"Deze Quantum Voyage Masterclass is een MUST voor iedere ondernemer"
Quantum VoyageTM III 
Mindstretch voor je BUSINESS
Dr. Roy Martina, Quantum Master Trainer
Giovanni Eleonora, Quantum Connection Hypnotist
Leer bewezen technieken die jou de 'Quantum Mindstretch' geven en
klaarstomen voor exponentiële persoonlijke en zakelijke groei.
De nummer 1# 'valkuil' van elke ondernemer
Wat ik heb ontdekt na het trainen van 250.000 deelnemers en het begeleide van duizenden ondernemers en managers?
Dat de meeste ondernemers proberen mee te lopen in de ratrace om SUCCES te behalen, maar creëren hiermee het tegenovergestelde: stress, veel stress - met als gevolg een grote kans op een BURN-OUT.

Ik ben twee keer in deze valkuil van succes gestapt en heb het workaholic zijn ervaren. In ondernemersland is Burn-Out een epidemie geworden, de consequenties van voortdurend met je werk bezig zijn heeft een impact op je gezondheid, relaties en vitaliteit. Daarnaast het feit dat vele beginnende ondernemers falen, komt als een klap als je alles hebt geïnvesteerd in je bedrijf.

Je verliest energie, maar nog erger, je verliest jouw VRIJHEID. Als jij jouw energie kunt vrijmaken om je te focussen 
De nummer 2# 'valkuil' van elke ondernemer
De Focus Valkuil
Wat ik heb ontdekt bij het coachen van beginnende ondernemers?
De meesten hebben een verkeerde focus, hun aandacht gaat naar de 'outer game' om maar meer klanten, meer omzet en meer bekendheid te winnen. Onder outer game vallen zaken zoals marketing, sales, funnel structuren, enz. 

Allemaal nuttige dingen en zeker heel belangrijk, maar zonder een goede ‘inner game’ blijft succes heel vaak uit. Inner Game heeft te maken met Quantum Mindstretch, het gaat verder dan geloven dat je het kunt, het gaat m.n. om het opruimen van je onbewuste sabotage programma’s die uiteindelijk jouw grootste succes blokkeren, vertragen of verkleinen.

Wat wij in deze Quantum Voyage Masterclass met jou gaan delen, zijn de stappen voor de 'Inner game', oftewel een MIND-Stretch voor business en life! 

De nummer 3# 'valkuil' van elke ondernemer
De Mindset Valkuil
Wat ik heb ontdekt bij het coachen van succesvolle ondernemers die op een plateau geraken?
Hun Mindset staat ingesteld op hard werken, doorzetten, niet opgeven, afzien en discipline. Daarnaast worden de doelen vanuit de lineair werkende Linkerbrein opgesteld en moeten vooral realistisch en haalbaar zijn. Het HOE is belangrijk! 

Vandaar dat alles draait om een Business stappenplan. Niets mis mee, maar in Quantum stappen we uit het lineair denken naar exponentieel denken. Dat is wat Mindstretchen is, de normale Mindset aanpak is de kleuterklas en Quantum Mind-Stretch is Universiteitsniveau.
MIND-STRETCHEN:
Het veranderen van jouw onbewuste MIND-bugs is stappen uit 'de kleuterklas'
De onbewuste (en bewuste) programmeringen blijven jouw successen belemmeren, omdat jij jezelf 'fixeert' in het quantum veld op wat je denkt dat mogelijk is i.p.v. te gaan voor wat je echt wilt, het succes dat je denkt dat buiten je realiteit veld valt! 
Onze eerste zeven levensjaren zijn bepalend voor hoe wij in het leven staan. Je kunt de aangeleerde 'mindset' met hard werken best veranderen, maar de praktijk laat echter zien dat we onszelf slechts een nieuwe set van beperkingen aanleren.
 
Om je mind te stretchen, moet je jezelf 3 vragen durven stellen: "Wat zou ik werkelijk willen als alles mogelijk is en ik alles in me heb om mijn dromen waar te maken?" En dan een stap verder: "Hoe zou ik me voelen, hoe zou ik handelen en hoe zou ik denken als dit NU mijn realiteit zou zijn?" Dan de Quantum vraag: “Wie ben ik als ik mega succesvol ben met gratie, genot en gemak en wat geloof ik dan over mezelf? Met deze 3 vragen stappen we het Quantum Veld van ongelimiteerde groei en oneindige mogelijke toekomsten. De toegevoegde waarde van Quantum Denken is dat je uit je kleine box van denken en kunnen stapt en je mind stretcht naar wat mogelijk is vanuit jouw onbeperkte potentieel. Realistische doelen beperken je creatieve vermogen om uit jouw box te stappen. Met Quantum VoyageTM leer je steeds meer uit je box te stappen, totdat je niet meer terug kunt. Dat is de Mind-StretchTM
 
Het klinkt simpel, maar het is een diep werkend proces waarbij we de lagen afpellen van je programmeringen totdat je de beste versie van jezelf helder voor ogen hebt!

