10 t/m 14 april 2020
Quantum Connectie Hypnose©
 Drs. Roy Martina, Giovanni Eleonora & Gasttrainer Ibora Zafira
Dit is de enige Hypnose training voor ondernemers, voor iedereen die mega-succesvol wil zijn en het maximale uit zijn potentieel wil halen. Je ondergaat zelf 8 tot 10 hypnose sessies tijdens deze QCH training!
Ben je 3-Dimensionaal of 5-Dimensionaal?
Quantum Wetenschap opende een deur die nooit meer gesloten kan worden; we zijn onsterfelijke multidimensionale wezens die onszelf beperken tot een 3-dimensionale realiteit en doen alsof we sterfelijke mensen zijn. 

Quantum Wetenschap opent de deur naar de oneindige mogelijkheden van het Multiversum en het geheim om de krachtigste versie van jezelf te worden, die we de Quantum Zelf noemen. Je gaat ontdekken dat je een 5-multidimensionaal wezen bent en meer kanten hebt en krachtiger bent dan jij je kunt voorstellen.

Quantum Zelf: jij bent geboren met alle hulpmiddelen & potentieel die je nodig hebt 
Elke gezonde baby heeft een geheim dat in de meesten van ons zelden geopenbaard wordt; het potentieel van een genie, een virtuoos, een wereldkampioen, een uitvinder die de wereld kan veranderen, zoals een Nikola Tesla, Einstein, Edison, Michelangelo, J.K. Rowling, Mozart, Walt Disney, moeder Theresa, Picasso, Nostradamus, enz. 

Dit is in ieder van ons! Geen uitzondering. 
Dit zielsgeheim is opgesloten in ons DNA en onze hersenen. Dan gebeurt er iets dat gaat knabbelen aan ons potentieel; we gaan naar school en worden opgeleid door mensen die hun eigen potentieel niet hebben ontgrendeld en we leren dat hoe we denken, ons gedragen en handelen niet in overeenstemming is met wie we zijn en zetten onszelf in een veel te beperkte versie van onszelf gevangen.
Dit vindt plaats bij 96% van ons allemaal. Onze Quantum Zelf is begraven in een klein doosje en slaapt totdat we sterven. 

QCH© brengt je terug naar je potentieel. 
Sneller dan elke andere vorm van hypnose, omdat alle andere vormen van hypnose gecreëerd zijn door therapeuten die de Quantum wetenschap niet kenden. Die soorten hypnose zijn geboren vanuit een beperking van het menselijk kunnen. Met QCH© doorbreken we dit paradigma. Ten tweede leiden alle hypnose trainingen je op tot hypnotiseur en niet om je eigen potentieel te ontluiken. 
Bij QCH© is de nadruk niet op een opleiding tot Hypnotiseur
Bij QCH© is de nadruk niet op een opleiding tot Hypnotiseur (dat gaat vanzelf) maar op het ontluiken van jouw kracht (dat is nieuw). Dat doet geen enkele andere hypnose opleiding. Daarom is QCH uitermate geschikt voor ondernemers!
Stap 1 
toegang tot de geheimen verborgen in jouw diepste onderbewustzijn 
Onze Quantum Zelf is begraven in een doosje diep in ons onderbewustzijn en is in een diepe coma-staat. Omdat de meeste hypnotiseurs niet weten dat we veel groter zijn dan we denken krijgen we daardoor nooit toegang tot alle mogelijkheden die hypnose ons te bieden heeft. 
Blinden leiden de blinden en zijn zich er nooit van bewust dat wij veel groter zijn dan wij geloven! Om de slapende reus in ons wakker te schudden, moeten we veel verder gaan dan de normale praktijk van hypnose door de juiste vragen te stellen en suggesties te gebruiken. 

De geheimen van de Quantum Zelf zijn begraven in de Theta Brainwave State (TBS), het diepste niveau van trance mogelijk. Dit wordt normaliter alleen bereikt door meesters die decennia lang meditatie beoefenen. TBS is de staat van Somnambulistische trance. In deze staat hebben we de kracht om onszelf onmiddellijk te genezen, toegang te krijgen tot onze krachtigste bronnen, verbinding te maken met het Quantum Multiversum en hulpbronnen te activeren die we nooit in ons leven hebben gebruikt.
 
Met QCH® bereiken we dit diepst mogelijke niveau van hypnose, de staat van Somnambulistische trance. De Somnambulistische toestand wordt normaal gesproken twee keer per dag ervaren: net voordat we wakker worden en net voordat we in slaap vallen. 

