Miracle Makers

Drs. Roy Martina, MD, en Drs. Joy Martina, wereldwijd bekend als “Miracle Makers”, zijn holistische gezondheidsexperts en leiders op het gebied van transformationele verandering en Quantum Brein trainingen.

Joy & Roy’s Motivatie en Ervaring

(Klik op de afbeelding om de video te bekijken)
Samen hebben ze meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van gezondheid & welzijn. Ze hebben meer dan 250.000 mensen onderwezen, van “de gewone mens” tot beroemdheden, ondernemers en artsen. Hun innovatieve methodes en technieken hebben niet alleen verbeterde gezondheid en toegenomen welzijn als resultaat, maar hebben de levens van velen fundamenteel veranderd. Hun werk verspreid liefde in de harten van duizenden door de magie van snelle, positieve en blijvende verandering, ook wel bekend als WONDEREN!

Joy en Roy staan bekend (en zijn geliefd) om hun eenvoudig te volgen technieken, snelle resultaten en verfrissende humor. Samen hebben ze 5 kinderen, 3 honden en ze zullen nooit boos naar bed gaan.
Wil je graag je eigen Healy? Schrijf je in voor een GRATIS Healy Call. Eén van onze teamleden neemt dan contact met jou op. 
Over Drs. Roy Martina MD
Drs. Roy Martina is een bekende Europese holistische arts, auteur van 88 boeken, business en Life Coach en trainer/spreker. Eén van zijn bekendste internationale bestsellers is Emotioneel Evenwicht (Emotional Balance, te koop bij Hay-House).

Hij heeft gewerkt en workshops gegeven met Deepak Chopra, Bruce Lipton, Eric Pearl, Masaro Emoto en vele anderen.

Hij heeft vele nieuwe holistische therapieën ontwikkeld zoals Omega Healing, Emotioneel Evenwicht en Remote Chi (Heling op Afstand). Hij heeft meer dan 1.000 natuurlijke remedies ontwikkeld die in de USA, China en Europa worden verkocht.
Hij is al meer dan 40 jaar holistisch arts en heeft meer dan 250.000 therapeuten, artsen en managers opgeleid. Van zijn 88 boeken zijn er miljoenen verkocht.

Hij is een bekend keynote spreker op conferenties en seminars over de hele wereld, en geeft lezingen en workshops in Europa, Noord en Zuid Amerika, Mexico, Rusland, Taiwan, China en het Caraibisch gebied. 

Zijn passies zijn Quantum Wetenschap en Quantum Hypnose.
Drs. Roy Martina, holistische arts, Quantum Mysticus
Drs. Joy Martina, Intuïtieve Psychologe
Over Drs. Joy Martina
Drs. Joy Martina, is Intuïtieve Psychologe en channelt (is de spreekbuis) van Christallin Groep (het Christus Bewustzijn in ons allen). De missie van Christallin is mensen te doen ontwaken in hun authentieke kracht en hun Goddelijk potentieel te ontdekken. Joy heeft zich gespecialiseerd in Intuïtieve Intelligentie trainingen voor ondernemers, directeuren en eenieder die zijn intuïtieve gaven verder wil ontwikkelen.
Ze is bestseller auteur, de creator van de Christallin Oracle Training (om onze aangeboren paranormale vermogens te ontluiken), het Joyful Kids Programma (om kinderen emotionele intelligentie aan te leren en te leren omgaan met tegenslagen) en het “Sleep Your fat Away” programma (een app en boek in het Engels) om moeiteloos af te vallen. Ze is Master Quantum Hypnotiseur en trainer van trainers.
Haar nieuwe bestseller boek “How to Use Your Intuition To Change Your Life” geeft iedereen kennis en inzicht om toegang te krijgen tot zijn/haar aangeboren intuïtie. Ze gelooft dat iedereen zijn/haar paranormale vermogens kan ontwikkelen en daarmee zijn/haar levenservaring fundamenteel kan veranderen.
Ze is gepassioneerd in het helpen versterken van de intuïtie van mensen en het hen meer gebruik laten maken van hun potentieel om het leven van hun dromen te gaan leiden. Ze houdt ervan om mensen die vastzitten te begeleiden om daar uit te komen en hen te inspireren om van hun leven te genieten. Ze is een meester in het helpen van mensen met slaapstoornissen.
Naast het zijn van een gepassioneerde Life Coach is haar passie ook om kinderen te helpen in hun kracht te gaan staan.
Onze missie

Onze missie is om de meest positieve bijdrage te leveren aan de planeet... en om de kracht van genezing van geest, lichaam en ziel in JOUW handen te leggen.

© 2020 Alle rechten voorbehouden | Marketing Revolution BV | Postbus 508 | 1420 CA, UITHOORN- The Netherlands
Empowered and created by Marketing Revolution BV  | DisclaimerPrivacy   | Terms of Service