Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

☀🔥🌞 Een unieke EENMALIGE ZOMER ACTIE 🌞🔥☀

Jammer, je bent te laat.

Deze Zomer actie is helaas verlopen.

Zorg dat je de volgende keer op tijd bent. 😉😉 

Bezoek onze homepage

Kick-Start Seminar Opnames

Hoe je consistent in je EIGEN KRACHT kunt blijven staan

Het Kickstart Programma bestaat uit de opnames van het Kickstart Your Life Seminar, waar ruim 1200 mensen aan hebben deelgenomen. (Incl werkboeken en downloads)In het Kickstart programma ga je afscheid nemen van je 'OUDE' zelf en ga je leren hoe je consistent in je EIGEN KRACHT kunt blijven staan. Je gaat leren hoe je jouw ideale nieuwe zelf integreert en hoe je de populaire 5 elementen oefening voor de rest van je leven kunt toepassen. waar en wanneer je wilt.

Doel van dit programma:
Jouw onderbewustzijn 100% congruent te maken met wat jij wilt en waar jij voor wilt gaan. Je krijgt snelwerkende strategieën en ‘tools’ (gereedschap) om jouw emoties, stress, onbewuste sabotages en negatieve geloofsovertuigingen om te zetten in het consistent implementeren van wat nodig is om jouw doelen te realiseren. Dit terwijl jij je gelukkig, vreugdevolle, gepassioneerd en vervuld voelt op weg naar het succes dat jouw hart doet dansen van vreugde.

Kick-Ass Seminar Opnames

Hoe je moeiteloos kunt manifesteren wat je hart wenst

Het KICK-Ass Programma is een weergave van het gelijknamige seminar. Je kunt in dit programma de opnames bekijken van dit unieke seminar en de oefeningen meedoen.

Samen met Roy ga je deze dagen werken om je intenties te (her)programmeren, je intentie te projecteren en ze uit te zenden voor wat je in de toekomst wil bereiken.

Wat is het belangrijkste dat je wil meenemen en veranderen in de aankomende dagen? Roy gaat samen met jou je intenties veranderen door middel van het Christallin Command. Wat houdt dit in? Daarvoor moet je het seminar kijken.

Kick-Out Seminar Opnames

Hoe je vanuit zelfliefde jouw boodschap de wereld in brengt

Leer tijdens het Kick-Out seminar afstemmen op jouw eigen authentieke frequentie en verander met ons samen deze wereld waarin we leven..... Wanneer jij niet afgestemd bent op je eigen unieke frequentie, ontstaat er disharmonie in je energiebanen en -centra en dat kan op den duur stress en ziekte veroorzaken.

Zelfliefde is een voorwaarde voor het lichaam en je immuunsysteem om optimaal te functioneren Je leert erkennen wat je energie geeft en wat energie wegneemt.

Je leert in deze les hoe je simpelweg met een eenvoudige truc disharmonie in jezelf kunt oplossen en hoe dit alles een groot effect heeft op ons. Je leert hoe jouw energie sterker wordt waardoor ook je levenskracht groter wordt.

Drs. Roy Martina

Drs. Roy Martina is een gerenommeerde Europese holistische arts, een ‘prolific’ bestseller auteur (88 boeken), Business & Life Coach en trainer / spreker. Eén van zijn grootste internationale bestsellers is Emotional Balance (Hay-House).


Hij heeft gewerkt en lesgegeven in workshops bij Deepak Chopra, Bruce Lipton, Eric Pearl, Masaro Emoto en vele anderen. Hij heeft veel nieuwe holistische therapieën ontwikkeld, zoals Omega Healing en Remote Chi (Afstandsheling). Hij heeft meer dan 1000 natuurlijke remedies ontwikkeld die worden verkocht in de VS, China en Europa.


Hij is al 40 jaar holistisch arts en heeft meer dan 250.000 therapeuten, artsen, managers en leken zijn technieken geleerd; miljoenen van zijn 84 boeken zijn verkocht. Keynote-spreker: hij is een wereldberoemde keynote-spreker op conferenties en seminars wereldwijd, en lezingen in heel Europa, Zuid- en Noord-Amerika, Mexico, Rusland, Taiwan, China en het Caribisch gebied.

© 2022 All rights reserved | Quantum Multiverse B.V. | Diavottenweg 40, 5222 BH ’s-Hertogenbosch | The Netherlands

Empowered and created by Marketing Revolution BV