De meeste hypnotiseurs werken niet op het Somnambulistische niveau. Dit is het meest mysterieuze niveau van hypnose en kan onverwachte resultaten opleveren, zoals het herbeleven van een vorig leven, toegang krijgen tot andere dimensies, toekomstige reizen, clairvoyance, psychische vaardigheden en nog veel meer. 
Stap 2 
de Quantum Zelf ontwaken 
Onze kwantum zelf is begraven in een doosje diep in ons onderbewustzijn en is in een diepe coma-staat en omdat de meeste hypnotiseurs niet weten dat we veel groter zijn dan we denken en we daardoor nooit toegang krijgen tot alle mogelijkheden die hypnose ons te bieden heeft. 
In 2011 woonden drs. Joy en Roy Martina een hypnose workshop bij van Dolores Cannon, die haar onderzoek naar de heilige graal en reïncarnatie bijna 50 jaar geleden begon. Dit veranderde hun leven en Joy en Roy begonnen onderzoek te doen naar het onbeperkte gebied van de Quantum wetenschappen en hebben ontdekt dat we in staat zijn tot zoveel meer dan we ons zelfs maar kunnen voorstellen. 

Ze ontdekten dat we multidimensionale wezens zijn die minder dan 10% van ons potentieel gebruiken. Stap voor stap ontwikkelden ze een veilige en effectieve methode die de bewuste geest (mind) omzeilt en zich richt op het verkrijgen van onbeperkte informatie in de Somnambulistische staat. Dit resulteerde in de eerste Christallin Oracle-trainingen waarbij zij deelnemers leerden toegang te krijgen tot hun Quantum psychische vaardigheden en het scannen van de onbeperkte mogelijkheden van hun toekomst. 

Nu is het tijd voor de volgende stap en dat is het wakker schudden van onze Quantum Zelf en het vinden van ons ware potentieel en zielsmissie. 

Als je eenmaal wakker bent, kun je niet meer teruggaan naar de slaapstand! 
maak gebruik van de early-bookers korting en bespaar tot €350
Nu is het tijd voor de volgende stap en dat is om ons QUANTUM zelf wakker te schudden en onze ware potentie en zielenmissie te vinden. 
Als je eenmaal wakker bent, kun je niet teruggaan om te slapen! 
Quantum Jump naar jouw beste tijdlijn
QCH® is een krachtig hulpmiddel om toegang te krijgen tot het alwetend mystieke deel van onszelf, dat ook als de hogere zelf, de overziel of de ziel wordt omschreven.
Wat anders is met QCH®, is dat we ook toegang hebben tot het Multiversum en de best mogelijke toekomst kunnen vinden, waar we het gelukkigst, gezondst, meest vervuld en meest succesvol zijn en het beste leven leiden dat we kunnen hebben. Die tijdlijn is waar we onze Quantum Zelf vinden. 

Als we incarneren op aarde, vergeten we onze vorige levens en de connectie met onze ziel en de bron. QCH® stelt alle mensen van elke achtergrond, cultuur, religie of geloofssysteem in staat om te communiceren met wat we het Quantum Zelf noemen, dat altijd op een andere tijdlijn in het Multiversum staat. 

Dit is de tijdlijn waar we ons potentieel leven en het meest ontwaakt, het meest succesvol, het meest in verbinding zijn met ons hoogste bewustzijn en het meest verbonden zijn met de bron of Schepper. 

Wanneer we verbonden zijn op dit niveau, hebben we onbeperkte kennis en een onbeperkte mogelijkheid om het fysieke lichaam te genezen en ons leven optimaal te beleven. Dat is het Quantum Zelf.
Het primaire doel van deze training is om die verbinding met jouw Quantum Zelf permanent te openen waardoor je direct kunt communiceren met je Quantum Zelf. Daarnaast leer je vanzelf ook hoe je dat bij anderen kunt doen en hoe je bijvoorbeeld vrienden of klanten kunt helpen met QCH®.
Waarom zou je de Quantum Connectie Hypnose willen leren®?
We leven in een zeer interessante tijd; alles beweegt heel snel en de veranderingen gaan veel verder dan wat iedereen kan begrijpen.
We worden geconfronteerd met massale klimaatverandering, het in een versneld tempo uitsterven van dier- en plantensoorten en vervuiling die onhoudbaar is. De mensheid wordt losgekoppeld, afgeleid en gegijzeld in een massa hypnose die ons vermogen beperkt om te begrijpen wat er aan de hand is. Het is letterlijk een race naar zelfvernietiging. 

We hebben meer mensen nodig die wakker worden en bereid zijn om het verschil te maken. Hoe meer mensen hun potentieel kunnen benutten, hoe meer kans we hebben om de richting die we ingeslagen zijn, te keren. Het is tijd om wakker te worden en onze wegen te veranderen. 

