Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

☀🔥🌞 Een unieke EENMALIGE ZOMER ACTIE 🌞🔥☀

93,4% korting op Dr. Roy Martina's beste online trainingsprogramma's

Pak nu jouw kans om toegang te verkrijgen tot 70+ uur aan 'NOG NOOIT EERDER VERTOONDE' seminar opnames voor jouw persoonlijke en spirituele ontwikkeling:

👇 Pak nu jouw kans | 70+ uur aan online trainingsmateriaal👇

Van totaal €2999,- nu voor slechts €199,-

Prijzen zijn exclusief BTW

Direct aanmelden!
Binnen 5 minuten toegang!
Direct aanmelden!
00

Dagen

08

Uren

02

Minuten

59

Seconden

Als de timer op 00000 komt, zal deze actie voorgoed verdwijnen.

Kick-Start Seminar Opnames

Hoe je consistent in je EIGEN KRACHT kunt blijven staan

Het Kickstart Programma bestaat uit de opnames van het Kickstart Your Life Seminar, waar ruim 1200 mensen aan hebben deelgenomen. (Incl werkboeken en downloads)
In het Kickstart programma ga je afscheid nemen van je 'OUDE' zelf en ga je leren hoe je consistent in je EIGEN KRACHT kunt blijven staan. Je gaat leren hoe je jouw ideale nieuwe zelf integreert en hoe je de populaire 5 elementen oefening voor de rest van je leven kunt toepassen. waar en wanneer je wilt.
Doel van dit programma:

Jouw onderbewustzijn 100% congruent te maken met wat jij wilt en waar jij voor wilt gaan. Je krijgt snelwerkende strategieën en ‘tools’ (gereedschap) om jouw emoties, stress, onbewuste sabotages en negatieve geloofsovertuigingen om te zetten in het consistent implementeren van wat nodig is om jouw doelen te realiseren. Dit terwijl jij je gelukkig, vreugdevolle, gepassioneerd en vervuld voelt op weg naar het succes dat jouw hart doet dansen van vreugde.

Direct aanmelden!
Direct aanmelden!

Kick-Ass Seminar Opnames

Hoe je moeiteloos kunt manifesteren wat je hart wenst

Het KICK-Ass Programma is een weergave van het gelijknamige seminar. Je kunt in dit programma de opnames bekijken van dit unieke seminar en de oefeningen meedoen.

Samen met Roy ga je deze dagen werken om je intenties te (her)programmeren, je intentie te projecteren en ze uit te zenden voor wat je in de toekomst wil bereiken.

Wat is het belangrijkste dat je wil meenemen en veranderen in de aankomende dagen? Roy gaat samen met jou je intenties veranderen door middel van het Christallin Command. Wat houdt dit in? Daarvoor moet je het seminar kijken.

Direct aanmelden!
Direct aanmelden!

Kick-Out Seminar Opnames

Hoe je vanuit zelfliefde jouw boodschap de wereld in brengt

Leer tijdens het Kick-Out seminar afstemmen op jouw eigen authentieke frequentie en verander met ons samen deze wereld waarin we leven..... Wanneer jij niet afgestemd bent op je eigen unieke frequentie, ontstaat er disharmonie in je energiebanen en -centra en dat kan op den duur stress en ziekte veroorzaken.

Zelfliefde is een voorwaarde voor het lichaam en je immuunsysteem om optimaal te functioneren Je leert erkennen wat je energie geeft en wat energie wegneemt.

Je leert in deze les hoe je simpelweg met een eenvoudige truc disharmonie in jezelf kunt oplossen en hoe dit alles een groot effect heeft op ons. Je leert hoe jouw energie sterker wordt waardoor ook je levenskracht groter wordt.

Direct aanmelden!
Direct aanmelden!
PDF Werkboek

Bij elke module kun je het volledige werkboek downloaden en alle opdrachten meedoen. Zo heb je echt het gevoel dat je er 'LIVE' bij aanwezig bent.

Audio MP3 Downloads

We geven je ook toegang tot alle audio files van de seminars, zodat je deze onderweg ook gewoon op je gemak kun beluisteren.

Extra Bonussen

Als dank voor het aanmelden geven we je ook toegang tot een aantal onaangekondigde bonussen van Drs Roy Martina.

