Let op! We hebben slechts 50 UITVERKOCHT!
Je kunt het ook via livestreaming bij jou thuis volgen, alsof je erbij bent.
Quantum VoyageTM II 
“Overvloed en Eigenwaarde”
Upgrade jouw leven & business door een
betere verbinding met het Quantum veld
Roy Martina, Holistisch arts, Quantum Mysticus
Giovanni Eleonora, Quantum Trainer & Quantum Connection Hypnotist
Roy Martina is een breatharian
Roy Martina is een breatharian, d.w.z. dat hij geen voedsel of drinken nodig heeft om te leven. Hij leeft van het licht of noem het Chi, Universele Energie, Prana, Manna of Goddelijke energie. 

Roy noemt ‘het’ de verbinding met het Quantum veld. Sinds hij dat doet, heeft hij een paar bijzondere ontdekkingen gedaan die voor het eerst in deze “hands-on” playshop worden gedeeld. 
Wil jij ook meer “Overvloed en Eigenwaarde?” 
Het Universum is overvloedig en oneindig, dat weet je. Hoe komt het dat jij het niet bent? 
 •  Als jij in je leven niet een overvloed van liefde, welvaart, welzijn, gezondheid, energie en vreugde ervaart, ben jij afgesloten van het Quantum veld van overvloed, ongeacht welk excuus of rechtvaardiging jij in je hoofd hebt over het waarom.
 •  Als jij ploetert om je hoofd boven water te houden, ook al is dat op een redelijk niveau van luxe, betekent het dat jij niet verbonden bent met het veld van overvloed.
 •  Indien jij ongelukkig bent en niet een overvloed aan liefde ervaart in jou en om je heen, ben je afgezonderd van het veld van liefde.
 •  Indien jij het heel moeilijk hebt in het leven en vindt dat het zwaar is, dan ben je afgesloten van je kracht en de verbinding van het Universum!
Eigenwaarde: jouw box van onzinnige programma’s
Zelfbeeld en eigenwaarde kies je niet maar creëer je onbewust op basis van wat je hebt meegemaakt in het verleden. 

Jij hebt gezien hoe je ouders het deden en waar ze mee zaten en je hebt net als een kopieermachine een aantal zaken gekopieerd als waar! Dat was jouw emotionele realiteit, niet de echte realiteit. Jouw ouders hebben dat ook gedaan en vaak hun ouders daarvoor. 

Soms lukt het iemand uit deze overgedragen programmeringen te springen en een nieuwe tak te creëren met een andere realiteit. Kinderen van rijke ouders weten niet beter dan dat zij ook succesvol en rijk zullen zijn en daar zie je een andere realiteit. 

Jij wordt als leeuw geboren en als schaap opgevoed, met als gevolg dat jij een leeuw bent die zich schaap waant en zich ook zo gedraagt. Daarmee creëer je jouw versie van de realiteit en ben je gevangen geraakt in jouw eigen box van denken en heb je een verdraaid zelfbeeld en een veel te lage eigenwaarde waardoor je met moeite het leven en succes kunt creëren dat je wilt. 

Er zijn veel passievolle en enthousiaste mensen die goed willen doen maar het niet van de grond krijgen omdat zij niet weten hoe zich te verbinden met het juiste Quantum veld om de rest aan het Universum over te laten. Is het niet tijd voor een verandering?
Quantum: van jouw zandbak naar een speelveld van oneindige mogelijkheden
Het Quantum veld is het speelveld van ons echte bewustzijn (consciousness) en alles is mogelijk, alles wat je kunt bedenken of wensen is er al in één van de vele parallelle tijdslijnen en Universalia (Multiversum). 

Wat Roy in de laatste 4 jaar heeft geleerd, is hoe naar het speelveld te gaan van je dromen in plaats van te blijven klungelen in een realiteit die leidt tot hard werken, ploeteren, afzien en vele teleurstellingen en traumatische ervaringen. Het is hem moeiteloos gelukt om over te schakelen naar een tijdslijn waar hij niet hoeft te eten of te drinken door de techniek van Quantum VoyageTM. 

De Siamese tweeling Overvloed en Eigenwaarde upgraden 
 
Op Zaterdag en Zondag 29 & 30 Juni zullen Roy Martina en Giovanni Eleonora voor het eerst deze nieuwe benadering van overvloed introduceren en je alle informatie en praktische technieken geven die levensveranderend zullen zijn. Op de allereerste plaats moeten deze twee van elkaar losgemaakt worden, ze hebben niets met elkaar te maken. Het zijn twee boxen, die door je onbewuste gecreëerd zijn, die vernietigd moeten worden. 
 
Eigenwaarde chirurgisch verwijderen en je potentieel ontluiken 
Op de eerste dag gaat Giovanni in de ochtend de geloofsovertuigingen die jou blokkeren op het gebied van eigenwaarde vernietigen. Daarvoor in de plaats krijg je toegang tot nieuwe hulpbronnen om te worden wie je wilt zijn.

In de middag gaat Roy je meenemen naar de plek waar je thuishoort in het Quantum veld waar jij je volledig potentieel ervaart en leeft. 