Drs. Joy & Roy Martina zijn nu klaar om door te geven wat ze geleerd en ontdekt hebben in hun 8-jarig onderzoek van de Quantum wetenschappen en willen het publiek helpen te ontwaken voordat het te laat is om de koers van onze massa collectiviteit te keren. Het is nu of nooit! 
Definitie van het Quantum Zelf
De Quantum Zelf is moeilijk te beschrijven omdat het ons potentieel is dat zelden wordt ontluikt. Het is het verborgen aspect van het bestaan omdat het zich op een veel dieper, alwetend niveau van ons bevindt dan onze bewuste geest (mind). De bewuste mind gebruiken we in ons dagelijks leven om ons werk te doen en relaties met anderen aan te gaan. 

Sinds duizenden jaren hebben religieuze en spirituele leraren de Quantum Zelf als de Overziel, Christus bewustzijn, hoger bewustzijn, de universele geest en eenheid met bron genoemd. De Quantum Zelf is dat wat we in onze kern zijn. En de Quantum Zelf is bereid om met ons te communiceren en iedereen met een oprecht verlangen en intentie om te evolueren te helpen zijn grootste, meest geactualiseerde niveau van zichzelf te bereiken. Het is het ultieme rolmodel om ons de weg te wijzen naar ons beste leven, de missie van onze ziel en onze hartewensen. Het brengt ons terug in de zogenaamde liefdesfrequentie, het hoogste vibrationele niveau dat we kunnen bereiken. 

Via de QCH® leren we verbonden te blijven met de liefdesfrequentie en een vredige gemoedstoestand. Wanneer de Quantum Zelf wordt gecontacteerd tijdens een QCH® sessie, treden waarneembare veranderingen op in de persoon die gehypnotiseerd wordt, de beoefenaar en iedereen in de kamer: een dramatische toename van het waarneembaar energieniveau dat gevoelens van vreugde en liefde veroorzaakt. 

De Quantum Zelf, dat elk aspect van iemands wezen kent, of ze zich bewust van hen zijn of niet, kan iedereen op verbazingwekkende en onverwachte manieren helpen. De Quantum Zelf selecteert altijd de informatie die het meest nuttig is voor de persoon op zoek naar hun best mogelijke toekomst. 

De Quantum Zelf is verbonden met het Hoger Bewustzijn en begrijpt daarom de hele situatie en elk aspect van het individu, inclusief kwesties uit een vorig leven die hen in hun huidige leven kunnen beïnvloeden.
Er is geen andere cursus die in staat is om jouw Quantum Zelf via jou te laten communiceren, waardoor je antwoorden krijgt op al jouw vragen. Met elke sessie ga je dieper!
Praktische Quantumfysica:
openen van de doos van Pandora van oneindige mogelijkheden 
Er is geen andere cursus die in staat is om jouw Quantum Zelf via jou te laten communiceren, waardoor je antwoorden krijgt op al jouw vragen. Met elke sessie ga je dieper!
In deze tijd van snelle verandering en expansie van het bewustzijn, wordt het concept van een groter zelf en erkenning van de Quantum Zelf als een alwetend aspect steeds aanvaardbaarder naarmate de Quantum wetenschappen en de spiritualiteit samengaan om het beste van beide benaderingen te brengen en daardoor het integratieproces te versnellen. 

QCH® neemt zijn unieke plaats in als een snelle manier om jouw verborgen potentieel te ontgrendelen. Een open mind is de sleutel voor de QCH® beoefenaar om onbekende concepten te omarmen en te begrijpen, die ons uitdagen om onze sociale conditionering en educatie te doorbreken.

QCH® kan uitgebreide doorbraken in bewustzijn leveren. 
Wat is het verschil met andere vormen van Hypnose?
QCH© is de eerste vorm van hypnose die gebruikmaakt van het geheim van de Quantum Wetenschappen. Het gaat ver voorbij aan regressie hypnose en klinische hypnose en brengt je buiten het tijd-ruimte continuüm naar het Multiversum van oneindige mogelijkheden en toekomsten.
De belangrijkste vraag is: Hoe word je de grootste, meest zelf geactualiseerde versie van jezelf?
Jij bent de Creator van je leven en realiteit
Bewuste creatie, het concept dat we de wereld om ons heen creëren door onze gedachten, complementeert de wetten van Quantumfysica en er is steeds meer wetenschappelijk bewijs die dat bevestigt. 

We weten ondertussen dat alles in het bekende universum bestaat uit energie. Zelfs fysieke materie is in wezen energie vibrerend met een andere snelheid of frequentie. 