Wat is zo bijzonder aan deze in 'KICK' seminars?

Duizenden mensen hebben reeds ervaren wat de impact is van Roy's kennis, inzichten en ervaring. En dan hebben we het nog niet eens over de simpliciteit en humor waarmee hij complexe zaken simpel maakt. Ervaar het zelf en meld je aan! 
Nieuwe Vaardigheden Downloaden:

Je leert hoe je van je toekomstige zelf hulpbronnen en vaardigheden kunt downloaden met de Roykov techniek, dat in Rusland wetenschappelijk is onderzocht om het leren van nieuwe vaardigheden met een factor 4 te versnellen.

Integratie via Acupressuur:

We gebruiken speciale acupressuur-tapping technieken om wat we leren tot op het diepste niveau te ankeren waardoor je versnelde doorbraken krijgt.

Ademhaling (Breath Work): 

​We gebruiken speciale ademhalingstechnieken om in onze diepste delen van het onbewuste te komen waardoor het heel-proces versneld wordt.

Gechannelde Visualisaties: 

Roy zal verschillende visualisaties channelen en de deelnemers meenemen op Quantum Journeys die helend zijn.

Verschillende invalshoeken: 

​Doordat er verschillende gastsprekers zijn met net een andere invalshoek krijg je een synergetisch acceleratie-proces dat diep doorwerkt.

Kinesiologie via een surrogaat: 

​We gebruiken spiertesten die speciaal ontwikkeld zijn om de groep deelnemers te testen en we gaan door tot iedereen in de groep congruent is met de nieuwe overtuigingen en hun sabotage patronen doorbreken.

Aantal testimonials van de Kick Events:

Voor de snelle beslissers hebben we
deze unieke bonus toegevoegd:

21 Prachtige meditaties met engelen die je direct in verbinding brengen met de engelenenergie.

Roy channelt de verschillende engelen-regionen. Luister op je gemak en je zult je veel blijer voelen.


Je zult merken dat je dieper slaapt en meer verfrist wakker wordt. Je hoeft niet bewust te luisteren; je mind zal oppikken wat het nodig heeft om naar het volgende niveau van bewustzijn en heling te gaan. Als je de meditaties op een MP3-speler zet, kun je gewoon naar ze luisteren tijdens het uitvoeren van je werk of hobby's.


Aartsengel Michaël | Jophiël | Chamuël | Gabriël | Raphaël | Uriël | Zadkiël | Ramaela | Mihr Israfel | Metatron | Shushienae | Hadraniël | Soqedhazi | Paschar | beschermengel | Ooniemme | Anaël | Jezus Christus | Raziël

👇 Pak nu jouw kans | 70+ uur aan online trainingsmateriaal👇

Aanmelden!
Direct aanmelden!
Binnen 5 minuten toegang!

Je ontvangt levenslang toegang - 24 uur, 7 dagen per week.

Drs. Roy Martina

Drs. Roy Martina is een gerenommeerde Europese holistische arts, een ‘prolific’ bestseller auteur (88 boeken), Business & Life Coach en trainer / spreker. Eén van zijn grootste internationale bestsellers is Emotional Balance (Hay-House).


Hij heeft gewerkt en lesgegeven in workshops bij Deepak Chopra, Bruce Lipton, Eric Pearl, Masaro Emoto en vele anderen. Hij heeft veel nieuwe holistische therapieën ontwikkeld, zoals Omega Healing en Remote Chi (Afstandsheling). Hij heeft meer dan 1000 natuurlijke remedies ontwikkeld die worden verkocht in de VS, China en Europa.


Hij is al 40 jaar holistisch arts en heeft meer dan 250.000 therapeuten, artsen, managers en leken zijn technieken geleerd; miljoenen van zijn 84 boeken zijn verkocht. Keynote-spreker: hij is een wereldberoemde keynote-spreker op conferenties en seminars wereldwijd, en lezingen in heel Europa, Zuid- en Noord-Amerika, Mexico, Rusland, Taiwan, China en het Caribisch gebied.

© 2022 All rights reserved | Quantum Multiverse B.V. | Diavottenweg 40, 5222 BH ’s-Hertogenbosch | The Netherlands

Empowered and created by Marketing Revolution BV