Dan, en alleen dan, ben je klaar voor de universiteit van het leven, omdat je vanuit een hoger perspectief kunt blijven zien wat je creëert in je leven en je business.
 
Realiseer jij je nu ook dat alle business masterclasses 'Outer Game' zijn? Wat we nodig hebben, is een radicale shift in onze 'Inner Game' - om een quantum sprong te kunnen maken naar onbeperkte mogelijkheden binnen ons denken. 
SUCCESS = 80% werken aan jezelf en 20% aan je business!
 - Anthony Robbins
Quantum Voyage III: STAP 1# IDENTITEIT
Identiteit is een ‘hologram’ in je hersenen
Je hoeft het HOE niet te weten, je laat “de synchroniciteit factor’ zijn werk doen als je eenmaal verbonden bent met je Quantum Zelf (de beste versie van jezelf waar je het meeste uit je potentieel haalt). Het is in principe heel Simpel.
Mijn quantum reis begon met de vraag: “Hoe kan ik minder doen en vele malen effectiever zijn en een grotere impact hebben op de wereld?” Het “hoe” wist ik niet, het waarom wel. Vlak daarna kwam ik een investeerder tegen die projecten doet van een half miljard of meer, hij was een specialist in Quantum Visualisaties. 

Ondanks deze megaprojecten leidt hij een heel rustig leven zonder stress met veel vrije tijd. Hij werd mijn mentor en heeft mijn Mind zover gestretcht dat ik, die dacht groot te denken, besefte dat ik altijd klein heb gedacht en desondanks enorm succesvol was. Sinds mijn Mind Stretch heb ik 2 projecten in ontwikkeling die allebei miljarden waard zijn. Ondertussen bieden zich nieuwe kansen aan en ik werk minder hard dan toen ik mijn bedrijf met 30 man personeel had.

Wat ik ondertussen weet, is dat onze identiteit een holografische representatie heeft in onze hersenen die te maken heeft met de verbindingen tussen hersenzenuwen (synapsen) waardoor er een zelfbeeld (hologram) ontstaat die een besturingssysteem is voor hoe wij handelen, denken, voelen en leven. Bij 99% van de bevolking is dat een beperking van ons potentieel. De grootste beperking is dat we teveel op de Linkerbrein zijn ingesteld (innovatie en lineaire groei), het Rechterbrein is het creatieve ongelimiteerde brein. We hebben ze allebei nodig, de meeste mensen zijn 80% Linkerbrein dominant.

Quantum Voyage III: Stap 2. Afstemmen
Stap 2. Afstemmen op jouw 3 intelligenties
Wij leren jou hoe jij je eigen weg gaat vinden die in overeenstemming is met je drie intelligenties: #1 ego (overleven), #2 hart (passie) en #3 ziel (missie).
Kun jij je voorstellen wat dit zou betekenen voor je leven en business als je deze overeenstemming bijna elke dag zou ervaren? Dit is wat we doen in de Quantum VoyageTM.
 
Je hebt dan niet alleen een structuur van aanpak, maar ook een duidelijke FOCUS, die als een kompas dient voor de rest van je leven. Mogen wij met jou delen hoe je dit toepast - en vooral hoe je dit vasthoudt in de praktijk?

De impact van de Quantum VoyageTM Masterclass 
 
Je hebt een enorme kracht in je waarmee je de VRIJHEID kunt creëren die je wilt, terwijl je een IMPACT maakt in onze wereld. Wat je nodig hebt, is een nieuw perspectief en Quantum focus. 
 
Doordat jij leert jezelf weer te (her)verbinden met je hoogste potentieel, stroomt er meer en meer energie door je heen, zul je meer focus hebben en moeiteloos betere resultaten behalen. Wat we hebben gemerkt is dat het effect zo groot is, dat je ook direct een positieve weerklank zult vinden bij je familie, klanten en vrienden.