Gedachte is een projectie van energie die manifesteert in fysieke vorm en heeft ofwel positieve of negatieve attributen. In essentie creëren en ervaren we wat we denken. Deze manier van denken maakt een individu verantwoordelijk voor zijn daden. 

Ongeacht iemands geloofssysteem, het is een geavanceerde en progressieve benadering van het ervaren van het leven. 

Door QCH® met een open geest te leren en nieuwe concepten te integreren met de in het bezit zijnde persoonlijke overtuigingen, kunnen de resultaten van het beoefenen van QCH® exponentieel zijn en mind-blowing! 
Quantum Connectie Hypnose® succes
Zodra de Quantum Zelf is gecontacteerd tijdens een QCH® sessie, vraagt de QCH® Practitioner de Quantum Zelf om de oorzaak achter elk probleem te identificeren en uit te leggen. Vervolgens vraagt de Quantum Zelf of het toegestaan en mogelijk is om de hulpbronnen in de persoon te downloaden of te activeren. Wanneer de Quantum Zelf akkoord gaat, is de download onmiddellijk, zonder ongemak.
 
In de meeste gevallen resulteert dit in een drastische verandering in de persoon; het kan een totaal ontwaken zijn uit alle conditioneringen en programmeringen die in zijn hele leven heeft plaatsgevonden. Het is als een patiënt die na decennia ontwaakt uit een coma. Onze ziel is eeuwig, en we komen naar de aarde om te groeien en lessen te leren door middel van individuele ervaringen. 
Door de Quantum Zelf te ontwaken, versnellen we het proces van de evolutie van onze ziel en wordt het succes onvermijdelijk. 
een gecertificeerde 1e graad QCH-beoefenaar worden?
Deze training is voor ondernemers, therapeuten, coaches en eenieder die exponentieel wilt groeien in hun business en persoonlijk leven.
Live seminar ticket
1295,- 999,-
Excl. 21% BTW

Prijs voor 18 maart 2020 
daarna is de prijs 1499,-
 • 1 x Toegangsticket voor de 5-daagse
  Training in Quantum Connectie Hypnose©
 • Inclusief 4 praktijk avonden
 • Lunch, diner en 2x koffie/thee pauze zijn bij de prijs inbegrepen.
 • Quantum Multiversity tas met een manual, flowcharts en journaal
 • Inclusief bijbehorende Meditaties
 • Incl. 1 x eerste graad QCH Certificaat
Livestream seminar ticket
999,-
Excl. 21% BTW

Prijs voor 18 maart 2020 
daarna is de prijs 1299,-
 • 1x toegangsticket geldig voor 2 personen voor
  de 5-daagse 
  Training in Quantum Connectie Hypnose©

  (Je kan alleen meedoen als je een partner hebt om mee te oefenen. Samen betaal je 1 toegangsprijs en je geeft beide namen op voor het certificaat!
  )
 • Inclusief 4 praktijk avonden
 • Incl. 2 x eerste graad QCH Certificaat
LET OP! Bovenstaande ticket is ALLEEN voor deelname aan de ONLINE LIVE STREAM - vanuit huis te volgen.
Slechts 60 50 plekken beschikbaar voor de meest levensveranderende training ooit gepresenteerd 
Het primaire doel van deze cursus is om die verbinding met jouw Quantum Zelf permanent te openen waardoor je direct kunt communiceren met je Quantum Zelf. Daarnaast leer je vanzelf ook hoe je dat bij anderen kunt doen en hoe je bijvoorbeeld vrienden of klanten kunt helpen met QCH®.
Deze training is voor iedereen die meer uit het leven wil halen en het best mogelijke leven wil leiden. 
Ondernemers die succesvoller willen worden, iedereen die zijn persoonlijke ontwikkeling wil versnellen, therapeuten en coaches die hun klanten willen helpen en zij die een nieuw beroep zoeken dat vele malen effectiever is dan wat er nu aan aanbod is.

Schrijf je vandaag nog in voor deze masterclass omdat er slechts 50 zitplaatsen beschikbaar zijn. In deze 5 dagen reis je naar de beste tijdlijn die mogelijk is en kom je terug met jouw volledige potentieel en verander je de loop van jouw leven, gegarandeerd.
 
Livestream wereldwijd als je met zijn tweeën bent!
Je kunt er ook voor kiezen om de training thuis te volgen, maar om er het maximale uit te halen, moet je met iemand oefenen. Je wil namelijk gehypnotiseerd worden. Het heeft dus geen zin om alleen aan de livestream deel te nemen. Je kunt ook met een vrijwilliger werken.
 
