de hoop hebben opgegeven om je niet weet hoe deze te realiseren.
 • ​Voor ondernemers (en anderen) met grote dromen en die de beste versie van het Quantumveld willen realiseren.
 • ​Voor eenieder die wilt leren hoe je moeiteloos kunt manifesteren, aantrekken en creëren.
 • ​Voor eenieder die weet dat er meer potentieel in hun leven aanwezig is, maar die ze op dit moment nog niet ervaren in hun leven.
Uitermate geschikt voor ondernemers: de grote fout die ondernemers maken, is hun eigen potentie niet te ontwikkelen en middels hard werken hun doelen willen bereiken. Ook ondernemers zijn mensen met een Goddelijke essentie en het is tijd om die magie, die in jou verborgen zit,te ontwaken. Deze dag is een eerste stap. 

Wat als je die dag niet kunt of dat het te ver is?
Uiteraard is het kort dag, wat als je niet kan? Dan is er goed nieuws: je kunt het online doen, lekker bij je thuis en ook nog een keer in je eigen tempo (je hebt namelijk 3 maanden toegang tot de video’s van die dag).
EXTRA VIP-AVOND:
Ervaar de kracht van Thèta Brein Staat 
Op de avond hebben we een speciale toevoeging en dat is wat men noemt een breintraining. Jouw hersenen trainen om in de liefdesfrequentie te blijven. Deze sessie wordt op audio opgenomen en dan kun je daar dagelijks naar luisteren om het manifestatie effect exponentieel te vergroten. Dit is voor eenieder die sneller wil gaan en grote dromen heeft. 

Met deze breintraining kun je in slaap vallen of mee wakker worden. Je kunt het ook de hele nacht aan laten staan om je hersenen gedurende je slaap te programmeren! Dit is een echte aanrader.
Op 27 JANUARI 2020 In Arnhem Of Online 
Met Roy Martina, Holistisch arts, Quantum Mysticus
countdown
00 Years 00 Months 00 Weeks 00 Days 00 Hours 00 Minutes 00 Seconds
OPTIE 1#
SEMINAR TICKET
174,-
Excl. 21% BTW
 • 1 x LIVE Toegangsticket voor het 1-daagse Manifesteren vanuit je HART Seminar
 • INCLUSIEF 3 MAANDEN TOEGANG 
  tot de opnames van het Seminar (twv 129,-) 
OPTIE 2#
VIP SEMINAR TICKET
249,-
Excl. 21% BTW
 • 1 x LIVE VIP Toegangsticket voor het 1-daagse Manifesteren vanuit je HART Seminar
 • INCLUSIEF toegang tot de opnames van het Seminar (twv 199,-) Toegang tot onze online speciale membership learning portal
 • INCLUSIEF een flowchart om thuis verder te blijven oefenen met intentie en stress vermindering
 • INCLUSIEF de audio van de brein-training (Digitaal mp3)
OPTIE 3#
ONLINE LIvestream ticket
129,-
Excl. 21% BTW
 • 1 x LIVESTREAM Toegangsticket voor het 1-daagse Manifesteren vanuit je HART Seminar
 • INCLUSIEF 3 MAANDEN TOEGANG 
  tot de opnames van het Seminar (twv 129,-) 
## UPGRADE NAAR VIP IS EEN OPTIE ##
LET OP! Bovenstaande ticket is ALLEEN voor deelname aan de LIVE STREAM.
⬆ Je moet wel snel zijn er zijn nog slechts 50 plekken beschikbaar. ⬆
SEMINAR Ticket - Live in Arnhem: 
je kunt naar Arnhem komen (nog slechts 50 plekken) en het “live” meemaken met anderen die gelijkgestemd zijn, dan betaal je slechts €174,- 

Dit is inclusief eten(lunch), drank (water, koffie of thee). De reden dat we dit inclusief doen is dat het tijd uitspaart en we meer tijd hebben om te werken aan onszelf. 2e reden is dat we het Gulden Hart café willen ondersteunen. 

VIP-avond kost een extra €75,- (totaal €249,-) Dit is inclusief een eenvoudig diner. 
Online in je huiskamer wereldwijd: 
je kunt het uiteraard bij jou thuis kijken op je computer, tablet of telefoon met 3 maanden toegang! Ondertussen hebben meer dan duizend man online workshops bij ons gevolgd en hun mening is unaniem: de effecten zijn hetzelfde. 

Dit is perfect voor mensen die ver van Arnhem wonen, gehandicapt of ziek zijn of net die dag niet kunnen of die in hun eigen tempo willen leren of geld willen besparen of het met vriend(inn)en willen doen (je zou zelfs de livestreaming ticket kunnen delen met een vriend of vriendin).
Let wel op, als je kiest het met een ander te bekijken, dan moeten jullie beiden op 1 locatie zijn omdat je maar 1 livestream link krijgt. 

