Het wordt de HEALY genoemd, een gloednieuw apparaat dat iedereen kan helpen om Blijer, Gezonder en Vitaler te worden.

Wat is HEALY?

HEALY: Frequentietoepassing ontworpen om jouw bio-energetische veld te harmoniseren en herstel, vitaliteit en welzijn te verbeteren

De Healy is een medisch gecertificeerd draagbaar apparaat dat een breed scala aan unieke frequenties gebruikt in combinatie met micro-stroompjes. Dit ter stimulatie en ondersteuning van specifieke gebieden in ons lichaam om onbalans te herstellen in lichaam, geest en ziel. De Healy biedt iedereen de mogelijkheid om te kunnen genieten van een Holistisch, Gelukkig, Gezond en Vitaal leven, door het gebruik van een apparaat dat past in de palm van je hand.

Blijf Gelukkig & Gezond met Healy!

Gelukkig vinden er juist in deze uitdagende tijd mooie, nieuwe ontwikkelingen plaats. We hebben iets ontdekt waar we enorm enthousiast over zijn en willen dat graag met jou delen.

Het heet de Healy, en er zijn zo enorm veel voordelen en manieren in gebruik dat we amper weten waar we moeten starten! Ieder van ons heeft zoveel positieve ervaringen opgedaan bij het gebruik van de Healy, dat we er totaal van overtuigd zijn dat dit de therapie van de toekomst is.
Wil je graag je eigen Healy? Schrijf je in voor een GRATIS Healy Call. Eén van onze teamleden neemt dan contact met jou op. 

Joy & Roy Martina’s Motivatie en Ervaringen

Meer dan 40 jaar geleden leerde Roy over de oorspronkelijke rol die acupuncturisten meer dan 2000 jaar geleden hadden. Een acupuncturist focuste zich toen op preventie in plaats van op de behandeling van ziekte. Hun doel was om de mensen in hun gemeenschap gezond te houden. Wanneer iemand alsnog ziek werd dan was het de taak van de acupuncturist om te zorgen voor een zo spoedig mogelijk herstel.

Het idee van de nadruk leggen op preventie, in plaats van symptoombestrijding zoals men dat aantreft bij de Westerse Gezondheidszorg, inspireerde Roy ongeveer 44 jaar geleden om acupuncturist te worden. Sindsdien is hij totaal gefascineerd door het concept van preventie.

Toen Roy in contact kwam met de Healy voelde hij daar diezelfde gedrevenheid en enthousiasme. De Healy ondersteunt gezonde mensen om gezond en vitaal te blijven en helpt degenen met problemen of kwalen om de oorzaak te vinden en daar mee aan de slag te gaan.

Roy ziet de Healy als een permanente ondersteuning van de gezondheid en om ziekte te voorkomen. Is ziekte wel al aanwezig dan kan de Healy ingezet worden ter ondersteuning van het helingsproces. Dat dit alles kan met de hulp van een klein draagbaar apparaat (wearable) kan echt als een wonder van de wetenschap beschouwd worden en is ontstaan na vele jaren onderzoek door de uitvinders van de Healy.

Joy is ook enorm enthousiast over de Healy en gebruikt deze dagelijks. Als hoog sensitieve psychologe en Geluks Coach, is zij gespecialiseerd in de effecten van stress op de mens. Zij gebruikt de Healy bij haar klanten om hen te helpen gevoelens van stress te elimineren, de oorzaken daarvan te achterhalen en om vervolgens het plezier en geluk in het leven terug te vinden.

Meer weten over de Healy? Lees hier onze blogsserie!
Klik op de afbeelding om de video te bekijken waarin Drs. Joy & Roy Martina hun enthousiasme over de Healy delen. 

Voel je Gelukkig, Gezond & Vitaal met de Healy

Iedereen wil zich gelukkig, gezond en vitaal voelen. Tenslotte bepalen een gezond lichaam en geest de kwaliteit van je leven nu en in de toekomst. De Healy is er voor ontworpen om je te ondersteunen in stressvolle situaties gedurende de dag, helpt je om makkelijker te herstellen, om rust te vinden in de avond en om ’s nachts beter te slapen. De Healy helpt om jouw lichaam en geest in balans te houden, op elk moment van de dag.