Kosten om een gecertificeerde 1e graad QCH-beoefenaar te worden 
Live-aanwezigheid: de prijs voor dit niveau 1 - 5 dagen en 4 avonden intensieve training - bedraagt € 1.499,- (vroege boekers € 1.295,-) 
 
De prijs voor Livestream deelname bedraagt € 1.299,- (Early Bookers prijs € 999,-). Om het meeste uit de Livestream te halen, moet je dit samen met iemand anders doen. Dat is goed nieuws omdat je de kosten deelt (jij en je partner betalen bijvoorbeeld ieder de helft van de prijs, je kunt maximaal met 4 mensen deelnemen per link).
De voertaal is Engels en waar nodig Nederlands en de manual zijn in het Nederlands of Engels
Locatie: 
De workshop zal op onze eigen prachtige Quantum Multiversity locatie plaatsvinden in Laren NH.
Een prachtige gerenoveerde villa. 

Villa de Rietvink
Hilversumseweg 37
1251 EW Laren

Gratis parkeren.
Tijd van 10.00 tot 17.30 en ‘s avonds van 18.45-20.45 (uitloop maximaal tot 21.30)
(Elke dag, behalve de laatste dag, je krijgt eigenlijk 6 dagen intensieve training) 

Indicatieve seminar tijden (de avonden kunnen uitlopen):
Vrijdag 10 april 
9.15-10.00 Registratie 
10.00-13.15 ochtend (met koffie/thee pauze bij de prijs inbegrepen)
13.15-14.30 lunch (bij de prijs inbegrepen)
14.30-17.30 middag (met koffie/thee pauze bij de prijs inbegrepen)
17.30-18.45 diner (bij de prijs inbegrepen)
18.45-20.45 avond

zaterdag 11 t/m dinsdag 14 april
10.00-13.15 ochtend (met koffie/thee pauze bij de prijs inbegrepen)
13.15-14.30 lunch (bij de prijs inbegrepen)
14.30-17.30 middag (met koffie/thee pauze bij de prijs inbegrepen)
17.30-18.45 diner (bij de prijs inbegrepen)
18.45-20.45 avond

Dinsdag 14 april
10.00-13.15 ochtend (met koffie/thee pauze bij de prijs inbegrepen)
13.15-14.30 lunch (bij de prijs inbegrepen)
14.30-16.30 middag (met koffie/thee pauze bij de prijs inbegrepen) (uitloop mogelijk tot een half uur later)

Alle consumpties anders dan hierboven aangegeven zijn voor eigen rekening.

Aanvullende Voorwaarde, afwijkend van de Algemene Voorwaarden:
 
Afmelding voor fysieke deelname om welke reden dan ook incl. ziekte, autopech, onweer, enz., aan een Quantum Multiversity seminar betekent automatisch omzetting naar een livestream deelname van de betreffende workshop. De link voor de livestream blijft 3 maanden geldig.

De deelname kan helaas niet doorgeschoven worden naar een volgend seminar en terugbetaling is ook niet mogelijk. Je kunt wel iemand anders in jouw plaats deel laten nemen. 
Ook als je niet van plan bent Hypnotiseur te worden, is dit één van de beste trainingen die je kunt doen om succesvoller te worden in het leven op alle levensgebieden.
Over de Quantum Connectie Hypnose©:
Je kunt deze opleiding (met een partner) ook via livestream bij jou thuis volgen, alsof je erbij bent
Wie kunnen er aan dit seminar deelnemen?
Deze cursus is voor iedereen die meer uit het leven wil halen en het best mogelijke leven wil leiden. 

Ondernemers die succesvoller willen worden, iedereen die hun persoonlijke ontwikkeling wil versnellen, therapeuten en coaches die hun klanten willen helpen en zij die een nieuw beroep zoeken dat vele malen effectiever is dan wat er nu aan aanbod is. 
Waar kan ik terecht met andere vragen?
Heb je nog andere vragen? Mail deze dan naar support@roymartina.com.
Is het event inclusief eten en drinken?
De lunch, diner en koffie & thee in de ochtendpauze en de middagpauze zijn bij de prijs inbegrepen. Andere drankjes en op andere momenten zijn niet bij de prijs inbegrepen, w.o. bij aankomst, afloop en tijdens lunch en diner. 
Wat is de locatie van het event en kan ik daar blijven overnachten?
Locatie: Villa de Rietvink
Hilversumseweg 37
1251 EW Laren
Overnachten kan in de omgeving van Laren.
© 2020 All rights reserved | Quantum Multiversity BV | Operettelaan 167, 3543 BP Utrecht - Nederland
Empowered and created by Marketing Revolution BV | Privacy policy