Frequentietoepassing ontworpen om jouw bio-energetische veld te harmoniseren en herstel, vitaliteit en welzijn te verbeteren

QUANTUM HEALYou 

MASTER PRACTITIONER©

Ontdek hoe je de Healy op de meest effectieve manier kunt gebruiken en ervaar hoe jouw gezondheid, geluk en vitaliteit hierdoor verbeterd worden.

Deze training is ontwikkeld door Drs. Joy & Roy Martina en wordt georganiseerd door Quantum Multiverse©

Voor wie is de Quantum HEALYou Master Practitioner Training© bedoeld?

De Quantum HEALYou Master Practitioner Training© is vooral geschikt voor mensen op zoek naar:

 • Zelfhulp & Succes
  Voor iedereen die het maximale willen halen uit het gebruik van de Healy voor persoonlijke groei, spirituele ontwikkeling, heling, preventie, voorspoed en die een bloeiend bedrijf willen opbouwen.
 • ​Coaching
  Voor iedereen die HEALYou Practitioner/Coach wil worden om anderen op een professionele wijze te helpen gezond, vitaal en welvarend te worden. 
 • ​Extra Inkomsten
  Voor iedereen die wil leren hoe je met de Healy tastbare resultaten kunt behalen.
  Voor iedereen die wil leren hoe de mogelijkheden en het verdienmodel van de Healy te gebruiken als onderdeel van hun business model.
  Of het nu gaat over Quantum Coaching, helen op afstand of gewoon leren hoe je een netwerk business kunt laten groeien, de Quantum HEALYou Master Practitioner Training© is perfect voor iedereen die de Healy op de een of andere manier wil integreren in zijn/haar bedrijf.

Bij de Quantum HEALYou Master Practitioner Training© zijn tevens de Quantum HEALYou Beginners Training© & de Quantum HEALYou Practitioner Training© bij de prijs inbegrepen.

Deze training is ontwikkeld door Drs. Joy & Roy Martina.Klik hier voor meer info over Drs. Joy & Roy Martina

Nieuw bij Healy?

Leer hier meer over wat de Healy is en alles wat je met dit bijzondere apparaat kan bereiken:

Heb je nog geen Healy?

Plan een GRATIS Healy Call met één van onze Quantum Multiverse Teamleden om meer te leren over Healy, het kopen van een Healy en het lid worden van onze Healy community. 
En over hoe je extra korting kunt ontvangen!

Heb je al gehoord wat enthousiaste gebruikers vertellen over de Healy en de HEALYou Trainingen©?

Wat leer je allemaal in deze training?

In de Quantum HEALYou Master Practitioner Training© leer je hoe je de Healy kunt gebruiken om jouw leven, jouw praktijk (Coaches & Therapeuten) en jouw Healy Business naar een hoger niveau te tillen. Jij, jouw klanten en geliefden kunnen op een veel dieper niveau werken aan de onderliggende problematiek dan enkel bezig zijn met wat er voor de hand lijkt te liggen. Het gaat dus om het verhaal achter het verhaal.

Het Quantum Veld is de plek waar alles samenkomt: het verleden (inclusief zogenaamde vorige levens), het heden (mogelijkheden) en de toekomst (oneindig potentieel). Je gaat begrijpen dat er geen scheiding is tussen jou als mens/coach/therapeut en je klant en dat beiden van iedere sessie profiteren. In deze training voor gevorderden profiteer je op meerdere manieren: persoonlijke groei, spirituele groei, voorspoed, gezondheid en geluk. 

Je wordt deel van een nieuw collectief dat de wereld waarin we leven zal veranderen. 

 • Les 1: Begrijp de Neurowetenschap die je nodig hebt om je Brein te Programmeren
 • ​Les 2: Gebruik de Healy om Super Gezond en Vitaal te worden
 • ​Les 3: Los Karmische Uitdagingen in relatie tot Succes en Geld op
 • ​Les 4: Hoe Creëer je een Positieve Energie Bubbel in jouw Business om Succes te Genereren
 • ​Les 5: De Healy gebruiken om aan Familie Karma te werken
 • ​Les 6: Gebruik Quantum Frequenties om jouw Spiritualiteit te Verbeteren
 • ​Les 7: Versnel het Aantrekken van wat jij wenst
 • ​Les 8: Programmeer jouw DNA voor een Lang, Gezond en Gelukkig Leven
 • ​Les 9: Hoe Anderen te Coachen om hun Beste Zelf te worden
 • Les 10: Meer Kennis over Ernstige Ziektes
 • Les 11: Quantum Visualisatie Training
 • ​Les 12: De Kern van alle Problemen
 • Les 13: Connect met Jouw Quantum Zelf
 • ​Les 14: De Quantum Wetten die je Moet Kennen