De Healy is medisch gecertificeerd

Kort samengevat, de Healy is een klein, draagbaar (ongeveer 5x5 cm), medisch gecertificeerd apparaat voor thuisgebruik en werd ontwikkeld in Duitsland (we kennen allen de “Duitse gründlichkeit” en betrouwbaarheid van Duitse producten).

De Healy is medisch gecertificeerd voor de behandeling van chronische pijn, migraine, depressie en slaap gerelateerde problemen, bij de FDA in de USA. De Healy staat in Europa geregistreerd als klasse IIa medisch apparaat. Het is beslist niet eenvoudig om deze certificeringen te verkrijgen.

Klik op de afbeelding om de korte “Welkom bij Healy” video van Healy World te zien (Healy World GmbH)
Gebaseerd op het principe van de Quantum Wetenschap

Eén van de fundamentele principes van de Quantum Wetenschap is “Alles is energie en vibratie”. De Healy gebruikt dit principe door specifieke frequenties te gebruiken voor specifieke resultaten. Net als een radio een andere frequentie heeft voor elke zender. 

Zoals een acupuncturist exact weet waar hij de naalden moet zetten om de juiste meridianen te stimuleren om pijn te verzachten, heeft de Healy specifieke frequenties voor de verschillende onderdelen van het lichaam om pathogene (ziekmakende) frequenties te elimineren en het lichaam te stimuleren met behulp van gezonde frequenties. Klein in ontwerp maar gigantisch qua resultaten!

Combinatie met de Healy app(s)

De Healy maakt gebruik van een speciale app op jouw mobiele telefoon (Smart Phone) en kan de frequenties meten van onder andere je organen, meridianen en weefsel.

De Healy registreert ziekmakende frequenties in je lichaam en neutraliseert deze onbalans door het zenden van micro-stroompjes met helende frequenties die jouw cellen weer in staat stellen zichzelf te optimaliseren zodat zij weer beter functioneren. Deze micro-stroompjes - vibraties die soms gevoeld kunnen worden – worden via elektrodes (polsbandjes, oorclips of plakkers) verzonden.

De meest uitgebreide variant en (Healy Resonance) werkt draadloos. Het kan een analyse maken (Resonance Analyse) waarbij je binnen enkele seconden kunt zien welke behandeling nu het meest optimaal is voor jou. Met de Healy Resonance kan je zelfs mensen op afstand behandelen!

Met de Healy Resonance kun je ook een scan en analyse maken van het energieveld rondom je lichaam (Aura Analyse), zowel vóór als ná de behandeling. Je kunt dus letterlijk zien hoe jouw energie verandert!

Er zijn vier Healy varianten

Er zijn vier Healy varianten beschikbaar in verschillende prijsvariaties (startende vanaf € 417,65, exclusief btw, dit verschilt per land) met een totaal van meer dan 120 programma’s voor lichaam, geest en ziel.

Niet minder dan 94% van de gebruikers beveelt de Healy aan! 

Zoals nu wel duidelijk zal zijn, is Healy de frequentie therapie van de toekomst voor persoonlijk gebruik voor preventie en heling. Zéker in deze uitdagende tijden, nu we gedwongen worden om ons leven steeds meer op afstand en digitaal te leven, is de Healy een bewezen goede keuze. Het ondersteunt het immuunsysteem, helpt het lichaam te ontgiften en helpt om in balans te blijven op fysiek en mentaal gebied.

De grootste voordelen op een rij

Healy ondersteunt bij:

 • Versterking van het immuunsysteem
 • Vergroten van het energiegevoel
 • Verbetering van slaap
 • ​Vermindering van pijn, inclusief migraine
 • ​Vermindering van stress
 • ​Het bereiken en (behouden) van fysieke en mentale balans
 • ​En nog veel meer…..!
Met andere woorden, de Healy helpt het lichaam te herstellen van fysieke en mentale onbalans, door de oorzaken aan te pakken op energetisch en cellulair niveau. Het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd en vergroot door de Healy’s unieke mix van micro-stroompjes en frequentie therapie.