In de Quantum VoyageTM Masterclass Editie ga je o.a. leren:
 • ​Om nieuwe technieken te gebruiken om door de onbewuste lagen van sabotages, programmeringen en blokkades heen te breken totdat we in de kern van jouw potentieel uitkomen.
 • een nieuwe bijzondere ademhalingstechniek die jouw hersenen in een lagere frequentie brengen (ook wel Thèta brainwaves genoemd), hier ben je verbonden met het Quantum Veld en ga je zaken ervaren die jouw ogen openen voor nieuwe kansen en mogelijkheden.
 • hoe jij je eigen weg gaat vinden die in overeenstemming is met je drie intelligenties: #1 ego (overleven), #2 hart (passie) en #3 ziel (missie).
 • je leert beter af te stemmen op jouw intuïtie en een diepere verbinding met je Creatieve Quantum Bewustzijn behouden.
 • Je zult meer flow in je business kunnen creëren en gemakkelijker overvloed kunnen aantrekken.
 • je leert hoe jij jouw intentie kracht kunt versterken en daardoor meer synchroniciteit kunt afroepen. 
Je kunt de Kracht die alle vormen van succes bepaalt niet leren kennen als je niet eerst ontdekt wie je echt bent.
 - Napoleon Hill
Deze Quantum Mind Stretch geeft je de vrijheid.
De missing link in het creëren van je gewenste toekomst heeft te maken met het vibratie verschil tussen jou en je gewenste resultaat.
Dit is allemaal geen zweverige bla-bla verhaal, maar wetenschap gebaseerd op simpele Quantum wetten. De allerbelangrijkste principe van Quantum is resonantie tussen wat je intentie is en wie jij werkelijk bent. Denk aan twee stemvorken met dezelfde frequentie, als de één aangeslagen wordt, gaat de ander automatisch mee vibreren. Dat is geen magie maar zuivere wetenschap. Als de ene stemvork niet op dezelfde golflengte zit, dan zal de 2e stemvork stokstijf blijven en niet mee gaan vibreren. 
 
Door jouw 3 intelligenties op één lijn te brengen met wat je wenst, word je een magneet voor wat je wenst. Door simpelweg te werken aan je inner game ga je als ondernemer automatisch meester worden over jouw outer game. De groei van je onderneming start met deze mindstretch. Doe je met ons mee?
tijdelijke actie opnames
Doe je ook mee met de Quantum Voyage III? Roy en Giovanni gaan je begeleiden op deze bijzondere reis en is voor iedereen beschikbaar die meer verbinding wilt met hun missie, purpose, of richting voor prive of onderneming.
ONLINE membership ticket
199,-
Voor 31 september 2019 
daarna is de prijs 299,-
 • 1 x Online Toegangsticket voor 
  de opnames 2-daagse Quantum Voyage Seminar
 • Inclusief PDF downloads
 • Inclusief bijbehorende Quantum Voyages Meditaties
Seminar Testimonials 
if you want to understand the Universe you need to understand energy and frequencies. 
 - Nikola Tesla
LET OP! Dit is een exclusieve masterclass. 
Dr. Roy Martina doet al 40 jaar onderzoek naar het versnellen van genezing en prestaties met het gebruik van je ‘inner mind’ en leeft nu van het ‘licht’. 
Roy is een breatharian, d.w.z. dat hij geen voedsel of drinken nodig heeft om te leven. Hij leeft van het licht of noem het Chi, Universele Energie, Prana, Manna of Goddelijke energie. 
 
Roy noemt ‘het’ de verbinding met het Quantumveld. Sinds hij dat doet, heeft hij een paar bijzondere ontdekkingen gedaan die voor het eerst in deze “hands-on” playshop worden gedeeld. 
 
Hij is de meest succesvolle holistische arts-trainer met internationale faam van Nederland en België. Samen met zijn vrouw heeft hij 3 bedrijven, China, Nederland en de VS. Daarnaast heeft hij gewerkt met klanten van wereldfaam, w.o. Hollywoodsterren en wereldkampioenen. Als iemand wat van Quantum afweet, dan is het Roy Martina wel.
 
Sinds anderhalf jaar is Roy al deze kennis aan het overdragen aan Giovanni Eleonora, die de eerste Quantum Trainer-Coach is, persoonlijk opgeleid door Roy zelf. Nu start er ook een nieuwe opleiding om Quantum Trainer te worden.  

© 2019 All rights reserved | Christallin BV, Emancipatie Boulevard 31, New Haven E Zone, Willemstad, Curacao, Netherlands Antilles 
Empowered and created by Marketing Revolution BV | Privacy policy