De meeste video’s duren ongeveer 45 tot 60 minuten. In de video’s geeft Roy Martina regelmatig inzichten hoe beter en dieper te scannen met de Healy. Je kunt dit dan direct op jezelf toepassen en jezelf scannen en het resultaat daarvan direct begrijpen. Bovenop bovenstaande 14 lessen krijg je ook extra bonus video’s, e-boeken en geleide Quantum meditaties. 

CERTIFICATIE:  Wordt een gecertificeerde Quantum HEALYou Master Practitioner

Aan het einde van deze training kan je deelnemen aan een multiple choice open boek examen. Na het met goed resultaat afleggen van dit examen ben je klaar voor certificering! Dit certificaat geeft jou de expertstatus en geloofwaardigheid die je als HEALYou Master Practitioner verdient.

Je kunt dan met vertrouwen een vergoeding vragen aan de klanten die jij coacht met jouw Healy. Daarnaast kun je zelf extra inkomen genereren door hen te helpen met het aanschaffen van hun eigen Healy. 
Je wordt (indien je dat wenst) vermeld als Gecertificeerd Quantum HEALYou Master Practitioner op onze website.

CERTIFICATIE

Quantum HEALYou MASTER
Practitioner Training

Krijg €200 extra korting op de Quantum HEALYou Master Practitioner Training!
Als speciaal cadeau voor jou, wanneer je via ons een Healy Resonance aanschaft, bieden we je alle 3 de trainingen aan voor slechts € 299,- (ipv € 499,-). Op die manier bespaar je dus een extra € 200,-. De andere trainingen zijn beschikbaar voor de normale prijs zoals hierboven vermeld. 
Klik hier voor het inplannen van een GRATIS Healy Call met een Quantum Multiverse© HEALYou Teamlid. Indien je andere specifieke vragen hebt, stuur dan een mail naar healy@christallin.com.

Quantum HEALYou Master Practitioner© Training VOOR SLECHTS €499,- (Excl. 21% btw)

IN TOTAAL 3 HEALYou TRAININGEN:

De Beginners Training (13 video’s)
De Practitioner Training (28 video’s)
De Master Practitioner Training (14 video’s) -> Komt in November 2020 online.
Een totaal van 55 video’s én dan nog alle bonus video’s, e-boeken en andere extra’s die er bij horen.

Quantum Healyou Master Practitioner© Training
499,-
Excl. 21% VAT
 • De HEALYou Master Practitioner Training bevat: (naast de Beginners & Practitioner Training)
 • 14 X  Online Interactieve Masterclasses
 • Pdf’s van elke PowerPoint als geheugensteun
 • E-boeken
 • Ontdek meer Kansen met Healy
 • Kwalificatie voor Master Practitioner Certificering (nadat je een open boek multiple choice examen hebt gedaan)
 • Lidmaatschap tot de Quantum HEALYou Martina Facebook Group
 • Email Support 
Het Healy apparaat is NIET INBEGREPEN bij deze prijs. Je moet je Healy apart bestellen. Ons team kan je hier wel bij helpen.
Over Drs. Roy Martina MD
Drs. Roy Martina is een bekende Europese holistische arts, auteur van 88 boeken, business en Life Coach en trainer/spreker. Eén van zijn bekendste internationale bestsellers is Emotioneel Evenwicht (Emotional Balance, te koop bij Hay-House).

Hij heeft gewerkt en workshops gegeven met Deepak Chopra, Bruce Lipton, Eric Pearl, Masaro Emoto en vele anderen.

Hij heeft vele nieuwe holistische therapieën ontwikkeld zoals Omega Healing, Emotioneel Evenwicht en Remote Chi (Heling op Afstand). Hij heeft meer dan 1.000 natuurlijke remedies ontwikkeld die in de USA, China en Europa worden verkocht.

Hij is al meer dan 40 jaar holistisch arts en heeft meer dan 250.000 therapeuten, artsen en managers opgeleid. Van zijn 88 boeken zijn er miljoenen verkocht.