En het apparaat is veilig om te gebruiken bij kinderen en dieren!

Wil je meer leren over hoe de Healy werkt? Neem een kijkje op onze blog Hoe werkt de Healy?

Netwerk Marketing
Healy heeft er voor gekozen om te verkopen via Netwerk Marketing. Dit model houdt in dat de Healy enkel verkocht wordt via onafhankelijke distributeurs (ambassadeurs) die zélf de Healy gebruiken. De Healy is dus niet in winkels te koop. In dit businessmodel verdienen de ambassadeurs een commissie wanneer iemand via hen een Healy koopt.

Het internationale Joy & Roy Martina Healy Team
Joy en Roy bouwen momenteel aan een internationaal Healy team waar jij ook deel van kunt uitmaken.
Is professioneel “bouwen” niets voor jou? Geen probleem. Je kunt altijd gewoon een Healy aanschaffen als klant.
 • Klanten (hebben de Healy voor eigen gebruik)
 • Ambassadeurs (gebruiken de Healy voor zichzelf en om een aanvullend inkomen mee te genereren)
 • Therapeuten (gebruiken de Healy voor zichzelf en voor de behandeling van hun klanten)
 • ​Combinatie van Ambassadeur en Therapeut
Wanneer jij besluit een Healy aan te schaffen via ons, dan helpen wij jou ook! Op welke manier?

We ondersteunen klanten in het maken van de juiste keuze, ambassadeurs in het op de juiste manier opzetten van een Healy business en therapeuten in het begeleiden van hun klanten. Niemand in het team van Joy en Roy wordt overgelaten aan hun lot. We spenderen veel tijd aan iedereen die bij het Internationale Martina Healy Team komt. Daarnaast krijg je toegang tot de speciale Martina Healy Facebook Groep waar informatie en updates te vinden zijn, vragen beantwoord worden, ervaringen worden gedeeld en waar activiteiten en challenges plaatsvinden.

In het kort, we doen er alles aan om je te helpen het meeste uit jouw Healy te halen. We durven echt te zeggen dat er geen andere Healy groep is die zo actief en ondersteunend is als wij! We kijken er naar uit om je te verwelkomen in ons team en je te helpen bij de aanschaf en het gebruik van je Healy.
Ben je inmiddels enthousiast en geïnteresseerd om ook deel te worden van het internationale Joy en Roy Healy Team? Meld je dan aan voor een gesprek met één van onze teamleden.
Dit teamlid zal dan op korte termijn contact met je opnemen
Je kunt ook een mail sturen naar Healy@Christallin.com
*Je loopt geen risico als je een Healy koopt want Healy World GmbH hanteert een 14 dagen Niet Goed – Geld Terug garantie.
Disclaimer: Healy is een medisch product voor het behandelen van chronische pijn, fybromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daaraan gerelateerde slaapstoornissen.

Alle andere toepassingen van de Healy worden (nog) niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan (nog) niet wetenschappelijk is aangetoond. Healy is aanvullend en ondersteunend en vervangt geen medische adviezen.

Quantum Multiverse is een onafhankelijke partner van de Healy organisatie (Healy World GmbH). Op geen enkele wijze is de Healy organisatie betrokken bij deze training en kan als zodanig dus niet verantwoordelijk gehouden worden voor enig deel van deze training of claims gemaakt tijdens deze training. Deze training is gebaseerd op de ervaring en kennis van de trainers.
Onze missie

Onze missie is om de meest positieve bijdrage te leveren aan de planeet... en om de kracht van genezing van geest, lichaam en ziel in JOUW handen te leggen.

© 2020 Alle rechten voorbehouden | Marketing Revolution BV | Postbus 508 | 1420 CA, UITHOORN- The Netherlands
Empowered and created by Marketing Revolution BV  | DisclaimerPrivacy   | Terms of Service