Je kunt via de chat ook vragen stellen en ons laten weten hoe het bij jou gaat. 
je kunt het uiteraard bij jou thuis kijken op je computer, tablet of telefoon met 3 maanden toegang! Ondertussen hebben meer dan duizend man online workshops bij ons gevolgd en hun mening is unaniem: de effecten zijn hetzelfde. 

Dit is perfect voor mensen die ver van Arnhem wonen, gehandicapt of ziek zijn of net die dag niet kunnen of die in hun eigen tempo willen leren of geld willen besparen of het met vriend(inn)en willen doen (je zou zelfs de livestreaming ticket kunnen delen met een vriend of vriendin).
Let wel op, als je kiest het met een ander te bekijken, dan moeten jullie beiden op 1 locatie zijn omdat je maar 1 livestream link krijgt. 

Je kunt via de chat ook vragen stellen en ons laten weten hoe het bij jou gaat. 

VIP-avond kost een extra €50,- (totaal €179,-) Dit is inclusief de audio van de brein-training die je toegestuurd krijgt.
algemene informatie:
Wanneer is het?
Maandag 27 januari 2020

Waar is het?
De locatie is loopafstand van CS Arnhem, het is het Gulden Hart, Bakenbergse weg 72.

Hoe laat?
We starten om 09.15 met registratie en de workshop zelf begint om 10.00 eindigt om 18.15 (eindtijden zijn variabel en kunnen iets uitlopen)  - VIP-avond start: 19.45 tot 21.15 

09.15 - 10.00 registratie
10.00 - 18.15 seminar met 2 koffie breaks en lunch break (koffie/thee/water en lunch inclusief)
18.15 - 19.45 diner break (eenvoudig diner, is inclusief voor VIP)
19.45 - 21.15 VIP-avond 

Wat krijg je mee? Een flowchart om thuis verder te blijven oefenen met intentie en stressvermindering. Kennis waar jij je hele leven plezier van zult hebben en jouw manifestatie vermogen op een hoog niveau zet. 

Alle consumpties anders dan hierboven aangegeven zijn voor eigen rekening.
Wie is Roy Martina?
Het is moeilijk om te bevatten wie dr. Roy is, maar we gaan een poging doen door enkele van zijn prestaties te benoemen.
 • Auteur van 88 boeken waarvan een paar wereld bestsellers zijn met meer dan 1 miljoen boeken in omloop.
 • 40 jaar Holistisch arts en duizenden patiënten succesvol behandeld met ‘ongeneeslijke’ ziekten..
 • ‘Inspirational Speaker’ met meer dan 3000 optredens wereldwijd, uitgeroepen door NIMA tot de beste Public Spreker van Nederland.
 • ​De creator van meer 1000 natuurlijke Remedies.
 • ​Trainer en Opleider van meer dan 2500 therapeuten en Coaches.
 • ​8e dan zwarte band karate met 3 wereldrecords.
 • ​De bedenker van nieuwe therapieën zoals NEI (Neuro Emotionele Integratie), Omega Healing, Emotioneel Evenwicht enz.
Dr. Roy is volgens sommigen controversieel. Een feit is dat hij wereldwijd één van de meest gevraagde sprekers is van Nederlandse afkomst en les geeft in de VS, Europa en China en miljoenen mensen heeft geïnspireerd meer uit het leven te halen. 

De missie van hem en zijn vrouw Joy Martina is om mensen te helpen ontwaken en te ontdekken dat ze pure liefde-essentie zijn in een menselijk lichaam. Deze dag zal jou helpen ontwaken in wie je werkelijk bent. Dit wordt ook het Christus bewustzijn genoemd, maar heeft niets met religie te maken, meer met de reistocht naar je werkelijke essentie.
Meest gestelde vragen & antwoorden:
Wie kunnen er aan dit seminar deelnemen?
Iedereen die klaar is om een quantum sprong te maken in hun persoonlijke ontwikkeling. Voor eenieder die ondernemer, coach, therapeut of trainer is.
Is het event inclusief eten en drinken?
Ja, lunch en drinken zijn bij de prijs inbegrepen.
Wat levert het je op? 
Een leven gevuld met meer plezier, gratie, genot, geluk, gemak en liefde. Minder stress meer plezier.
Wat is de locatie van het event en kan ik daar blijven overnachten?
Locatie: Het Gulden hart (www.guldenhart.nl)
Bakenbergse weg 72, Arnhem
Overnachten kan in de omgeving van Arnhem.
Waar kan ik terecht met andere vragen?
Heb je nog andere vragen? Mail deze dan naar support@roymartina.com.
Waar kan ik terecht met andere vragen?
Heb je nog andere vragen? Mail deze dan naar support@roymartina.com.
Je weet meer dan genoeg om je beslissing te nemen!
© 2020 All rights reserved | Quantum Multiversity BV | Operettelaan 167, 3543 BP Utrecht - Nederland
Empowered and created by Marketing Revolution BV | Privacy policy