Zelfbeeld negatieve overtuigingen vervangen met wie je echt bent 

Op de tweede dag gaat Giovanni in de ochtend de resterende geloofsovertuigingen (een deel is al op zaterdag gebeurd), die jou blokkeren op het gebied van jouw zelfbeeld, transformeren in kracht en moed. Dat heb je nodig om in je grootsheid te stappen.

In de middag gaat Roy je meenemen naar het Quantum veld waar jij het leven van je dromen leeft.
Wat zijn de voordelen van Quantum VoyageTM? 
Hier een paar van de voordelen van dit programma:
 •  Dat, als je weet en ervaart wat je moet doen om je te verbinden, je het zelf kunt.
 •  Peace of Mind, omdat jij weet dat alles goed komt.
 •  Je kunt de geleide meditaties gebruiken om je onbewuste te trainen (ze worden apart opgenomen en je krijgt ze cadeau).
 •  Betere intuïtie en betere verbinding met je Hogere Bewustzijn.
 •  Meer liefde voelen in jezelf.
 •  Gelukkiger en opgewekter.
 •  Meer flow in je business en meer overvloed aantrekken.
 •  Zeker weten dat er meer is tussen hemel en aarde.
Wat moet je nog meer weten om een beslissing te nemen?
Dit is een exclusieve training van maximaal 50 deelnemers. Roy wil voorlopig geen grote groepen doen omdat hij zuinig moet zijn op zijn energie. 

Het is dus zeer exclusief ook omdat als je voor 2 dagen in het Quantum veld van Roy bent, jij wordt meegenomen in zijn energie van overvloed. Vandaar dat de prijzen hoger zijn als jij fysiek aanwezig wil zijn. Echter, via livestream (dat je bij jou thuis kunt volgen via computer, telefoon of tablet) zijn de kosten lager, waardoor de meeste mensen toch kunnen deelnemen en in de Quantum Voyages worden meegenomen in de hogere vibraties. 

Wat is het beste Live of LiveStreaming? 

Het beste is Live: om in de energiesfeer van Roy te zijn, is een kans om dieper te voelen. Maar als de afstand te ver is, of de live sessies uitverkocht zijn (hetgeen waarschijnlijk het geval is als je er niet snel bij bent!) of je bent in het buitenland, dan kun je de Voyage natuurlijk ook via livestream meemaken. Dat is goedkoper en je kunt vrienden en familie uitnodigen om de reis samen te beleven. Livestream is ideaal als je budget beperkt is of als de afstand te groot is. Plus dat je kunt kijken zo vaak als je wilt! In de Quantum Voyages is er geen tijd of afstand en kun je pure vibraties ervaren.
29 en 30 Juni (Zaterdag en zondag)
Doe je ook mee met de Quantum Voyage II? Roy en Giovanni gaan je begeleiden op deze reis en iedereen die meer verbinding wilt met hun missie, purpose, of richting en iedereen die vragen heeft of angsten en trauma’s die geheeld moeten worden.
OPTIE 1#
ONLINE LIvestream ticket
149,-
Vroegboek prijs
daarna is de prijs 199,-
 • 1 x Online Toegangsticket voor 
  het 2-daagse Quantum Voyage Seminar
 • INCLUSIEF: toegang tot de opnames van het Quantum Voyage Seminar (twv 199,-) Toegang tot onze online speciale membership learning portal
LET OP! Bovenstaande ticket is ALLEEN voor deelname aan de LIVE STREAM.
TIJDEN: 

Zaterdag 29 juni – Dag 1 Quantum Voyage II
- 9.00-9.45 Registratie 
- 9.45-13.30 ochtend (met koffie/thee pauze bij de prijs inbegrepen)
- 13.30-14.30 veganistische lunch (bij de prijs inbegrepen)
- 14.30-17.30 middag (met koffie/thee pauze bij de prijs inbegrepen)
 
Zondag 30 juni – Dag 2 Quantum Voyage II
- 9.45-13.30 ochtend (met koffie/thee pauze bij de prijs inbegrepen)
- 13.30-14.30 veganistische lunch (bij de prijs inbegrepen)
- 14.30-17.00 middag 
- 17.00-17.30 einde of pauze met soep (bij de prijs inbegrepen)

Zondagavond 30 juni – Initiatie sessies
- 17.30-19.00 Initiatie Live deelnemers (max 50)
 
- 18.30-19.15 registratie LiveStream deelnemers
- 19.30-21.00 Initiatie LiveStream deelnemers (max 50)

Alle consumpties anders dan hierboven aangegeven zijn voor eigen rekening.

Opmerking: kom in losse kleding, je zult regelmatig in diepe trance gaan om je te verbinden met het Quantum veld. Geen parfum a.u.b.

Locatie: Het Gulden Hart in Arnhem (20 minuten lopen van het station)
EXCLUSIEVE INITIATIE op zondagavond
Bij elke Quantum VoyageTM vindt er een ander initiatie proces plaats.
Roy Martina heeft begin juni 110 personen geïnitieerd. Dit houdt in dat hun resonanties afgestemd zijn op de tijdslijn van hun dromen en dat hij hun zwaardere vibraties geneutraliseerd en verwijderd heeft. Er was een enorme variatie aan reacties en iedereen had het voor geen goud willen missen. 