Hij is een bekend keynote spreker op conferenties en seminars over de hele wereld, en geeft lezingen en workshops in Europa, Noord en Zuid Amerika, Mexico, Rusland, Taiwan, China en het Caraibisch gebied.

Zijn passies zijn Quantum Wetenschap en Quantum Hypnose.
Drs. Roy Martina, holistische arts, Quantum Mysticus
Drs. Joy Martina, Intuïtieve Psychologe
Over Drs. Joy Martina
Drs. Joy Martina, is Intuïtieve Psychologe en channelt (is de spreekbuis) van Christallin Groep (het Christus Bewustzijn in ons allen). De missie van Christallin is mensen te doen ontwaken in hun authentieke kracht en hun Goddelijk potentieel te ontdekken. Joy heeft zich gespecialiseerd in Intuïtieve Intelligentie trainingen voor ondernemers, directeuren en eenieder die zijn intuïtieve gaven verder wil ontwikkelen.
Ze is bestseller auteur, de creator van de Christallin Oracle Training (om onze aangeboren paranormale vermogens te ontluiken), het Joyful Kids Programma (om kinderen emotionele intelligentie aan te leren en te leren omgaan met tegenslagen) en het “Sleep Your fat Away” programma (een app en boek in het Engels) om moeiteloos af te vallen. Ze is Master Quantum Hypnotiseur en trainer van trainers.
Haar nieuwe bestseller boek “How to Use Your Intuition To Change Your Life” geeft iedereen kennis en inzicht om toegang te krijgen tot zijn/haar aangeboren intuïtie. Ze gelooft dat iedereen zijn/haar paranormale vermogens kan ontwikkelen en daarmee zijn/haar levenservaring fundamenteel kan veranderen.
Ze is gepassioneerd in het helpen versterken van de intuïtie van mensen en het hen meer gebruik laten maken van hun potentieel om het leven van hun dromen te gaan leiden. Ze houdt ervan om mensen die vastzitten te begeleiden om daar uit te komen en hen te inspireren om van hun leven te genieten. Ze is een meester in het helpen van mensen met slaapstoornissen.
Naast het zijn van een gepassioneerde Life Coach is haar passie ook om kinderen te helpen in hun kracht te gaan staan.

Wij bieden een 60-dagen 100% geld terug garantie

Indien je de training volgt en toepast wat je leert en je bent na 60 dagen niet tevreden met hetgeen je geleerd hebt, dan bieden we jou een 100% “Niet Goed – Geld Terug” garantie op jouw betaling voor de training.
Healy World GmbH hanteert een 14-dagen “Niet Goed - Geld Terug” garantie voor de Healy.

Jouw Kans (Rendement op Investering)

Met deze training zal het zóveel makkelijker zijn om andere mensen geïnteresseerd te krijgen in het aanschaffen van een Healy, dat wij er van overtuigd zijn dat je heel snel mensen kunt vinden die ook een Healy aan willen schaffen. Dit zal jou helpen om het geld dat jij geïnvesteerd hebt in de Healy en in deze training, binnen enkele maanden terug te verdienen. De meeste mensen kopen een Healy voor zichzelf en niet vanwege het business model dat er achter zit.
De Healy is daarnaast ook zeer interessant voor Coaches en Therapeuten vanwege de mogelijkheid om klanten te behandelen, zowel ter plekke als op afstand.
Disclaimer: Healy is een medisch product voor het behandelen van chronische pijn, fybromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daaraan gerelateerde slaapstoornissen.

Alle andere toepassingen van de Healy worden (nog) niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan (nog) niet wetenschappelijk is aangetoond. Healy is aanvullend en ondersteunend en vervangt geen medische adviezen.

Quantum Multiverse is een onafhankelijke partner van de Healy organisatie (Healy World GmbH). Op geen enkele wijze is de Healy organisatie betrokken bij deze training en kan als zodanig dus niet verantwoordelijk gehouden worden voor enig deel van deze training of claims gemaakt tijdens deze training. Deze training is gebaseerd op de ervaring en kennis van de trainers.
Onze missie

Onze missie is om de meest positieve bijdrage te leveren aan de planeet... en om de kracht van genezing van geest, lichaam en ziel in JOUW handen te leggen.

© 2020 Alle rechten voorbehouden | Marketing Revolution BV | Postbus 508 | 1420 CA, UITHOORN- The Netherlands
Empowered and created by Marketing Revolution BV  | DisclaimerPrivacy   | Terms of Service