Op 30 juni is het ook weer mogelijk dat Roy Martina jou, indien je sneller wilt gaan, kan initiëren door middel van een speciale ceremonie die jouw vibratiegetal verhoogt en jou afstemt op overvloed en een nieuw zelfbeeld. 

Bij elke Quantum VoyageTM vindt er een ander initiatie proces plaats. Door de initiaties ga jij sneller dat aantrekken wat je wilt en waar je hart naar verlangt!. Nu Roy leeft van het licht is hij 100% afgestemd op zuivere energie van een zeer hoog trillingsgetal en daardoor kan hij jouw trillingsgetal omhoog brengen en bepaalde blokkades verwijderen. 

Elke keer is de initiatie anders om twee redenen; Roy wordt steeds krachtiger en jij groeit met quantum sprongen en daardoor wordt jouw focus specifieker. Het is net alsof de puzzelstukjes steeds beter op hun plek vallen.
Op zondagavond 30 juni heeft Roy de mogelijkheid om 2x een kleine groep van maximaal 50 personen te initiëren. Dit gebeurt tijdens een speciale ceremonie na de weekend workshop waarbij Roy jouw derde oog en 7e chakra zal activeren en verbinden met het Quantum veld van overvloed zonder schuldgevoel. Zowel jouw ego als ziel moeten ‘happy’ zijn!

De eerste groep is in eerste instantie voor de Live weekend deelnemers, direct na de workshop (van 17.30-19.00). 
De tweede groep is in principe voor de LiveStream weekend deelnemers (van 19.30-21.00). 
De kosten voor de initiatie bedragen €125,- per persoon als jij geen VIP ticket hebt gekocht en toch aan de initiatie wil deelnemen. 

Wat je moet weten, is dat het voor Roy een inspanning is om het energieveld vast te houden en om jouw resonantie af te stemmen op jouw beste toekomst! Roy moet daarvoor elke dag minimaal anderhalf uur mediteren om zich voor te bereiden. Het is jouw keuze of je dat wilt of niet, het is geen verplichting. Alle wegen leiden naar Rome, sommige wegen sneller dan andere, dus als jij het je niet kunt permitteren, kom je er ook. 

De gemiddelde tijd per deelnemer ligt rond de minuut, maar varieert afhankelijk van wat nodig is! Roy zijn krachten nemen met de dag toe en het kan best dat daardoor de initiaties sneller gaan en hij bijvoorbeeld 2 mensen tegelijkertijd kan doen. 

Elke initiatie is anders en elke initiatie is een versterking van de vorige initiatie. Deze keer is de focus 100% op overvloed en zelfbeeld!

De mensen die dit hebben meegemaakt, ervaren een verandering die vaak direct waarneembaar is. Het is niet alleen voor hen die voelen dat ze tegengehouden worden door iets onzichtbaars waar ze niet bij komen, maar ook voor allen die een quantum sprong willen maken in hun vibratiegetal. Roy gaat jouw vibratiegetal namelijk afstemmen op het vibratiegetal van je gewenste leven van overvloed en succes en jouw nieuwe zelfbeeld. Terwijl jij dat visualiseert of er op focust, gaat hij jouw vibratiegetal afstemmen en synchroniseren met wat jij wilt. Dat kan bijvoorbeeld optimale gezondheid, geluk en/of overvloed zijn of jouw business laten floreren.
Over de QUANTUM VOYAGE II:
Je kunt het ook via livestreaming bij jou thuis volgen, alsof je erbij bent
Wie kunnen er aan dit seminar deelnemen?
Iedereen die klaar is om een quantum sprong te maken in hun persoonlijke ontwikkeling. Voor eenieder die ondernemer, coach, therapeut of trainer is.
Is het event inclusief eten en drinken?
Ja, lunch en drinken zijn bij de prijs inbegrepen.
Wat is de locatie van het event en kan ik daar blijven overnachten?
Locatie: Het Gulden hart (www.guldenhart.nl)
Bakenbergse weg 72, Arnhem
Overnachten kan in de omgeving van Arnhem.
Waar kan ik terecht met andere vragen?
Heb je nog andere vragen? Mail deze dan naar support@roymartina.com.
Aanvullende Voorwaarde, afwijkend van de Algemene Voorwaarden

Afmelding voor fysieke deelname aan de Quantum Voyage II - Overvloed & Eigenwaarde betekent omzetting naar livestream deelname.
De deelname kan niet doorgeschoven worden naar een volgende Quantum Voyage en terugbetaling is ook niet mogelijk. Je kunt wel iemand anders in jouw plaats deel laten nemen.
© 2018 All rights reserved | Christallin BV, Emancipatie Boulevard 31, New Haven E Zone, Willemstad, Curacao, Netherlands Antilles 
Empowered and created by Marketing Revolution BV | Privacy policy